2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Inşallah canım çok dikkat et kendine Allahım kolay gebelik geçirtsin ve sonunda yavrunu kucağına aldırsın

Ayy masallah ya ne güzel bir hediye rabbim size bağışlasın darısı da biz isteyenlere olsun inşallah:)

GÜNAYDIN KIZLAR MİĞDESİ BULANAN VARMI BENDE TIK YOK ERKEN MI ACABA SİZ NE DURUMDASINIZ
Bence sukret haline. Benim daha öncesinde midem bulanmamıştı simdi butun gun devam eden bi mide yanmam var. Daha once gittigim doktor bulanti olmamasi sağlıklı olmadigi anlamina gelmiyor demişti.

Bence sukret haline. Benim daha öncesinde midem bulanmamıştı simdi butun gun devam eden bi mide yanmam var. Daha once gittigim doktor bulanti olmamasi sağlıklı olmadigi anlamina gelmiyor demişti.

NE BİLİM HERSEYDEN TIRSAR OLDUM

Biraz önce test yaptım ikinci çizgi var ama net değil hafif acaba kesin hamilemiyim bilememedim

Seninde son adet tarihin 29 eylüldü varsa kaç hafta kaç günlük oluyo doktorun hesaplamıştır.
4+4 doktorun hesaplamasına gerek yok ki son adet tarihine göre hesaplayabilirsin ilk yaptığımda benimde silikti dün yine yaptım merakımdan nasıl çıkıyor diye :) son adet tarihin nedir

Biraz önce test yaptım ikinci çizgi var ama net değil hafif acaba kesin hamilemiyim bilememedim

Seninde son adet tarihin 29 eylüldü varsa kaç hafta kaç günlük oluyo doktorun hesaplamıştır.
silik çıktıysa hemen sağlık ocağında koş bi tahlil yaptır bence. benim görünmüyordu hatta eşim farketti hafif var sanki diye. pozitif çıkmıştı. hadi hayırlısı olsun canım

cumartesi gidicem bende bakalım göstericek mi :)
benimde pazartesi biraz küçük benim geç olmuş. gamsız olacak diye düşünüyorum:) pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum bakalım artık düşünmemeye çalışıyorum ama ne mümkün:) internetten videolar izlemeyi düşünüyorum bugün biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…