• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar benim sağ kasıkda bugün ağrı başladı nette de 6.8 hafta sağ kasık ağrısı normal diyor ama tedirgin oldum var mı sizde ağrı sızı

İlk oluşurken sanki benim hep sağ kasigim ağrıdı ve kramp giriyordu hatta fazla guldum mü bı ağrı saplanıyordu ve o şekilde kalakaliyordum durum böyle olunca herhalde sağ yumurtaliktan dollendi bu bebiş diye düşünmedim değil şuan da oluyor ama ilk zamanlar kadar değil

Kızlar günaydın Pazartesi kalp atışını duymuştum Tüp bebek doktorum coraspin haricinde bütün ilaçlarımı bıraktırmıştı elevite başlamıştım. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu normal doktorum progestan kapsül almamı söyledi. Ama nokta nokta lekeler devam edince tüp bebek doktoruma yazdım. Akşam proluton depot iğne yaptırdım. Şu an bişey yok ama çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Bugün doktora gideceğim tekrar dua edin bana :110:

Kızlar günaydın Pazartesi kalp atışını duymuştum Tüp bebek doktorum coraspin haricinde bütün ilaçlarımı bıraktırmıştı elevite başlamıştım. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu normal doktorum progestan kapsül almamı söyledi. Ama nokta nokta lekeler devam edince tüp bebek doktoruma yazdım. Akşam proluton depot iğne yaptırdım. Şu an bişey yok ama çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Bugün doktora gideceğim tekrar dua edin bana :110:
O bende de var ☹️

ayrı ayrı yazıyo olabilir mi canım Toksoplazmozis, Rubella, Cytomegalovirüs(sitomegalovirüs) ve Herpes simpleks virüs. gibi

cnm bende böyle bişi yazıyo omu acaba : Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri)

hatta bırınde deger yuksek cıkmıs :

Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 214.4 olması gereken deger 0.00 - 0.99

cnm bende böyle bişi yazıyo omu acaba : Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri)

hatta bırınde deger yuksek cıkmıs :

Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 214.4 olması gereken deger 0.00 - 0.99
Lgg bildiğim kadarıyla gecmişde geçirdiğini gösteriyor

Canım onu sorsana doktora nedenmiş
internetten baktımda bıraz kızamık vırusuymus daha önce kısı kızamık gecırdıyse pozıtıf cıkarmıs bıdaha gecırmezmıs bağışıklık kazanmıstır yazıyo

negatıffse heran kızamık gecırebılırmıs anlamadım tam ama doktora gıdınce kesınlıkle sorucam onlar baktılar bu sonuclara ama hıc bısı demedıler

internetten baktımda bıraz kızamık vırusuymus daha önce kısı kızamık gecırdıyse pozıtıf cıkarmıs bıdaha gecırmezmıs bağışıklık kazanmıstır yazıyo

negatıffse heran kızamık gecırebılırmıs anlamadım tam ama doktora gıdınce kesınlıkle sorucam onlar baktılar bu sonuclara ama hıc bısı demedıler
Tamam demek ki torch bakmışlar kuzum torchun içinde var kızamık bişey söylemediyse durum iyiye işaret ben 11. Yada 12. Haftada yaptırıcam evde kedim var tuvaletini ben temizlemiyorum ama inşallah bağışıklığım vardır bulaşma olmaz

Back