Iyi aksamlar kizlar bende dun gebelik testi yapmistim cift cizgi cikti bugunde kan tahlili verdim sonuc yarin cikacak sat 15 ekim beklenen dogum tarihi 22 temmuz
Rabbim herkese saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eder insallah
İlk oluşurken sanki benim hep sağ kasigim ağrıdı ve kramp giriyordu hatta fazla guldum mü bı ağrı saplanıyordu ve o şekilde kalakaliyordum durum böyle olunca herhalde sağ yumurtaliktan dollendi bu bebiş diye düşünmedim değil şuan da oluyor ama ilk zamanlar kadar değil
Kızlar günaydın Pazartesi kalp atışını duymuştum Tüp bebek doktorum coraspin haricinde bütün ilaçlarımı bıraktırmıştı elevite başlamıştım. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu normal doktorum progestan kapsül almamı söyledi. Ama nokta nokta lekeler devam edince tüp bebek doktoruma yazdım. Akşam proluton depot iğne yaptırdım. Şu an bişey yok ama çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Bugün doktora gideceğim tekrar dua edin bana
Kızlar günaydın Pazartesi kalp atışını duymuştum Tüp bebek doktorum coraspin haricinde bütün ilaçlarımı bıraktırmıştı elevite başlamıştım. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu normal doktorum progestan kapsül almamı söyledi. Ama nokta nokta lekeler devam edince tüp bebek doktoruma yazdım. Akşam proluton depot iğne yaptırdım. Şu an bişey yok ama çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. Bugün doktora gideceğim tekrar dua edin bana
Tamam demek ki torch bakmışlar kuzum torchun içinde var kızamık bişey söylemediyse durum iyiye işaret ben 11. Yada 12. Haftada yaptırıcam evde kedim var tuvaletini ben temizlemiyorum ama inşallah bağışıklığım vardır bulaşma olmaz