- 26 Eylül 2024
- 1.201
- 1.672
- 48
Merhaba, çok geçmiş olsun. Hangi şehirde yaşıyorsunuz, ona göre doktor tavsiyeleri gelir?Merhaba kızlar bebeğimde zannedersem süt alerjisi var 2 gün evvel kanlı mukuslu bir kaka ile acilde aldım soluğu gaita testi yapıldı temiz çıktı ancak bebeğim memeyi emerken tıkanıyor huzursuz nefes nefese kalıyor hırıltılı bir solunumu var yüzünde döküntüleri var uykuya dalarken çok zorlanıyor kolay kolay uyumuyor ve kakası inanılmaz köpüklü bitmek bilmeyen bir gaz problemimiz var geçen haftaki doktor kontrolünde kilo alımı yerindeydi kendi doktorumuz takip etmemi istedi yalnızca alerji olabileceğini söyledi bebeği süt alerjisi olan annelerimizden akıl alabilir miyim lütfen şuanda bu konuda daha iyi olabilecek bir doktor araştırıyorum şimdilik. Sizler nasıl bir yol izlediniz neler yapmalıyım henüz 24 günlük çok küçük sütten kesilmesini istemiyorum
Sütten kesilmesine gerek yok yalnız o fikri aklınıza getirmeyin. Benim büyük cocugumda çoklu besin alerjisi vardı ve iki yıla yakın emzirdim. Diyet yaptığınız müddetçe sorun olmuyor.