Süt rahatsız etmiyorsa, mide yanmasına iyi geliyor diye biliyorum. Sıcak süt olunca çok fazla gaz yapmıyor diye biliyorum ama tabii bu dönemde zaten gaz sorunumuz oluyor, illaki etkiler herhalde.
İnşallah Allah umudumuzu boşa çıkarmasın. Çarşambayı iple çekiyorum kalp atışlarını duymak için, onu duysam sorun olmadığını öğrensem her şeye değecek :)
Kızlar kap atışı duyanlara hayırlı olsun
Bu arada tek psikolojisi bozulan sınırı artan benim )
Ben de hala bi belirti yok.sat 3 ekim. . HHinctugba
çok geçmiş olsun cnm.inş bişi olmaz
Kızlar kap atışı duyanlara hayırlı olsun
Bu arada tek psikolojisi bozulan sınırı artan benim )
Ben de hala bi belirti yok.sat 3 ekim. . HHinctugba
çok geçmiş olsun cnm.inş bişi olmaz
Benim de 3ekşm sat bugün gittim sata göre 6haftalık olması gerek ama daha çok minik bir kese çar bir hafta geriden geliyor olabilir dedi dr geç döllenmiş olabilir haftaya tekrar gel dedi içimde bir şüpheler
Benim de 3ekşm sat bugün gittim sata göre 6haftalık olması gerek ama daha çok minik bir kese çar bir hafta geriden geliyor olabilir dedi dr geç döllenmiş olabilir haftaya tekrar gel dedi içimde bir şüpheler
Kızlar belirtileriniz ne durumda
Gogus bel agrisiniz varmi
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Baş donmesi ve ara ara mide bulantım oluyor ama gögus bel ağrisi hiç kalmadı geçti onlar
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Baş donmesi ve ara ara mide bulantım oluyor ama gögus bel ağrisi hiç kalmadı geçti onlar
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Benim bel ağrısı vardı geçen hafta çok şiddetli , göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik(progestan kullanıyorum) halsizlik, karın ağrısı adet olacakmış gibi ve iştahım arttı aksine bulantım olmuyor
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Mide bulantisi
Baş dönmesi felan?
Benim
Göğüslerim büyüdü ve hassas ağrı yok, mide bulantısı yedikten sonra ve acıkınca oluyor ama hafif. Bel ağrısı geçmişti, bugün hafif kasık ve belimde ağrılar oldu. Hiç uyku hali halsizlik yok diyordum, üç gündür erkenden uykum geliyor, daha yatağa gitmeden gözlerim kapanıyor.