• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu konuda ki deneyimim arkadaslar iliski olmadi ama cilvelesme diyelim ve dun gece kanamam oldu doktora gttk sbhtan ber8 hastanedeyiz cok sukur minnakim saglikli kalp atislarini duyduk kese de duzgun herhangi bir kanama alani yok ama dunku kanama nerden geldi hala anlamis değiliz cok korktum sbha kadar etmedogim dua kalmdi smdi 1 hafta boyunca istiraat verdi doktor yatiyorum

Bende aynı durumdayım canım ultrasonda hiç bi sorun yok afedersin büyük tuvaleti mi yaparken bile az zorlayim leke geliyor yada herangi biseye zorlayim geliyo ign e ve progestron a devam 1 hafta dinlendim yarın işe basliycam mecbur allahım korusun

Bnmde en son 20 ekimde olmustu biz her ay adete son 1 hafta kala ara veriyorduk o zmndan bu zamana hic bisey olmadi dunde bisey ypmadik ztn oyle birleşme vs. Olmadi yani onun ustune kanama olunca acaba rahim kasildigindam falan mi oyle birset oldu blmiorum doktoruma söyleyemedim utandim :KK43:
Aynen cnm bayan cilvelesme sırasında olsa bile bi haz aldiginda içerde kasılmalar oluyo sonrasında leke geliyo eski hamileligimde ben sürekli ilişki de oluyordu hiç de bisi olmuyordu ama bunda teşebbüs etmedigim halde leke geliyo o yuzden hiç gerek yok korktum ben

Bende aynı durumdayım canım ultrasonda hiç bi sorun yok afedersin büyük tuvaleti mi yaparken bile az zorlayim leke geliyor yada herangi biseye zorlayim geliyo ign e ve progestron a devam 1 hafta dinlendim yarın işe basliycam mecbur allahım korusun
Bnde devam cnm 1 hafta yatis verdi banada smdi biraz dha iyi misin peki duzelme var mi

Kızlar bugün devletteki doktora gittim karından bakti aslında vajinadan bakalim dedi bende yok karından görülür dedim nitekim karindan göründü 6+5 cıktı 1 cm bile olmamış bebisim ama az kalmış resmide yükleyim size

Eklentiler

• 20181114_103507.jpg
    20181114_103507.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 68
Bnde devam cnm 1 hafta yatis verdi banada smdi biraz dha iyi misin peki duzelme var mi
Anlamıyorum valla dün değil önceki gün yine geldi diyom ya çok dikkat etmek lazım en ufak bisi de leke geliyo doktor korkma dedi istersen yatis vereyim dedi yok dedim yarın iş başı yapmam lazim iki haftadır işe gidemedim

Kızlar benim inanılmaz mide bulantım oluyor, iştahım açıktı normalde sürekli bi şeyler yemek istiyodum ama bu hafta çok fenayım, su bile içemiyorum hatta özellikle sıvı tüketemiyorum bulantımı artırıyor. Bulantıma rağmen de sürekli midem kazınıyor. Mecburen bi şeyler yiyorum 2 saat geçmeden midem kazınıyor saatlerce aç kalmışım gibi. Ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım.

Kızlar benim inanılmaz mide bulantım oluyor, iştahım açıktı normalde sürekli bi şeyler yemek istiyodum ama bu hafta çok fenayım, su bile içemiyorum hatta özellikle sıvı tüketemiyorum bulantımı artırıyor. Bulantıma rağmen de sürekli midem kazınıyor. Mecburen bi şeyler yiyorum 2 saat geçmeden midem kazınıyor saatlerce aç kalmışım gibi. Ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım.
canım mide bulantımı yatıştıran tek şey ayva oldu tuzlu limonlu ayva yiyorum ve çok iyi geliyo

benimde bugün özellikle mide yanmam had safhada. ne yapacağımı şaşırdım. mide yanması için ilaç da kullandım bana mısın demedi. bende bi çok şey deniyorum geçirsin diye henüz bi fayda yok

canım mide bulantımı yatıştıran tek şey ayva oldu tuzlu limonlu ayva yiyorum ve çok iyi geliyo

Ayva da yedim ekşi elma da limon da :(
Aslında ben biraz kaşındım galiba. Ben çok fazla tatlı yiyodum, canım inanılmaz tatlı şeyler istiyodu. En son geçen cumartesi yani yuh falan diyebilirsiniz, afedersiniz ama yarım kilonun yarısı kadar ekmek kadayıfı yedim ve tabii ki 2 saat geçmeden çıkarttım. O gün bugündür başta tatlı olmak üzere her şey midemi bulandırıyor. Tatlı şeylerin adını dahi duymak istemiyorum. Limonu tuzlayıp yemek biraz iyi geldi ama onu da hemşire arkadaşıma sordum, kanı sulandıran şeyler yemememi söyledi, ya aç dolaşıyorum ya mide bulantılı. Ya da ikisi birden :(

Ayva da yedim ekşi elma da limon da :KK43:
Aslında ben biraz kaşındım galiba. Ben çok fazla tatlı yiyodum, canım inanılmaz tatlı şeyler istiyodu. En son geçen cumartesi yani yuh falan diyebilirsiniz, afedersiniz ama yarım kilonun yarısı kadar ekmek kadayıfı yedim ve tabii ki 2 saat geçmeden çıkarttım. O gün bugündür başta tatlı olmak üzere her şey midemi bulandırıyor. Tatlı şeylerin adını dahi duymak istemiyorum. Limonu tuzlayıp yemek biraz iyi geldi ama onu da hemşire arkadaşıma sordum, kanı sulandıran şeyler yemememi söyledi, ya aç dolaşıyorum ya mide bulantılı. Ya da ikisi birden :KK43:
bünyeden bünyeye değişiyor sanırım canım bol su kraker vs yemek belki yatıştırır evet tatlıda yapıyo olabilir bu haftalarda normal ama geçicek inşallah

benimde bugün özellikle mide yanmam had safhada. ne yapacağımı şaşırdım. mide yanması için ilaç da kullandım bana mısın demedi. bende bi çok şey deniyorum geçirsin diye henüz bi fayda yok

Süt rahatsız etmiyorsa, mide yanmasına iyi geliyor diye biliyorum. Sıcak süt olunca çok fazla gaz yapmıyor diye biliyorum ama tabii bu dönemde zaten gaz sorunumuz oluyor, illaki etkiler herhalde.

bünyeden bünyeye değişiyor sanırım canım bol su kraker vs yemek belki yatıştırır evet tatlıda yapıyo olabilir bu haftalarda normal ama geçicek inşallah

İnşallah Allah umudumuzu boşa çıkarmasın. Çarşambayı iple çekiyorum kalp atışlarını duymak için, onu duysam sorun olmadığını öğrensem her şeye değecek :)

Back