• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde marta düşük yaptım gelişimi durmuştu kalp atışını hiç duymadık bizdede hiç araştırma yapılmadı sizede çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yasatmasin
İşin kötü tarafı ben duydum canım emin ol daha kötü keşke bende hiç duymasaydım diyorum amin hiç birimiz yaşayamayalım inşallah

İşin kötü tarafı ben duydum canım emin ol daha kötü keşke bende hiç duymasaydım diyorum amin hiç birimiz yaşayamayalım inşallah
Herturlusu kötü evde düşük yaptım bir buğday tanesi kadar bişeydi ama yinede çok kötü oldum rabbim kimseye evlat acısını yasatmasin

Hayrlı akşamlar hanımlar :) sanırım hrununen büyüklerinden mercimekim :) yarın gidicez nasipse keseyi görmek için, umarım herşey yolindadir. 5. Hamilelihim ve sadece bir bebeğim hayatta hamilelik boyunca cleaxane + coraspin kullananlardanim ve şimdiden iğneler canımi çok yakmis durumda. Hepimiz sağlikla alırız kucağımiza yavrularimizi insaAllah

Merhaba kızlar benimde adetim 5 gün geçti bugün sabah test yapip çift çizgiyi sn ler içerisinde gördüm. Beklemiyorduk çünkü kendimizce korundugumuzu düşünüyorduk. 2 yaşında bir oğlum var. Onun öncesi 2 kaybım var oyuzden bu bize allahın hediyesi diye düşünüyorum. Ins bütün hepimiz saglikla bebişlerimizi kucagimiza aliriz.
Cuma günü dr dan randevu aldim. Sanirim keseyi görebiliriz diye düşünüyorum ins.

Merhaba kızlar benimde adetim 5 gün geçti bugün sabah test yapip çift çizgiyi sn ler içerisinde gördüm. Beklemiyorduk çünkü kendimizce korundugumuzu düşünüyorduk. 2 yaşında bir oğlum var. Onun öncesi 2 kaybım var oyuzden bu bize allahın hediyesi diye düşünüyorum. Ins bütün hepimiz saglikla bebişlerimizi kucagimiza aliriz.
Cuma günü dr dan randevu aldim. Sanirim keseyi görebiliriz diye düşünüyorum ins.
insaAllah :)

Bende smdı geldm hastaneden 5haftalıkmışz keseyi gördük allah hepimizn yardmcısı olsun cok korkuyorum yenıden düşük olursa diye ama hersey allahtan ..:KK61:
Ayni korkuyu bende yaşıyorum 1i kimyasal 2 dusuk yasadim. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim haftayi pazartesiyi beklicem nasil beklicem bilmiyorum tabi. Cok sukur dunden bu gune degerim arttı. Gidişat iyi cok sukur diyorum

Mrb
benimde günüm 2 gün geçiyor eczaneden bugün test aldım sabah yapıcam inş. Hakkımızda hayırlısı
benim kızımda 20 aylık

Merhaba hanımlar. Isteyenlere Allah nasip etsin pozitif gorenlerde sag saglim kucaklarina alsin insallah. Dun pozitif oldugunu öğrendim. Sat 22 eylul biraz geç dollenmis sanırım. Geriden geliyoruz. Daha önceden de biraz sıkıntılarım vardi o yuzden endiselim birlikte moral buluruz dedim geldim:)
Hoşgeldin canım hayırlı olsun :)

Herturlusu kötü evde düşük yaptım bir buğday tanesi kadar bişeydi ama yinede çok kötü oldum rabbim kimseye evlat acısını yasatmasin
Amin canım geçmiş olsun rabbim böyle hayırlı görmüş inşallah yeniden güzel bir gebelik geçirirsin

Back