2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım sende diyabet var mı?

Kizlar bugün sadece bi corba içtim hic birsey yiyesim yok ve karnim inanilmaz şiş. Ağrıda fena tabi. Avm ye gittik elimi karnima koydum yurudum sanirsin 5 aylik hamileyim :) ki hamile kaldigimda sporu bıraktım. Gidişat fena

Yemek yiyorum yemegın ortasında tiksiniyorum bi kac kasık sonra yemegi bırakıyorum .30dakikayı bulmadın midem kazınıyo basım agrıyo tekrar bişeyler agzıma atmam gerek .atıstırmalık seyler yıyorum.cok kilo almak istemyrm herkes gibi ama bu bulantılar cok fena kimsenın almadıgı kokuları alıyorum

Kızlar herkese iyi aksamlar sislik benimde sorunum yaaa karnim oyle bir sisti ki sanarsin 5 aylik smdiden boyleysek sonradan nolcaz biz yaaaa

Kızlar bişey sorcam, hamilelik te kalçası buyuyenin kızı olur derler duydunuz mu böyle bişey :)
suan için çok erken ama karnı enine genişleyen kız karnı sivri olan erkek derler ....hayırlısı ne ise o olsun tabi ama benim gibi ikinci gebeliği olup ki benim iki oglum var benim gbi kız kızz diye dolaşır ....önce saglıklı olsunlar...senin ilkmi gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…