ay masallah ne guzel evın ıcını hayal ettım senın cıvır cıvırdırBiri 2 yasında dıgeri 3bcuk tam 1 bcuk yaş var aralrinda ewet harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallaj
kahveyı sevmem de bende cayı kısmaya calısıyorum. cok cok acık falan ıcıyorum :) ama yınede ıcıyorumKızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamıaşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
Çay içmezsem basım ağrıo aynen bende kıstım dnukahveyı sevmem de bende cayı kısmaya calısıyorum. cok cok acık falan ıcıyorum :) ama yınede ıcıyorum
Aynen oyle ve iyiki kizlarim olmus cok iyi bir arkdslar cok akillilar cok sukur yoksa 3.dusunemezdimay masallah ne guzel evın ıcını hayal ettım senın cıvır cıvırdır
Kızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamıaşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
ıkı kızmı ayy masallah hep ıstemısımdır ıkı kız annesı olmayı tabı hayırlısı o ayrı da. ben ıkı kardesım ablam var cok mukemmel bısey. ınsalla kızıma da oyle nasıp olur:)Aynen oyle ve iyiki kizlarim olmus cok iyi bir arkdslar cok akillilar cok sukur yoksa 3.dusunemezdim
cok ıyı fıkır kafeınsız tercıh etmekgünaydınlarrr. güzel günler olsun herkese. trendyoldaki indirimlere bakarken supermarket bölümünde kimyasalları az temizlik malzemeleri de indirimdeymiş haber vereyim dedim.
kafeinsiz kahveler var neskahvede de türk kahvesinde de onlardan alıp tüketebilirsiniz. tadında bir farklılık yok. dışarıda içtiğim zaman da kafeinsiz istiyorum. yinede günde 1 taneyi geçirmiyorum ben. bende birde taşikardi var tetiklemesin diye bi süredir böyle alıştırdım kendimi.
Bende tek kizim cok istedim iki kizim olsun bana da kiz kardes olsunlar birlikte buyuyelim dye rabbim gonlume gore verdi cok sukur 3.de bakalim hayirlisi fark etmez ,) Sen ultrsyon resmni gondermsmydn bakalim biıkı kızmı ayy masallah hep ıstemısımdır ıkı kız annesı olmayı tabı hayırlısı o ayrı da. ben ıkı kardesım ablam var cok mukemmel bısey. ınsalla kızıma da oyle nasıp olur:)
İnşallahıkı kızmı ayy masallah hep ıstemısımdır ıkı kız annesı olmayı tabı hayırlısı o ayrı da. ben ıkı kardesım ablam var cok mukemmel bısey. ınsalla kızıma da oyle nasıp olur:)
ay dur bakayım cantamda varmı yada telde. bı dk :) heyecan oldumBende tek kizim cok istedim iki kizim olsun bana da kiz kardes olsunlar birlikte buyuyelim dye rabbim gonlume gore verdi cok sukur 3.de bakalim hayirlisi fark etmez ,) Sen ultrsyon resmni gondermsmydn bakalim bi
Maşallah akıllı kızlara, benimde 5 ve 2,5 iki kızım var, ama göğüs hassasiyeti mide bulantısı ne ararsan var, bünye alışmamış benim :) 3gündür mutfağa giremiyorum kokuyor herşeyAynen oyle ve iyiki kizlarim olmus cok iyi bir arkdslar cok akillilar cok sukur yoksa 3.dusunemezdim
Kizim emiyor ya. Cok aciyor. Cesaret edip kesecegim de bi baslayamadimMaşallah akıllı kızlara, benimde 5 ve 2,5 iki kızım var, ama göğüs hassasiyeti mide bulantısı ne ararsan var, bünye alışmamış benim :) 3gündür mutfağa giremiyorum kokuyor herşey
Kaç aylık kızın kesebilsen keşke çok acır şimdi oKizim emiyor ya. Cok aciyor. Cesaret edip kesecegim de bi baslayamadim
Varmis ama kayit yapamadım buraya beceremedim:)Bende tek kizim cok istedim iki kizim olsun bana da kiz kardes olsunlar birlikte buyuyelim dye rabbim gonlume gore verdi cok sukur 3.de bakalim hayirlisi fark etmez ,) Sen ultrsyon resmni gondermsmydn bakalim bi
18 aylik canim. Kilosu da 10 az. Keseyim diyorum. Annemde emsin biraz daha diyor. Ama ben bi an once suan iyiyken kendim kotu degilim o arada aradan ciksin diye dusunuyorum. Bilemedim ya kararsız kaldimKaç aylık kızın kesebilsen keşke çok acır şimdi o
Merhaba aynı bende de karın kasik ağrısı ve alt tarafıma doğru bu ağrı giriyor cuma kontrolum var korkuyorum inşallah kalp atışını duyarimBide kasık karın altı ağrılarm var kendimi hep adet olacakmışım gibi hissediyorum çok tuhaf
Hahahha saol canikomm, ben bu konuda kör cahilVajinal goruntude de tam tersi oluyor gene ayni hesaba geliyor.iste
Çok teşekkürlerCok gecmis olsun
Sağol canım inşallah tekrarı yaşanmazHayirli olsun canim hoşgeldin aramıza
Gecmis olsun canim. Dinlenmeye calis ama en onemlisi moralini yuksek tut. Kizim da 3 aya kadar kanamalarim oldu ama sonra gecti cok sukur. Seninki de gececek inşallah
Hayirli olsun saglicakla buyusun inşallah
Neden tedirginsin canim. Gormus bebeği. 2 li test icin cagirmistir 12. Haftada
Hic bilmiyorum neden 11. Hafta
Ama kişiden kisiye değişir.
Ben ilk hamileligimde cok uzun sure kullanmistim
Progestan fitil olarak da kullanılıyor. O zaman bu yan etkileri yapmiyor. Doktorunuza danisarak fitil olarak kullanabilirsiniz
Normal bir durum canim. Herkeste olacak diye birsey yok tabi ama cogunlukla adet belirtileri yasaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?