• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kv ne yiyip içtiğimi oturup kontrol ediyordu.Canim istemiyor.Ya da çok yemek süt yapmaz.Saglikli şeyler yiyip bol su içmek yeterli dediğimde.Senin yüzünden çocuk aç kalacak diyordu düşün.Neyse ki şu an baya bi mesafe koydum.O zamanki gibi karışamaz.:KK48:
Bencede iyi yapmissin annelik konusunda deneyimin olmasa bile dogumdan snra zaten ic gudusel olarak hissedebliyorsun cocugun doyup doymadigini soyle yaptiklari zaman sınır oliyorum valla yaaa

Bencede iyi yapmissin annelik konusunda deneyimin olmasa bile dogumdan snra zaten ic gudusel olarak hissedebliyorsun cocugun doyup doymadigini soyle yaptiklari zaman sınır oliyorum valla yaaa

Başka şeyleri görmezden geliyorum ama çocuğumla ilgili her meselede ben karar veriyorum yapılan yanlışı anında söylüyorum.Tüm annelere de tavsiye ederim.cocugunuzla ilgili kimseye yüz vermeyin üzülür kırılır diye tepkinizi koymaktan çekinmeyin.

Başka şeyleri görmezden geliyorum ama çocuğumla ilgili her meselede ben karar veriyorum yapılan yanlışı anında söylüyorum.Tüm annelere de tavsiye ederim.cocugunuzla ilgili kimseye yüz vermeyin üzülür kırılır diye tepkinizi koymaktan çekinmeyin.
O konuda bn smdiden netim zaten kimse bnm istemedigim seyi yapamaz çocuğuma kusura bakmasinlar valla sonra cilesini anneler çekiyor

Galiba öyle çünkü ben 5 aya kadar 3 kilo vermiştim bile.Kalan 4 ayda 2 serden 8 kilo almıştım.Cevremde tanıdığım kilolu bayanlarda 10 kilodan fazla alan yok.Hatta kuzenim 74 ile hamile kaldı 75 ile doğurdu inanılmaz gibi ama gerçek.Komsum 100 kilo ile hamile kaldı 104 ile doğurdu.Örnek çok.Yine yakın arkadaşım 58 ile kaldı 79 ile doğurdu.Bilimsel olarak kanıtı var mıdır bilemem ama.

merhaba, ben de 6. haftamın içindeyim. maalesef kilolu hamile kaldım, böyle örnekleri duymak psikolojimi düzeltiyor biraz.

arkadaşım seksenyedi-doksanla hamile kaldı 11 kilo aldı sadece ve doğumdan sonra verdi sağlıklı beslenirsen çok ekmek pilav makarna tatlı gibi şeyler tüketmezsen almazsın canım inşallah sağlıkla geçer
Aynen. Ben mesela 50 kilo hamile kaldim 85 ile dpgima girdim. Sonradan yeni yeni gitti simdi 53 . Niye okdr aldim halen bilmiyorum. Ama cok asiri yemiştim. Çikolata tatli dayanamiyordum

Kisa ve sisko grubuna selam olsun bende 163 boyla 65 kiloyla hamile kalan bir anne adayi olaraktan benide yakinda topaç gibi cevircekler tatlim uzulme yanliz degilsin
Anayiz biz her halimiz guzel. Ben 53 um.ama göbeğim kocaman ama bebekden degil onceden vardi gobek heheheh vardi hamile pantolonu giyicem yarin:))))

Ya yiyip yiyip yatmaktan şiştim ya. Yürümeye korkuyorum. Normalde her akşam bir saate yakın yürürüdük. Şimdi çok özlüyorum :(

Back