2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
isimsiz871 cnm sen de mi 6+0 sin .? Doktor hersey normal dedi ama ben şüphe ediyom işte herkes 5.haftada duyunca..atarım tabi fotoyu. ..benim kese 8 mm yolk kesesi 2.2 mm mis
Evet bende 6+0
Kese mm bahsetmedi bana
Yolk kesesinden de bahsetmedi
Gıcık bi doktordu zaten
Ben burda 6 haftalık bi kese göremiyorum boş bi kese var 1 hafta sonra tekrar gel
Boş kese olup olduğuna oyle karar vericem dedi

Zaten benim doktorum izinde diye o doktora gitmiştim
Pazartesi günü kendi tüp bebek doktoruma gidicem insallah bu sefer duyarım kalp atışını

Iç canım oluşum aşamasında su önemli kesinlikle iç karından bakdiysa normaldir vajinadan baksa cikardi

Amin ınşallah en hayırlısıyla

Bu arada benim kese 9 mm di ne 2. Kese ne de bebek vardu kese boyutun 12 13 mm olduğunda anca görünür o yuzden takılma 5 tane hamileliği sıkıntılı bir şekilde gecirdigim için çok tecrübe edindim
13 mm olduğunda görünmüyor canım tamamen bebeğe bağlı her bebek bir değil biri sata uyumlu gider biri geriden gelir biri ilerden gider kese boyutuyla alakası yok yani

Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebeklerin

Hayirli olsun bebegin canim benim. Herkesin tercigine bagli. Ama bazi durumlarda yaptirmak iyi olur duyorlar. Ben 2.3 lu testleri yaptirmadim. Bundada yaptırmayı düşünmüyorum

Kizimda yapt
ırmıştım bunda da yaparim büyük ihtimalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…