Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı sürekli sağ kasigin ağrıyor normal dir insallahKızlar benim sağ kasıkda bugün ağrı başladı nette de 6.8 hafta sağ kasık ağrısı normal diyor ama tedirgin oldum var mı sizde ağrı sızı
Benimde sag kasigim.agrir daha cok ilk gebelikdede.oyleydi. genel karin ağrım zaten var ama.sag farkli.Benimde aynı sürekli sağ kasigin ağrıyor normal dir insallah
Mide bulantısı tiksinme regl ssmcisi gibi ağrı sen nasılsincok şükürrr ne güzel insallahh darısı basıma arkadasım..... ne gibi belirtilerin var
O bende de varKızlar günaydın Pazartesi kalp atışını duymuştum Tüp bebek doktorum coraspin haricinde bütün ilaçlarımı bıraktırmıştı elevite başlamıştım. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu normal doktorum progestan kapsül almamı söyledi. Ama nokta nokta lekeler devam edince tüp bebek doktoruma yazdım. Akşam proluton depot iğne yaptırdım. Şu an bişey yok ama çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Bugün doktora gideceğim tekrar dua edin bana
ayrı ayrı yazıyo olabilir mi canım Toksoplazmozis, Rubella, Cytomegalovirüs(sitomegalovirüs) ve Herpes simpleks virüs. gibi
Lgg bildiğim kadarıyla gecmişde geçirdiğini gösteriyorcnm bende böyle bişi yazıyo omu acaba : Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri)
hatta bırınde deger yuksek cıkmıs :
Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 214.4 olması gereken deger 0.00 - 0.99
Ay inşallah benim de kalcam buyur bu sefer ins.ne hikmetse benim sadece arkam büyuyor, kızimda da öyle olmustu orda taşıyorum sanki
Lgg bildiğim kadarıyla gecmişde geçirdiğini gösteriyor
Canım onu sorsana doktora nedenmişcnm bende böyle bişi yazıyo omu acaba : Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri)
hatta bırınde deger yuksek cıkmıs :
Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 214.4 olması gereken deger 0.00 - 0.99
internetten baktımda bıraz kızamık vırusuymus daha önce kısı kızamık gecırdıyse pozıtıf cıkarmıs bıdaha gecırmezmıs bağışıklık kazanmıstır yazıyoCanım onu sorsana doktora nedenmiş
Tamam demek ki torch bakmışlar kuzum torchun içinde var kızamık bişey söylemediyse durum iyiye işaret ben 11. Yada 12. Haftada yaptırıcam evde kedim var tuvaletini ben temizlemiyorum ama inşallah bağışıklığım vardır bulaşma olmazinternetten baktımda bıraz kızamık vırusuymus daha önce kısı kızamık gecırdıyse pozıtıf cıkarmıs bıdaha gecırmezmıs bağışıklık kazanmıstır yazıyo
negatıffse heran kızamık gecırebılırmıs anlamadım tam ama doktora gıdınce kesınlıkle sorucam onlar baktılar bu sonuclara ama hıc bısı demedıler