• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gittin mi doktora

ben geçen hafta çarşamba kuzenimin sayesinde bütün kan testlerimi yaptırdım troid vitaminler hormonlar falan perşembe onu göstermeye gittim değerlerim pztesi 22 çarşamba 65 cuma 157 oldu hemde kan testlerimi göstermeye gittim progestan yazdı nolur nolmaz diye cumartesi kese için gidicem nasip olursa :)

ben geçen hafta çarşamba kuzenimin sayesinde bütün kan testlerimi yaptırdım troid vitaminler hormonlar falan perşembe onu göstermeye gittim değerlerim pztesi 22 çarşamba 65 cuma 157 oldu hemde kan testlerimi göstermeye gittim progestan yazdı nolur nolmaz diye cumartesi kese için gidicem nasip olursa :)
İlk gebeliğin mi

P

Pataloji sonucun cıktı mi bende haziranda kürtaj oldum kalp atışını göremedik pataloji sonucunda rahim ici iltihap çıktı o yuzden

ben araştırma yaptırmadım canım doktor gerek görmedi normal olarak karşılıyoruz ve bu sana denk geldi ilk gebeliğin hiç korkma dedi bakalım nasipse bunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum zor bi süreçti isyan ettiysem Allah affetsin yeni yeni kendime geliyorum

Merhaba hanımlar. Isteyenlere Allah nasip etsin pozitif gorenlerde sag saglim kucaklarina alsin insallah. Dun pozitif oldugunu öğrendim. Sat 22 eylul biraz geç dollenmis sanırım. Geriden geliyoruz. Daha önceden de biraz sıkıntılarım vardi o yuzden endiselim birlikte moral buluruz dedim geldim:)

P

Pataloji sonucun cıktı mi bende haziranda kürtaj oldum kalp atışını göremedik pataloji sonucunda rahim ici iltihap çıktı o yuzden
Benimde marta düşük yaptım gelişimi durmuştu kalp atışını hiç duymadık bizdede hiç araştırma yapılmadı sizede çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yasatmasin

ben araştırma yaptırmadım canım doktor gerek görmedi normal olarak karşılıyoruz ve bu sana denk geldi ilk gebeliğin hiç korkma dedi bakalım nasipse bunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum zor bi süreçti isyan ettiysem Allah affetsin yeni yeni kendime geliyorum

Back