Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birazdan muz denicem artık az önce ceviz denedim bakalım artık. iş yerindeyim birde eldeki imkanlarla artık :)Süt rahatsız etmiyorsa, mide yanmasına iyi geliyor diye biliyorum. Sıcak süt olunca çok fazla gaz yapmıyor diye biliyorum ama tabii bu dönemde zaten gaz sorunumuz oluyor, illaki etkiler herhalde.
Hiç bi sorun çıkmicak Allahın izniyle hayırlısıyla gelicek o günde canım bekleyelim bakalım :)İnşallah Allah umudumuzu boşa çıkarmasın. Çarşambayı iple çekiyorum kalp atışlarını duymak için, onu duysam sorun olmadığını öğrensem her şeye değecek :)
Benim de son adet 27 Eylül biz duyduk hamdolsun:))hoşgeldin aynıyız :) benimde son adet tarihim 29 eylül pazartesi gidicem kalp için :)
gözün aydın canım darısı başımıza :)Benim de son adet 27 Eylül biz duyduk hamdolsun:))
Benim de 3ekşm sat bugün gittim sata göre 6haftalık olması gerek ama daha çok minik bir kese çar bir hafta geriden geliyor olabilir dedi dr geç döllenmiş olabilir haftaya tekrar gel dedi içimde bir şüpheler
Sat4ekim 1hafta geriden gelmesi normal aynı seylerı duydum rahat ol :)Benim de 3ekşm sat bugün gittim sata göre 6haftalık olması gerek ama daha çok minik bir kese çar bir hafta geriden geliyor olabilir dedi dr geç döllenmiş olabilir haftaya tekrar gel dedi içimde bir şüpheler
Benimde aynı oldu canım dün gittim boş kese vardı sadece haftaya tekrar gidicemBenim de 3ekşm sat bugün gittim sata göre 6haftalık olması gerek ama daha çok minik bir kese çar bir hafta geriden geliyor olabilir dedi dr geç döllenmiş olabilir haftaya tekrar gel dedi içimde bir şüpheler
Göğsüm zaman zaman sızlıyo ama dokununca acıyo mide bulantısı günde bi kaç kez yokluyo kasıkta ara ara ağrı oluyo canımKızlar belirtileriniz ne durumda
Gogus bel agrisiniz varmi
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Baş donmesi ve ara ara mide bulantım oluyor ama gögus bel ağrisi hiç kalmadı geçti onlar
Benim bel ağrısı vardı geçen hafta çok şiddetli , göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik(progestan kullanıyorum) halsizlik, karın ağrısı adet olacakmış gibi ve iştahım arttı aksine bulantım olmuyorKızlar belirtileriniz ne durumda
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Baş donmesi ve ara ara mide bulantım oluyor ama gögus bel ağrisi hiç kalmadı geçti onlar
Benim göğüslerde hassasiyet var (progesteron kullanıyorum), ara ara bulantı yokluyor ama hiç kusmadım. Birde yediklerimin tadı yok gibi sankiKızlar belirtileriniz ne durumda
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Aynen bende farkettim canım yemekler banada tadsiz geliyorBenim göğüslerde hassasiyet var (progesteron kullanıyorum), ara ara bulantı yokluyor ama hiç kusmadım. Birde yediklerimin tadı yok gibi sanki
Seve seve canım, senin yaş kaç canim
Göğüslerim büyüdü ve hassas ağrı yok, mide bulantısı yedikten sonra ve acıkınca oluyor ama hafif. Bel ağrısı geçmişti, bugün hafif kasık ve belimde ağrılar oldu. Hiç uyku hali halsizlik yok diyordum, üç gündür erkenden uykum geliyor, daha yatağa gitmeden gözlerim kapanıyor.Kızlar belirtileriniz ne durumda
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Aylık kontrol dedi bana canım. Sana ne dddj?Selam kızlar öncelikle Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımızı almaya nasip etsin ve Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah.
Bizde eşimle bugün doktora gittik bebeğimizin kalp atışını duyduk çok şükür.
Sizlere sorum olacaktı bebişinizle ilgili herşey yolunda olup kalp atışını duyduktan sonra doktorunuz bi dahaki randevuyu ne kadar sürede verdi?