• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Süt rahatsız etmiyorsa, mide yanmasına iyi geliyor diye biliyorum. Sıcak süt olunca çok fazla gaz yapmıyor diye biliyorum ama tabii bu dönemde zaten gaz sorunumuz oluyor, illaki etkiler herhalde.
birazdan muz denicem artık az önce ceviz denedim bakalım artık. iş yerindeyim birde eldeki imkanlarla artık :)

Kızlar kap atışı duyanlara hayırlı olsun ;)
Bu arada tek psikolojisi bozulan sınırı artan benim ;))
Ben de hala bi belirti yok.sat 3 ekim. . H Hinctugba çok geçmiş olsun cnm.inş bişi olmaz

Kızlar kap atışı duyanlara hayırlı olsun :KK66:
Bu arada tek psikolojisi bozulan sınırı artan benim :KK66:)
Ben de hala bi belirti yok.sat 3 ekim. . H Hinctugba çok geçmiş olsun cnm.inş bişi olmaz
Benim de 3ekşm sat bugün gittim sata göre 6haftalık olması gerek ama daha çok minik bir kese çar bir hafta geriden geliyor olabilir dedi dr geç döllenmiş olabilir haftaya tekrar gel dedi içimde bir şüpheler :silah:

Benim de 3ekşm sat bugün gittim sata göre 6haftalık olması gerek ama daha çok minik bir kese çar bir hafta geriden geliyor olabilir dedi dr geç döllenmiş olabilir haftaya tekrar gel dedi içimde bir şüpheler :silah:
Benimde aynı oldu canım dün gittim boş kese vardı sadece haftaya tekrar gidicem

Kızlar belirtileriniz ne durumda
Gogus bel agrisiniz varmi
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Baş donmesi ve ara ara mide bulantım oluyor ama gögus bel ağrisi hiç kalmadı geçti onlar

Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Baş donmesi ve ara ara mide bulantım oluyor ama gögus bel ağrisi hiç kalmadı geçti onlar
Göğsüm zaman zaman sızlıyo ama dokununca acıyo mide bulantısı günde bi kaç kez yokluyo kasıkta ara ara ağrı oluyo canım

Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Benim bel ağrısı vardı geçen hafta çok şiddetli , göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik(progestan kullanıyorum) halsizlik, karın ağrısı adet olacakmış gibi ve iştahım arttı aksine bulantım olmuyor

Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Benim göğüslerde hassasiyet var (progesteron kullanıyorum), ara ara bulantı yokluyor ama hiç kusmadım. Birde yediklerimin tadı yok gibi sanki

Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Göğüslerim büyüdü ve hassas ağrı yok, mide bulantısı yedikten sonra ve acıkınca oluyor ama hafif. Bel ağrısı geçmişti, bugün hafif kasık ve belimde ağrılar oldu. Hiç uyku hali halsizlik yok diyordum, üç gündür erkenden uykum geliyor, daha yatağa gitmeden gözlerim kapanıyor.

Selam kızlar öncelikle Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımızı almaya nasip etsin ve Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah.

Bizde eşimle bugün doktora gittik bebeğimizin kalp atışını duyduk çok şükür.

Sizlere sorum olacaktı bebişinizle ilgili herşey yolunda olup kalp atışını duyduktan sonra doktorunuz bi dahaki randevuyu ne kadar sürede verdi?

Selam kızlar öncelikle Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımızı almaya nasip etsin ve Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah.

Bizde eşimle bugün doktora gittik bebeğimizin kalp atışını duyduk çok şükür.

Sizlere sorum olacaktı bebişinizle ilgili herşey yolunda olup kalp atışını duyduktan sonra doktorunuz bi dahaki randevuyu ne kadar sürede verdi?
Aylık kontrol dedi bana canım. Sana ne dddj?

Back