• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız bebekler ostrojen hormonu salgıladığı için annenin hatları yuvarlaklaşıyor kalçalar büyüyor göbek yanlamasına genişliyor. Erkek bebekler testesteron salgıladığı için karın sivri gidiyor bilimsel açıklama bu
Bir de erkek bebekte anne guzellesiyor, kız da annenin guzelligini alır derler, ama o karın şekli bence de dogru oglumda karnim top gibiydi

Bir de erkek bebekte anne guzellesiyor, kız da annenin guzelligini alır derler, ama o karın şekli bence de dogru oglumda karnim top gibiydi
evet ben iki gebe olmama ragmen şiştim vs yinede güzelleştim...tabii genç ve güzeldik çocukları büyütürken çift çift çıktı yasımm:halay::halay:

Benimde açlık 105 cıkıyo ama 95 olması gerekiyomus gebelikde insülin kullanmak istemiyorum banada ilaç yazarlar mı acaba
yok be cnm kim dedi sana onu...şimdi normal insanlarda evet 80..100 arası ama aksam yediğin de cok önemli yani gece birseyler yersen sabahta ölçersen öyle çıkar....illa şekerli yemene gerek yok benim bütün ailem şeker hastası cnm ...ben şimdi kilo çok alırsam kesin insülin olurum....zaten vücutta var ...inşallah olmaz korkma ikizlerde diyet yaptırdılar insülin vermediler

Herkese iyi geceler.Şişkinlik genel sorun galiba hepimizde.Bulantilardan bişey yiyemiyorum.Ama midem sanki 5 litre su içmiş günde 5 öğün yemiş gibi ağzıma girecek neredeyse.Kiloluyum zaten birde sislikle hiç abartmiyorum 6-7 aylık gibiyim.:KK43:Bu benim moralimi bozuyor baya.Bulantisiz gazsiz keyifli günleri iple çekiyorum.:spor:

suan için çok erken ama karnı enine genişleyen kız karnı sivri olan erkek derler ....hayırlısı ne ise o olsun tabi ama benim gibi ikinci gebeliği olup ki benim iki oglum var benim gbi kız kızz diye dolaşır ....önce saglıklı olsunlar...senin ilkmi gebelik
3 yaşında bir kızım var :) Rabbim öncelikle sağlıklı hayrli olanı versin tabi ama iki güzelliğin de tadına bakmak istiyor gonul, nasip :) ilkinde dediğim gibi olmuştu, bugün yine kalcan buyumus dediler :D acaba dedim

yok be cnm kim dedi sana onu...şimdi normal insanlarda evet 80..100 arası ama aksam yediğin de cok önemli yani gece birseyler yersen sabahta ölçersen öyle çıkar....illa şekerli yemene gerek yok benim bütün ailem şeker hastası cnm ...ben şimdi kilo çok alırsam kesin insülin olurum....zaten vücutta var ...inşallah olmaz korkma ikizlerde diyet yaptırdılar insülin vermediler
Benim doktorum ya beni çok korkutuyor sağolsun çok riskli diyabetlisin şeker de şeker diyip duruyor ayrıca zaten aylardır diyet yapıyorum cnm ne ekmek ne tatlı ne makarna ne pilav ne dolma ne börek yok:)

merhabalar birkere yazdım gecen haftaydı sadece keseyi görmüştüm adete göre kandada kesede 1 hafta geriydi degerler....bu sebeple 27 kasımda gel dedi doktorum....suan 7 haftalık oluyorum...sabırsızlıkla doktora gitmeyi bekliyorum ...eşim kızıyor gizli gizli kendim bu haftamı gitsem diyorum....ben ilk gebeliğimi tup bebekle sahip oldum bu sebeple hamile kaldıgıma inanamıyorum hala .....10 yıl sonra 3. evaldım olacak insallah kalp atısını duyarım...normal gebelik belirtisi yasıyorum....göğüslerde acıma....yemeklerden sonra bulantı çok şükür kusma yok....halsizlik ve agresifim bu ara sanırım bu belirsizlikten kaynaklı .....
Bende bugün 7:haftalık oldum kalp atışı başlamış bebiş çok minik:)

Benim doktorum ya beni çok korkutuyor sağolsun çok riskli diyabetlisin şeker de şeker diyip duruyor ayrıca zaten aylardır diyet yapıyorum cnm ne ekmek ne tatlı ne makarna ne pilav ne dolma ne börek yok:)
bende perhiz yapıyorum ama ben piskolojik sıkıntılar yasadım 20 yasımdan beri diyet yaptıgım için bırakmıstım o zaman aldım sonrad ne aldım ne verdim sabittim.....şimdi tartılmıyorum korkuyorum:oops:biz doktorla daha konusmadık bile sadece seker ilacına devam dedi....gerçi benim kuzenim incecik ama gebeliklerinde hep insülin kullanıyor..allah saglık versin efam yapma stres bile çıkarıyor şekeri:dondurma::dondurma:

Cok şükür ben de kalp atımını duydum bugün cok acı bir olayla kalkmıstım o masadan en son.. sonrasında bircok kez gitsem de bugün başkaydı ellerim buz oldu çarpıntı bir yandan.. ama duyduk gördük bebişimizi , bir beş dakika ağladım kalkamadım doktorumla sarıldık inş hersey güzel olacak dedik ve evimize geldik cok güzeldi Allahımm hepimizin bebeklerini korusun hep sağlık huzur versin inşallah..darısı kalp atısını bekleyen arkadaşlarımızaa:nazar:

Cok şükür ben de kalp atımını duydum bugün cok acı bir olayla kalkmıstım o masadan en son.. sonrasında bircok kez gitsem de bugün başkaydı ellerim buz oldu çarpıntı bir yandan.. ama duyduk gördük bebişimizi , bir beş dakika ağladım kalkamadım doktorumla sarıldık inş hersey güzel olacak dedik ve evimize geldik cok güzeldi Allahımm hepimizin bebeklerini korusun hep sağlık huzur versin inşallah..darısı kalp atısını bekleyen arkadaşlarımızaa:nazar:
Gözün aydın canım darısı başımıza;))

Back