2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım hayırlı olsun bende bugün gittim kalp atışını duyduk biz 7+1 deyiz.

Kalp atışını duyduk,2 hafta sonra çağırdı

Kızlar tekrar selam, ben de 8. Haftadayım derken daha 6+2 ymişim :) tam bir asosyal oldum, zaten transferden beri kabuğuma çekilmiştim, pazartesi gecesi kanamam oldu, soluğu acilde aldık tabii, bebeklerin durumu iyi şuan, kanamam durdu, bi de 15 günlük yatak istirahati verildi. Artık ben de instagram fln kimseyle ilgilenmiyorum, aynaya bile bakasım gelmiyor:)

Kızlar belirtileriniz ne durumda
Gogus bel agrisiniz varmi
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Baş donmesi ve ara ara mide bulantım oluyor ama gögus bel ağrisi hiç kalmadı geçti onlar
Mide bulantim aşırı derece de var canım işte calisamadigim için on gün rapor aldım biran önce geçsin gitsin istiyorum bel, sırt ve kasık ağrım oluyor ara ara... göğüslerim aldı başını gitti zaten

Allah yardımcın olsun canım ya benim ara ara bulantım oluyor ama okadar değil

Kizlarrrrrrr yetisinnn ..şimdi çıktım doktordannn. ..6+0 im ve yolk kesesi ve diğer kese oluşmuş ama embriyo daha yok dedi yani daha kalp atışı duyamadimm
10 gün sonra gel dedi ....Bazıları 5.hafta aduyarken ben de anormallik yoktur demi? 2 kese de normal dedi ama korkuyorum. Günde 3 litre su icmeyi geçmeye çalış dedi ama ben o kadar icemiyom

Bende dün göremedim inci tanemi kese vardi sadece
rica etsem ultrason fotosu atarmisin canım

isimsiz871 cnm sen de mi 6+0 sin .? Doktor hersey normal dedi ama ben şüphe ediyom işte herkes 5.haftada duyunca..atarım tabi fotoyu. ..benim kese 8 mm yolk kesesi 2.2 mm mis

Yakınmı cektin canım
Ultrason kagidinda da mi böyle

Masallahı var canım benimkine göre buyuk gibi görünuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…