Benim son adet tarihimm 29 eylül 2 gün günüm geçiyor fakat daha henüz test yapmadım.Merhaba kızlar benimde son adet tarihi 27 eylül beklenen tarih 23 ekim bakalim neler olacak 1 hafta kaldı
ama hamile gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim son adet tarihimm 29 eylül 2 gün günüm geçiyor fakat daha henüz test yapmadım.Merhaba kızlar benimde son adet tarihi 27 eylül beklenen tarih 23 ekim bakalim neler olacak 1 hafta kaldı
Ozmn test yapabilirsin :)Benim son adet tarihimm 29 eylül 2 gün günüm geçiyor fakat daha henüz test yapmadım.
ama hamile gibi hissediyorum
Amin cnm.hep beraber inşallah hoş geldinSelam kızlarrrr meğersem burası varmış bende haziran annelerinde takılıyodum
4+3teyim İnşallah bu uzun yolda sağlıklı mutlu bi gebelik geçiririz :)
Amin cnm.hep beraber inşallah hoş geldin
Gittin mi doktoraaminnn inşallah sağol canım hoşbulduk :)
Gittin mi doktora
İlk gwbeliğimde daha 3.haftada kan testiyle öğrendim ama bunda daha bekliyorum.kasıklarımda ağrı oluyo soşda fakat çoğunluk sağdaOzmn test yapabilirsin :)
İlk gebeliğin miben geçen hafta çarşamba kuzenimin sayesinde bütün kan testlerimi yaptırdım troid vitaminler hormonlar falan perşembe onu göstermeye gittim değerlerim pztesi 22 çarşamba 65 cuma 157 oldu hemde kan testlerimi göstermeye gittim progestan yazdı nolur nolmaz diye cumartesi kese için gidicem nasip olursa :)
malesef değil canım bi kaybım var martta kürtaj oldum kalp durması sonucuİlk gebeliğin mi
Hakkından hayırlusımalesef değil canım bi kaybım var martta kürtaj oldum kalp durması sonucu
aminnnHakkından hayırlusı
Evet belli olurİlk gwbeliğimde daha 3.haftada kan testiyle öğrendim ama bunda daha bekliyorum.kasıklarımda ağrı oluyo soşda fakat çoğunluk sağda
eczaneden alsam belli olur mu acaba
Pataloji sonucun cıktı mi bende haziranda kürtaj oldum kalp atışını göremedik pataloji sonucunda rahim ici iltihap çıktı o yuzdenmalesef değil canım bi kaybım var martta kürtaj oldum kalp durması sonucu
P
Pataloji sonucun cıktı mi bende haziranda kürtaj oldum kalp atışını göremedik pataloji sonucunda rahim ici iltihap çıktı o yuzden
canım hayırlısı olsun son adet tarihin neydiBende smdı geldm hastaneden 5haftalıkmışz keseyi gördük allah hepimizn yardmcısı olsun cok korkuyorum yenıden düşük olursa diye ama hersey allahtan ..
Benimde marta düşük yaptım gelişimi durmuştu kalp atışını hiç duymadık bizdede hiç araştırma yapılmadı sizede çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yasatmasinP
Pataloji sonucun cıktı mi bende haziranda kürtaj oldum kalp atışını göremedik pataloji sonucunda rahim ici iltihap çıktı o yuzden
ben araştırma yaptırmadım canım doktor gerek görmedi normal olarak karşılıyoruz ve bu sana denk geldi ilk gebeliğin hiç korkma dedi bakalım nasipse bunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum zor bi süreçti isyan ettiysem Allah affetsin yeni yeni kendime geliyorum