20-25dk falanAy peki tek memeyi kaç dk emiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20-25dk falanAy peki tek memeyi kaç dk emiyor
3 saatte bir vermek lazim demisti bana doktor sarilik gecene kadar en azindan. Yani 2 saatte bir meme veriyosan (ben 2.5 saatte bir veriyodum) 2.5 saatte bir mama verebilirsin .Evet 30 CC ile başladık canım dün .günde kaç defa vermeliyim bugün bir kere verdim emzirmeye çalışıyorum genelde 2 saatte bir
Biz yaklaşık beş gündür felan böyleyiz uyumuyor kendnii sıkıyor kıpkırmızı oluyor kabız gibi ama değil gazını çıkarmaya çalışıyor. Alerji değil ama yediklerine dikkat et gaz yapmasın onda ben bi dönem dikkat etmedim çok kötü oldu eski düzene döndümkızlar 11 günlük oldu bugün bebiş ama kaka yaparken ağlıyor kabız değil birde sürekli ağlıyor böyle uyumuyor 10 15 dakika uyuyup huysuzlanıyor. Biraz da pişik oldu. Acaba alerji mi diye düşünüyorum alerjisi olan anneler siz nereden anladınız bende ona göre yediklerime dikkat edeyim olmazsa
Benimki de böyle aralıkları az mı diye düşünüyordum ben deEvet ikinciyi daha az emiyo ama bu sekilde
Benim emzirmeler bir saati buluyor ama uyuyor uyandırıyorum, memeden ayrılmıyor, benimki doymadığı için bırakamıyor. En son gittiğim çocuk doktoru bir memeyi 15 dakikadan fazla emzirme bir yararı yok demişti. Doğum yaptığım hastanedeki emzirme hemşiresi de bir memeyi 30 dakikadan fazla emzirme demişti. İkiisi de iki memeyi de emzir demişti.Ay peki tek memeyi kaç dk emiyor
Altını kaç dakika bir alıyorsun canım? Ben hafif kızarıklık görünce sudokrem kullanıyorum hemen geçiriyor. Günde bir krem yapıyorum. Normalse be pantolon pişik kremi yapıyorum. O ıkınma ve ağlama durumu bizde de var ama normal bildiğim kadarıyla. Karın kasları da gelişiyormuş böyle.kızlar 11 günlük oldu bugün bebiş ama kaka yaparken ağlıyor kabız değil birde sürekli ağlıyor böyle uyumuyor 10 15 dakika uyuyup huysuzlanıyor. Biraz da pişik oldu. Acaba alerji mi diye düşünüyorum alerjisi olan anneler siz nereden anladınız bende ona göre yediklerime dikkat edeyim olmazsa
Kendisi talep ediyo veriyorum bende.sutumde var doymuyo diyemem ama beslenme araliklari boyle.Benimki de böyle aralıkları az mı diye düşünüyordum ben de
Valla altını baya değiştiriyorum ama bazen işte uzun kaldığı da oluyor sürekli kantaron ve pişik kremi sürüyorum. Evde hametan var ama sürsem mi kararsızım. Pamukla suyla siliyorum ama kızarık hep yine deAltını kaç dakika bir alıyorsun canım? Ben hafif kızarıklık görünce sudokrem kullanıyorum hemen geçiriyor. Günde bir krem yapıyorum. Normalse be pantolon pişik kremi yapıyorum. O ıkınma ve ağlama durumu bizde de var ama normal bildiğim kadarıyla. Karın kasları da gelişiyormuş böyle.
Bizim pişik sadece kaka da mukus veya kan yok bana da alerji değildir gibi geliyor ama artık her ihtimali düşünmeye başladım huysuzlanıyor çünkübenim büyük oğlum alerjikti kakası köpüklü ya da kanlı mukuslu falan oluyordu. pişik de oluyordu ama pişik tek balına bir etken değildir diye düşünüyorum.
Ben hametan sürüyorum iki gündür o hemen geçirdi eczaneye sordum sürebilirsiniz dediValla altını baya değiştiriyorum ama bazen işte uzun kaldığı da oluyor sürekli kantaron ve pişik kremi sürüyorum. Evde hametan var ama sürsem mi kararsızım. Pamukla suyla siliyorum ama kızarık hep yine de
Evet içeriği diğerlerine nazaran baya temiz bi krem bende sürücem galiba toparlar İnşaallahBen hametan sürüyorum iki gündür o hemen geçirdi eczaneye sordum sürebilirsiniz dedi
var var en son yüzünden gidiyormuş sarılık zaten, 3 aya kadar sarı kalabilir dedi doktor. 10 günden sonra beyin bariyeri oluştuğu için risk kalmıyor dedi bana fa renginden ötürü korkma yaniEylül bizde de sarılık var doktor risk geçti diyor ama yüzünde var diyor seninkinin rengi hakkında yorum yaptı mı doktor
Ben de aynı şeyi yaşadım bugün, ama bebekler mamayı sonsuz içiyorlar anladım ya. Sindirimi zor diye heralde doyma hissi geç geliyor sonra da kusuyorlar. Anne sütünden doyunca hemen çeviriyorlar kafayı meselaSarılık olmadı hiç ama insan rahat olamıyormuş yine de. Bugün hep mememdeydi ve huzursuzdu, baktım sütüm de su gibiydi aç herhalde dedim 60lık mama verdim deli gibi emdi. Oyyy yavrum sütüm yetmiyor diye ağlarken deli gibi kustu sjfkdkd yeminle arsız yaaa
Bu doydu mu doymadı mı olayı çok zormuş ya, o annelerden olmam zannettim ama her şeyiyle tam olarak “o” annelerden oldumvar var en son yüzünden gidiyormuş sarılık zaten, 3 aya kadar sarı kalabilir dedi doktor. 10 günden sonra beyin bariyeri oluştuğu için risk kalmıyor dedi bana fa renginden ötürü korkma yani
Ben de aynı şeyi yaşadım bugün, ama bebekler mamayı sonsuz içiyorlar anladım ya. Sindirimi zor diye heralde doyma hissi geç geliyor sonra da kusuyorlar. Anne sütünden doyunca hemen çeviriyorlar kafayı mesela
Ben üç saatte bir değiştiriyorum. arada 5 saati bulabiliyor ama nadiren oluyor kuzum. Hametanı ben çok severim ama bebek pişiğine sürülüyor mu bilmiyorum. En güzeli sudokrem bana göre. Bez markasını da sevmemiş olabilir bence teni. Benim kullandığım sleepy sızdırma yaptı, elimde patladı bir paketten fazla bez. Primaya geçtim mecbur.Valla altını baya değiştiriyorum ama bazen işte uzun kaldığı da oluyor sürekli kantaron ve pişik kremi sürüyorum. Evde hametan var ama sürsem mi kararsızım. Pamukla suyla siliyorum ama kızarık hep yine de
Hele bi de doktora gidip kilo almamış damgası yiyince, ben iyice delirdim hep aç gibi geliyor. Gaz için ıkınsa, aha acıktı ondan ıkındı diyorum yeminlen. Öyle değişik bişi oldum.Bu doydu mu doymadı mı olayı çok zormuş ya, o annelerden olmam zannettim ama her şeyiyle tam olarak “o” annelerden oldum
Mama bence cips çikolata gibi, tok olsa da yiyor. Bağımlılık yapıcı birşeyler var sanki. Şeker varmış zaten sanırım içinde.var var en son yüzünden gidiyormuş sarılık zaten, 3 aya kadar sarı kalabilir dedi doktor. 10 günden sonra beyin bariyeri oluştuğu için risk kalmıyor dedi bana fa renginden ötürü korkma yani
Ben de aynı şeyi yaşadım bugün, ama bebekler mamayı sonsuz içiyorlar anladım ya. Sindirimi zor diye heralde doyma hissi geç geliyor sonra da kusuyorlar. Anne sütünden doyunca hemen çeviriyorlar kafayı mesela