dur o zaman sana diyetisyen önerebilirim pendik merkezse ve ücreti çok uygun kuzenim ve arkadaşları ona gidiyolar çok başarılı kilo verdiriyo kilo kontrolü yapıyoDogru canim tuzladayim ben yakinim pendige
Kiz mankenler bile p kdr az kilo almiyo masallah 8 kilo alman gayet güzel insallah bundada oyle az kilo alırsınİnsaallah canım ya.Boyle şeyler duymaya ihtiyacım var.Oglumda da kiloluydum bu kadar olmasa da.8 kilo almıştım.Saglikli bir hamilelik geçirmiştim.İnsaallah yine öyle olur.Elimden geleni yapicam inşallah.
Olur valla kiz isime yarar 3. Aydan snra gtmeyi dusunuyorum bendur o zaman sana diyetisyen önerebilirim pendik merkezse ve ücreti çok uygun kuzenim ve arkadaşları ona gidiyolar çok başarılı kilo verdiriyo kilo kontrolü yapıyo
ona sorarım ben öğrenirim araştırırsın bakarsın valla çok aşırı memnunlar kan testlerini de yaptırır gidersin tiroid şeker kolestrol vs o seni yönlendirir zatenOlur valla kiz isime yarar 3. Aydan snra gtmeyi dusunuyorum ben
Aynen oyle valla cunku ben cok kilo almaltan korku yorum cunku bnm bunye cok meyilli kilo almaya canim yaaa smdiden hakilaten göbüşum bile cikti yani dha 2 aylik bile degilim bideona sorarım ben öğrenirim araştırırsın bakarsın valla çok aşırı memnunlar kan testlerini de yaptırır gidersin tiroid şeker kolestrol vs o seni yönlendirir zaten
167 boy 57 kiloyla kaldım sanırımAynen oyle valla cunku ben cok kilo almaltan korku yorum cunku bnm bunye cok meyilli kilo almaya canim yaaa smdiden hakilaten göbüşum bile cikti yani dha 2 aylik bile degilim bide
pendik yaşam tıp merkezindeymiş adı berfu doktorun iki hafta bir 50 tl veriyomuşsun aylık 100 tlye geliyo kısaca tatlımKizlar bugün izin günüm saat 12 bucukta kalktim 1 bucukta kahvaltidan kalktim ve hala hic birsey yapmadim bir tek sofrayi kaldirdim oda direk mutfaga biraktim öyle canim hic birsey ypmak istemiyor yaaa ama cok isim var bnm
İlk 3 ay verip geri aldığım 2 kiloyu da saymazsak 6 kilo aldımKiz mankenler bile p kdr az kilo almiyo masallah 8 kilo alman gayet güzel insallah bundada oyle az kilo alırsın
167 boy 57 kiloyla kaldım sanırımama o göbek bendede var
evet kesinlikle daha çok kilo alıyolar zayıflar buna eminim yaniMaşaallah kilon çok iyi.Kardesimin esi de 57 ile hamile kaldı.24 haftalık 65 kilo şu anda.Cok hızlı almış gibi geldi bana.Ya da zayıf olanlar daha çok mu kilo alıyor
Hoşgeldin inşallahİnşallah hayırlısıyla geliceksin öyle hissediyorum
evet kesinlikle daha çok kilo alıyolar zayıflar buna eminim yani
tuzu ve acıyı bırakmam lazım ki ikisinede çok düşkünüm ödem yapmasın diye bakalım napıcam
amannnn bebeğim sağlıklı olsunda veririm ben diyetisyen spor falan o iyi olsun 20 kiloda alırım sıkıntı yok :)Galiba öyle çünkü ben 5 aya kadar 3 kilo vermiştim bile.Kalan 4 ayda 2 serden 8 kilo almıştım.Cevremde tanıdığım kilolu bayanlarda 10 kilodan fazla alan yok.Hatta kuzenim 74 ile hamile kaldı 75 ile doğurdu inanılmaz gibi ama gerçek.Komsum 100 kilo ile hamile kaldı 104 ile doğurdu.Örnek çok.Yine yakın arkadaşım 58 ile kaldı 79 ile doğurdu.Bilimsel olarak kanıtı var mıdır bilemem ama.
Di mi amaaaaa.Bebisler sağlıklı olsun yeter ki.Ama şu da bi gerçek ki zayıflar hemen veriyor doğum kilolarını.Bebisler doğduktan biraz toparladiktan sonra hep beraber diyete başlarız inşaallah.Seneye kışın falanamannnn bebeğim sağlıklı olsunda veririm ben diyetisyen spor falan o iyi olsun 20 kiloda alırım sıkıntı yok :)
aynen inşallah zayıflama grubu yaparız hepberaber Allah nasip ederse veririz kız nolcakDi mi amaaaaa.Bebisler sağlıklı olsun yeter ki.Ama şu da bi gerçek ki zayıflar hemen veriyor doğum kilolarını.Bebisler doğduktan biraz toparladiktan sonra hep beraber diyete başlarız inşaallah.Seneye kışın falan
:) o zmn sen kusmak icin dua et ama 8 kilo almak super zaten 3 kilosu bebek 2 kiloai su kalan kilo 3 ohhh missss :)İlk 3 ay verip geri aldığım 2 kiloyu da saymazsak 6 kilo aldım5 ay falan kustum galiba ondan
:) o zmn sen kusmak icin dua et ama 8 kilo almak super zaten 3 kilosu bebek 2 kiloai su kalan kilo 3 ohhh missss :)
En sinir oldgum sey iste millet habire yedirmeye calisiyor bizde saf degiliz heralde bilioz biseyler ne yiyp ne yemiycemiziKırkım çıktığında Allah seni inandırsın 11 kilo gitmişti.Hamile kaldığım kilodan daha zayıf olmuştum.Cevre baskısı ile sütun olsun bilemem ne ye ye ye.Sonra geri aldım kiloları
Kv ne yiyip içtiğimi oturup kontrol ediyordu.Canim istemiyor.Ya da çok yemek süt yapmaz.Saglikli şeyler yiyip bol su içmek yeterli dediğimde.Senin yüzünden çocuk aç kalacak diyordu düşün.Neyse ki şu an baya bi mesafe koydum.O zamanki gibi karışamaz.En sinir oldgum sey iste millet habire yedirmeye calisiyor bizde saf degiliz heralde bilioz biseyler ne yiyp ne yemiycemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?