bende üşüyen insandım dün akşam eşim uzun kollu gömlek içinde fanile serin geldi biraz dio ben yarım kollu ince tişort yok yahu iyi hava diyorum. ama ayaklar buzz :) bugün bot mu giysem acaba dedim:)
canım teşekkür ederim .. hoşbuldum.. inşallah kısmet bakalım
Hamilenin duası kabul olurmuş inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.. bana ve tüm isteyene tabi ki
12 kasım programa göre
aranızda ovu testi kullanan oldu mu kırmızı gördükten sonra değil silikleştiği zaman çatlamış oluyordu değil mi?
eğer öyleyse 30unda kırmızı gördüm dün de kırmızıydı ama daha açıktı, dün akşam ve bugün hala kasık ağrım var henüz çatlamadı gibi, çatladıktan sonra 14 gün sonra regl olacaksam yine 15ini bulur gibi adetimin gelmesi.. ki gelmez inşallah:)
Merhaba arkadaşlar
9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı
4 kasım beklenen adet tarihim Eki Görüntüle 2202069
Allah nasip ederse bende ya haziran ya temmuz annesi olacagim. Satla ultrason uyumlu degil doktorda kesin bisey soleyemem suan dedi. Kese gorundu ama tarih belli degil.Ama ben burda da yerimi alayim.
Benim değerlerim iki kat artmadi dis gebelikten suphelendiler onun icin alttan muayene oldum. Sukur kese olmasi gerektigi yerdeydi ve gorundu. Hicbir sikintida olmaz olmuyor icini ferah tut