2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
günaydınlarrr. güzel günler olsun herkese. trendyoldaki indirimlere bakarken supermarket bölümünde kimyasalları az temizlik malzemeleri de indirimdeymiş haber vereyim dedim.

Kızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamı aşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5

kafeinsiz kahveler var neskahvede de türk kahvesinde de onlardan alıp tüketebilirsiniz. tadında bir farklılık yok. dışarıda içtiğim zaman da kafeinsiz istiyorum. yinede günde 1 taneyi geçirmiyorum ben. bende birde taşikardi var tetiklemesin diye bi süredir böyle alıştırdım kendimi.

Aynen oyle ve iyiki kizlarim olmus cok iyi bir arkdslar cok akillilar cok sukur yoksa 3.dusunemezdim
ıkı kızmı ayy masallah hep ıstemısımdır ıkı kız annesı olmayı tabı hayırlısı o ayrı da. ben ıkı kardesım ablam var cok mukemmel bısey. ınsalla kızıma da oyle nasıp olur:)

cok ıyı fıkır kafeınsız tercıh etmek

ıkı kızmı ayy masallah hep ıstemısımdır ıkı kız annesı olmayı tabı hayırlısı o ayrı da. ben ıkı kardesım ablam var cok mukemmel bısey. ınsalla kızıma da oyle nasıp olur:)
Bende tek kizim cok istedim iki kizim olsun bana da kiz kardes olsunlar birlikte buyuyelim dye rabbim gonlume gore verdi cok sukur 3.de bakalim hayirlisi fark etmez ,) Sen ultrsyon resmni gondermsmydn bakalim bi

Bende tek kizim cok istedim iki kizim olsun bana da kiz kardes olsunlar birlikte buyuyelim dye rabbim gonlume gore verdi cok sukur 3.de bakalim hayirlisi fark etmez ,) Sen ultrsyon resmni gondermsmydn bakalim bi
ay dur bakayım cantamda varmı yada telde. bı dk :) heyecan oldum

Aynen oyle ve iyiki kizlarim olmus cok iyi bir arkdslar cok akillilar cok sukur yoksa 3.dusunemezdim
Maşallah akıllı kızlara, benimde 5 ve 2,5 iki kızım var, ama göğüs hassasiyeti mide bulantısı ne ararsan var, bünye alışmamış benim :) 3gündür mutfağa giremiyorum kokuyor herşey

Cok gecmis olsun
Çok teşekkürler
Sağol canım inşallah tekrarı yaşanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…