Ben eskiden hergün nescafe içerdim keyif için ama şimdi ağrı, sancı vs derken keyif yapacak modum kalmadı:) genede günde 1 bardak içebilirsin canım abartmadan
Canım çok olmuştu. Wc ye giderken paçamdan akmıştı, tuvalette şakır şakırdı. Sonra acile gittik, muayene sırasında odayı, koltuğu batırdım öyle diim sana ve bana eski kan dediler, gündüz olmuş dediler ki kıpkırmızıydı. Hakikaten de sonrasında yeni kan gelmedi. Hemen iğnemi oldum +progestan ve o günden beri ayağa kalkmıyorum. Senin nasıl geçti mi
Maşallah akıllı kızlara, benimde 5 ve 2,5 iki kızım var, ama göğüs hassasiyeti mide bulantısı ne ararsan var, bünye alışmamış benim :) 3gündür mutfağa giremiyorum kokuyor herşey
Günaydın Kızlar :) İnşallah bugün hepimiz için güzel, sakin bir gün olur Ben iş yerine geldim sabah akşam progestanım var. sabahı içmeye korkuyorum. Dün içtim resmen ayakta uyudum.
Canım progesteronu bende başta içiyordum.dayanamadim doktorumu aradım.bana da çok ağır gelmişti.surekli uyuyordum.doktorum içmenin doğru olmadığını vaginal olarak fitil gibi alınması gerektiğini söyledi.ondan beri çok şükür uyku sorunum çok çok azaldi.doktoruna sor.senin içinde uygun görürse, öyle yaparsın.
Canım çok olmuştu. Wc ye giderken paçamdan akmıştı, tuvalette şakır şakırdı. Sonra acile gittik, muayene sırasında odayı, koltuğu batırdım öyle diim sana ve bana eski kan dediler, gündüz olmuş dediler ki kıpkırmızıydı. Hakikaten de sonrasında yeni kan gelmedi. Hemen iğnemi oldum +progestan ve o günden beri ayağa kalkmıyorum. Senin nasıl geçti mi
Canım ben lavaboya girdim afedersiniz damla damla geldi peçeteye de geldi biraz. Hemen hastaneye gittim. Asistanları baktı hocanın şükür karından da vajinal de kalp atışlarını duyduk. Bir daha olmadı benimde progestan ampül yaptıracaktım zaten günüydü ama proluton Perşembe günü onu mu yaptırsaydım dedim sonradan. İnşallah bir daha yaşatmasın Allah
Canım ben lavaboya girdim afedersiniz damla damla geldi peçeteye de geldi biraz. Hemen hastaneye gittim. Asistanları baktı hocanın şükür karından da vajinal de kalp atışlarını duyduk. Bir daha olmadı benimde progestan ampül yaptıracaktım zaten günüydü ama proluton Perşembe günü onu mu yaptırsaydım dedim sonradan. İnşallah bir daha yaşatmasın Allah
canım belki seninki azsa yerleşme kanamasıdır. Bana prolutonu onlar yapmadan bırakmadı, belki sana gerek görmediler ama genede doktorunu ara istersen için rahat etsin canım