2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Psy
Söylediklerimin hepsini araştırıp bulabilirsiniz bilimsel raporlarda. Benim niyetimin kötü olduğunu düşünmenizle bence kendinizi gösteriyorsunuz. Bir hamile kadın neden başka hamile bir kadının kötülüğünü ister ya da onunla dalga geçer ki. Bunu ihtimal olarak düşünmek bile bunu düşünen kişinin psikolojisini eleverir. Bence bir sakin olun siz. Allah çocuğunuzu bağışlasın. iyi gebelikler.

[/QUOTE]
Sen bilinçlimi oluyosun ne oluyosan ol
Bilgilerini kendine sakla zaten cevremizde bizi strese sokan insanlar var bide burda senin gibilere ihtiyacimiz yok

Her zaman söylüyorum düşmanıma vermesin şanssız bi süreç geçirmemiş ama geçirenleri yargılamak çok ayıp çok acımasız
Amin inşallah canım herkes sağ Salim kucağına alsın inşallah

Siz yazılanı da okumuyorsunuz anlaşılan. Ben kayıplardan bahsediyorum siz hala gitmenize sebep var mı diyorsunuz. Var hanımefendi ilaçları da boşuna kullanmıyorum . Ben 4. Tüp bebek denememde kavuştum bu bebeğe. vajinal ultrason ve ilaçlar konusunda da emin olun gayet bilgiliyim mesleğim gereği. Bu saatten sonrada cevap yazmayıp engin bilgilerinizi kendinize saklarsanız sevinirim.

ama siz de okumuyorsunuz o zaman. Ben sağlıklı normal gebelikten bahsediyorum.

Arkadaşım eğitiminiz ne düzeyde? Nerelerden bilimsel makale alip okuyorsunuz bilmiyorum ama google da yazan her bilgi doğru değildir.
Belli bilimsel veri tabanları vardır alip oradan okuyorsanız tamam ama onlarda bile ıstatistik sonuçları verilir. Herkesin bedeni farklıdır. Herkesteki genetik mutasyonlar, verilen cevap farklıdır. Sebepleri bulunamayan birçok durum vardır halen...O yüzden bu şekilde insanlara bilir kişi gibi ahkam kesemezsiniz...

ama siz de okumuyorsunuz o zaman. Ben sağlıklı normal gebelikten bahsediyorum.
Be karşınızda öyle bir gebe olmadığının farkında değilsiniz. Neyse dediğim gibi engin bilgileriniz sizde kalsın iyi akşamlar

B

Sen bilinçlimi oluyosun ne oluyosan ol
Bilgilerini kendine sakla zaten cevremizde bizi strese sokan insanlar var bide burda senin gibilere ihtiyacimiz yok
Bilgi paylaşıp paylasmayacagimi elbet size soracak değilim. Beğenmeyen yanıtlamasın.[/QUOTE]
Tebrikler yani akşam aksam migrenimi çıkardınız yaaa

Bilgilere bakkk sanarsın bilim kadını

İnsanları tedirgin etmeyin tamam doğurana kadar doktora gitmeyin siz hatta evde dogurun eskiden hastane mi varmiş
Aynen aynen en iyisi bu sizin için

Google dan okumuyorum. Hollandaca ve ingilizce bilimsek makaleler okuyorum. Ama kimsenin kulak asmasına gerek yok. Herkes herşeyi paylaşma hakkına sahipse ben de bildiklerimi paylaşıyorum.

2 çocuğumu da evde doğurdum zaten. 'Eskiden' demeniz komik çünkü avrupada ebe ile evde doğum çok yaygındır. Ve sezaryen oranı da burdan kat kat düşüktür.

Arkadaşlar yeter bu kadar. Benim niyetim iyi. Tamam biraz daha farklı yaklaşmam gerekiyor olabilir onu anladim ama niyetim iyi. Aldırmayan aldırmasın zaten. Herkse iyi sağlıklı gebelikler.

Bilimsellikten bahsediyosak doktorlar boşuna doktor olmadı diye düşünüyorum bi önceki düşükle sonuçlandığı için nolur nokmaz diye verilmesi son derece mantıklı doktorum aksine ne zaman kontrol diye geçer o zaman gel para verme diyen bi insan :) yani zannettiğiniz gibi yürümüyor o işler hiç bi doktor katil değil sonuçta bebeklere zarar versinler o sizin düşünceniz siz gitmeyin ama yargılamayın bu annenin ve doktorun insiyatifinde başka kimsenin değil :)

Eğer bebek sagliksizsa gebeliğin uzayıp annenin daha çok bağlanmasına sebep oluyor demişti bir hocamız ve gereksiz yere kullanılmaması gerektiğini söylemişti.
Benim kanamam başlamıştı, devlet hastanesindeki doktor hemen progesteron verdi kan değerlerime bile bakmadı. İçime sinmedi, aynı gün eski doktoruma gittim. Sağlıksız bir gebelik, progesteronu içme, kendiliğinden düşecek dedi. Bir hafta içinde düştü bebek

Yargılamadım fikrimi söyledim ve bu da en doğal hakkım. Tabi her doktor aynı değil ama genelinden bahsettim zaten.

Arkadaşlar hasta bu kadın yazık gercekten yaa

sinirlerim bozuldu benim
Cevap verdikce kendini
Daha Çok bişi zannediyor

En iyisi göz ardık etmek
Yoksa kafayı yicem ben

Yargılamadım fikrimi söyledim ve bu da en doğal hakkım. Tabi her doktor aynı değil ama genelinden bahsettim zaten.
Hayır hakkınız yok bu konuda direk bizi hedef alıyorsunuz ve herşeyi geçtim alttan muayene düşük tehdidi demişsiniz bu herkese hakaret doktorlara siz kendinize saklayın bence fikirlerinizi zira sinir bozuyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…