• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mide yanmasi oluyorda kuzum goguste hassasyet yoktur artik 3.hamilelegim alisik bunye dger kizlarimda da cok iyi gecti buda oyle cok sukur *:)

masallah dıger cocuklarınız kac yasında benımde ıkıncı bebegım olacak ınsallah. ılk bebegımdekı gıbı heyecanım yok cunku sureclerı bılıyorum . ama ıkıncı gebelıkde kı heyecan farklıymıs. ıkı cocuklu dusunuyorum kendımı acayıp havalı hıssedıyorum. cok guclu bır kadınmıs gıbı. 3 tane olsa heralde acayıp havalanırdım :)

Hayırlı akşamlar arkadaşlar kısmet olursa bende temmuz annesi olacam araniza katılmak isterim

Hayirli olsun canim hoşgeldin aramıza

Kızlar benimde kanamam oldu akşam apar topar hastaneye gittim. Çok şükür bebekler iyi kalp atışlarını duydum. İstirahat dediler kanama alanı yokmuş. İlaçlarıma devam edeceğim

Gecmis olsun canim. Dinlenmeye calis ama en onemlisi moralini yuksek tut. Kizim da 3 aya kadar kanamalarim oldu ama sonra gecti cok sukur. Seninki de gececek inşallah

Kizlar bende kalp atışlarını duydum alttan baktı üsten gözükmez bosuna bakmayalım dedu 10.8 mm bebegim cok şükür

Hayirli olsun saglicakla buyusun inşallah

Kızlar uyelikte çok yeniyim henüz son adet tarihim 29 Eylül bugün dr gittim ilk başta bebeği göremedim dedi çok korktum kısmet olursa 3 . Çocuğum olacak ama insan hepsinde aynı duygusallıgi ve heyecanı yaşıyormuş onu anladım :KK42:neyse sonra gördü buraya saklanmış dedi :KK70:canlanmis dedi ve 12 haftalıkken gel dedi sizce rahat mi olmalıyım yoksa bı kaç gün sonra başka Dr mi gitmelimiyim tedirginim :KK17:

Neden tedirginsin canim. Gormus bebeği. 2 li test icin cagirmistir 12. Haftada

Progesteron kullanan arkadaşlar ,
Ne zamana kadar kullanacaksınız? Doktorunuzun size önerisi ne?
Ben 11.haftaya kadar kullanmalıyım ama neden 11.hafta bilmiyorum kafama takıldı

Kızlar, miğde yanması , migdeden aci su gelmesine , bulantiya, çok basit bi çözüm buldum.
Migdem yanmaya başlayınca birkaç tane sarı leblebi atıyorum ağzıma çok iyi geliyor. Haberiniz olsun belki sizdede ise yarar.

Hic bilmiyorum neden 11. Hafta
Ama kişiden kisiye değişir.
Ben ilk hamileligimde cok uzun sure kullanmistim

Günaydın Kızlar :) İnşallah bugün hepimiz için güzel, sakin bir gün olur:dua: Ben iş yerine geldim sabah akşam progestanım var. sabahı içmeye korkuyorum. Dün içtim resmen ayakta uyudum.

Progestan fitil olarak da kullanılıyor. O zaman bu yan etkileri yapmiyor. Doktorunuza danisarak fitil olarak kullanabilirsiniz

Bide kasık karın altı ağrılarm var kendimi hep adet olacakmışım gibi hissediyorum çok tuhaf :110:

Normal bir durum canim. Herkeste olacak diye birsey yok tabi ama cogunlukla adet belirtileri yasaniyor.

masallah dıger cocuklarınız kac yasında benımde ıkıncı bebegım olacak ınsallah. ılk bebegımdekı gıbı heyecanım yok cunku sureclerı bılıyorum . ama ıkıncı gebelıkde kı heyecan farklıymıs. ıkı cocuklu dusunuyorum kendımı acayıp havalı hıssedıyorum. cok guclu bır kadınmıs gıbı. 3 tane olsa heralde acayıp havalanırdım :)
Biri 2 yasında dıgeri 3bcuk tam 1 bcuk yaş var aralrinda ewet harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallaj

Back