evet doktor garanti olsun 27 gel dedi zaten son adet tarihim 26 eylüldü 26 kasıma 8 hafta olması gerek gittiğimde 7 haftalık olacak..5 haftada vajinal ultrasonla gördü keseyi...ben baya kilolu bir bayanım birde pko oldugum için göbekk kısmında yaglanma daha fazla ultrason karnımdan zor görünüyor demişti ilk gebeliğimde doktor..
Kizlar bugün sadece bi corba içtim hic birsey yiyesim yok ve karnim inanilmaz şiş. Ağrıda fena tabi. Avm ye gittik elimi karnima koydum yurudum sanirsin 5 aylik hamileyim :) ki hamile kaldigimda sporu bıraktım. Gidişat fena
Yemek yiyorum yemegın ortasında tiksiniyorum bi kac kasık sonra yemegi bırakıyorum .30dakikayı bulmadın midem kazınıyo basım agrıyo tekrar bişeyler agzıma atmam gerek .atıstırmalık seyler yıyorum.cok kilo almak istemyrm herkes gibi ama bu bulantılar cok fena kimsenın almadıgı kokuları alıyorum
suan için çok erken ama karnı enine genişleyen kız karnı sivri olan erkek derler ....hayırlısı ne ise o olsun tabi ama benim gibi ikinci gebeliği olup ki benim iki oglum var benim gbi kız kızz diye dolaşır ....önce saglıklı olsunlar...senin ilkmi gebelik