SuperBulantının B si yok
Ayyy hayirrrBugünden itibaren bulantı başlamıştır vatana millete hayırlı olsun
hayır benden istedi sağlık ocağı yaptırıp getirin dedi devlet hastanesinde belki yapılmaz ama önemli bi test canım
ben bizim firmada tek sorumluyumCanım bi de şey sorucam sen çalıştığın yerde izin alırken belirtiyor musun gebelik vb diye? Sık izin almam gereken zamanlar oluyor. Mesela bugün aldım, yarın da aile hekimime bilgi vermeye gidicem sabahtan, cuma günü de kan sonucum çıkıcak onun sonucunu göstermeye gidicem hastaneye. Bu tarz izinlerimi anlayışla karşılayabilsinler diye söylemek istiyorum ama bir yandan da söylemek istemiyorum. Ne yapsam acaba..
Ilerleyen zamanlarda bütün ölçümleri yapip ona göre tam söylüyorlar. 12. Haftadan sonra tam netleşir haftası flnHahaha kurbağa da güzelmiş :) Benim eşim arabayı park edeyim sen randevuya yetiş diye bıraktı beni, o arabayı park ettiği sırada ben muayeneden çıkmıştım bile. Bi daha girelim rica edelim bi daha bakalım diye tutturdu girmedik tabii ki. Mide bulantısı için doktorcuğumun tek söylediği şey yemeklerden 1.5-2 saat sonra su içmeye çalış.
SAT'a uyumluymuş daha doğrusu 7+0mış ama arada 1 hafta-10 gün kadar fark olması normal bi durummuş. CRL de 9,8 mm küçük mü bunu bilemedim işte.
Neveralone noldu canım gördünüzmü keseyiİnşallah canım 3te randevum
Kaderdasımmm.Cubuk krakergünaydın kızlar çubuk kraker kemiriyorum içim dışım çubuk kraker oldu çocuğum umarım beslenebilir gerçekten midem hiç bişey almıyo işe zar zor geldim
Merhaba kızlar doktorunuz sizden detaylı bir kan tahlili istedi mi acaba ? Dün gittiğim doktor benden istedi ama biraz pahalı olduğu için ben devlette yaptırmayı tercih ettim ve henüz yaptırmadım sizde durum nedir
İlk birkaç hafta çoktu, geçtiğimiz hafta azaldı, ama bugün mesela sağ ve sol tarafta batma hissi oluyor, arada bel ağrısı oluyor. Bebeğime bir şey oldu diye inanılmaz endişeleniyorum ama sanırım normal bu ağrılar.Kasık ağrısı bel ağrısı olanlar varımı sanki adet oldum olacağım gibi bir Ağrı i
ben bizim firmada tek sorumluyumizin sıkıntım yok canım hastane kontrolüm var bu ara biraz sık olucak diyebilirsin 3. 4. aydan sonrada gebeliğini belirtirsin ki onlarda belki yerine birini düşünürler haberleri olsun önden
Ilerleyen zamanlarda bütün ölçümleri yapip ona göre tam söylüyorlar. 12. Haftadan sonra tam netleşir haftası fln
Oğlum da hep 1 hafta 10 gün önde gidiyordu. 10 gun once geldi mesela tesadüf mü bilmiyorum.
İlk birkaç hafta çoktu, geçtiğimiz hafta azaldı, ama bugün mesela sağ ve sol tarafta batma hissi oluyor, arada bel ağrısı oluyor. Bebeğime bir şey oldu diye inanılmaz endişeleniyorum ama sanırım normal bu ağrılar.
Aynen bende de yok insanın bikere de bulanmaz mı? Eksik hissediyorum :)Bulantının B si yok
Aksine iştahım arttıııııbenim ilk hamileliğimde bulantı hiç olmamıştı. İnşallah bunda da olmayacak diye kendimi motive edeyim belki tutar
Ayy inşşalah canım bende duyarım biran önce içim rahatladı çok teşekkürlerKarında, kasıklarda batma, yanma, ağrı hissi, hatta vajinada kramp giriyor gibi ağrı çektim. Şu son 4-5 gündür çok fazla olmuyor ama önceki 5-6-7. haftalarımda sık oluyordu. Beyaz renkli akıntım da var, hatta bazen kanama diye korkuyodum çünkü epey akıntı oluyor. Bugün gittim yavrucuğumun kalp atışlarını dinledim geldim, içim huzur doldu, suratsız doktorun odasından sırıta sırıta çıktımRahmin genişlemesinden dolayı oluyormuş öyle şeyler, yani içinizi ferah tutup dua edin bence
Benim de oluyor ağrılarım drum normal demiştiKasık ağrısı bel ağrısı olanlar varımı sanki adet oldum olacağım gibi bir Ağrı i
Evet canım, çok mutluyum vajinal yolla baktı, tam 6 haftayla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışları için. Bir sürü de kan verdim. İnşallah 2 hafta sonra pıtpıtları da duyarımNeveralone noldu canım gördünüzmü keseyi
Aynen iştahım arttı aksineAynen bende de yok insanın bikere de bulanmaz mı? Eksik hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?