Hayrlı akşamlar hanımlar :) sanırım hrununen büyüklerinden mercimekim :) yarın gidicez nasipse keseyi görmek için, umarım herşey yolindadir. 5. Hamilelihim ve sadece bir bebeğim hayatta hamilelik boyunca cleaxane + coraspin kullananlardanim ve şimdiden iğneler canımi çok yakmis durumda. Hepimiz sağlikla alırız kucağımiza yavrularimizi insaAllah
Merhaba kızlar benimde adetim 5 gün geçti bugün sabah test yapip çift çizgiyi sn ler içerisinde gördüm. Beklemiyorduk çünkü kendimizce korundugumuzu düşünüyorduk. 2 yaşında bir oğlum var. Onun öncesi 2 kaybım var oyuzden bu bize allahın hediyesi diye düşünüyorum. Ins bütün hepimiz saglikla bebişlerimizi kucagimiza aliriz.
Cuma günü dr dan randevu aldim. Sanirim keseyi görebiliriz diye düşünüyorum ins.
Bence sukret haline. Benim daha öncesinde midem bulanmamıştı simdi butun gun devam eden bi mide yanmam var. Daha once gittigim doktor bulanti olmamasi sağlıklı olmadigi anlamina gelmiyor demişti.
Bence sukret haline. Benim daha öncesinde midem bulanmamıştı simdi butun gun devam eden bi mide yanmam var. Daha once gittigim doktor bulanti olmamasi sağlıklı olmadigi anlamina gelmiyor demişti.
4+4 doktorun hesaplamasına gerek yok ki son adet tarihine göre hesaplayabilirsin ilk yaptığımda benimde silikti dün yine yaptım merakımdan nasıl çıkıyor diye :) son adet tarihin nedir
4+4 doktorun hesaplamasına gerek yok ki son adet tarihine göre hesaplayabilirsin ilk yaptığımda benimde silikti dün yine yaptım merakımdan nasıl çıkıyor diye :) son adet tarihin nedir
silik çıktıysa hemen sağlık ocağında koş bi tahlil yaptır bence. benim görünmüyordu hatta eşim farketti hafif var sanki diye. pozitif çıkmıştı. hadi hayırlısı olsun canım
benimde pazartesi biraz küçük benim geç olmuş. gamsız olacak diye düşünüyorum:) pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum bakalım artık düşünmemeye çalışıyorum ama ne mümkün:) internetten videolar izlemeyi düşünüyorum bugün biraz.