Evet bencedeCanım arkadaş küçük bi yerde anladığım kadarıyla ve tek bi yer varmış ilçe de ondan kaynaklı muhtemelen
Dr musunuz?Ayrıca dış gebelik 12inci haftaya kadar uzayabilir arkadaşlar.
Evet bnmde 3.5 maalesef o yüzden günde 75 ml ilaç kullanıyormIyi aksamlar kizlar bu gun keseyi gorduk sukur Allaha ama TSH degerim 3.050 ve yuksek cikti hamileyken 2.50 uzerinde olmamalidir tiroid bezleriyle ilgili
Ilac baslandi bugun kullandim benim gibi olan var mi
Söylediklerimin hepsini araştırıp bulabilirsiniz bilimsel raporlarda. Benim niyetimin kötü olduğunu düşünmenizle bence kendinizi gösteriyorsunuz. Bir hamile kadın neden başka hamile bir kadının kötülüğünü ister ya da onunla dalga geçer ki. Bunu ihtimal olarak düşünmek bile bunu düşünen kişinin psikolojisini eleverir. Bence bir sakin olun siz. Allah çocuğunuzu bağışlasın. iyi gebelikler.Ama siz gittikçe saçma ve garip şeyler söylüyorsunuz
Devlet hastanesinde yaptirdim ben tup bebek tedavimi cebimden para bile cikmiyor kontrollere gittikce devlet doktoru benimlemi uğraşcak sizin dedginiz gibi olsa başindan savar beni
Progestoron hakkındki yanliş bilgilerde kendinize kalsin lutfen
Zaten stresliyim valla sizin söyledikleriniz çok rahatsiz ediyo beni
Gecende bana sakin alttan baktirma zararlı
Diyende sizdiniz
Amaciniz ne yani?
[/QUOTE]Bakın kimseyle dalga geçmiyorum inanın niyetim iyi. Progestanla alakalı ingilizce bir yazı okudum bilimsel bir rapor. inanın etkisi tam olarak kanıtlanmamış. ingilizce bilenler bilimsel raporunu internetten arasın bulsun. Bana da yazdı doktor ben içmedim. içene birşey diyemem ama inanın bu ülkede sırf hastayı eli boş göndermeyin diye çok ilaç yazılıyor. içen gene içsin ama isterim ki herkes bilinçli olsum bilinçli içsin.
Dr musunuz?
Amin inşallah canım herkes sağ Salim kucağına alsın inşallahHer zaman söylüyorum düşmanıma vermesin şanssız bi süreç geçirmemiş ama geçirenleri yargılamak çok ayıp çok acımasız
Siz yazılanı da okumuyorsunuz anlaşılan. Ben kayıplardan bahsediyorum siz hala gitmenize sebep var mı diyorsunuz. Var hanımefendi ilaçları da boşuna kullanmıyorum . Ben 4. Tüp bebek denememde kavuştum bu bebeğe. vajinal ultrason ve ilaçlar konusunda da emin olun gayet bilgiliyim mesleğim gereği. Bu saatten sonrada cevap yazmayıp engin bilgilerinizi kendinize saklarsanız sevinirim.Avrupada mesela Hollanda Belçika da en fazla 4 kere giriliyor ultrasona normal gebelikte. Turkiyedeki kadar kontrol olmuyor herkesin butun degerlerine bakılmıyor bir sıkıntı olmadığı sürece. Keske burda da öyle olsa. Amacım kimseyi üzmek değil tam tersi keşke rahat olsanız. Gitmemem için sebep yok diyorsunuz ama gitmeniz için bariz sebep var mı? Varsa gidin, yoksa boş yere girmeyin ultrasona, ultrasonun zararları daha tam araştırılmadı ayrıca bu kadar müdahele ilaç vs bebeğe de yansıyor. Gerektiğinde evet herkes içsin ilaç ama malesef Turkiyede 'ne olur ne olmaz yazalım bu ilacı da sen iç' kültürü var. Bu da çok üzücü. Inşallah zaman geçtikçe endişeniz azalır.
Bilgi paylaşıp paylasmayacagimi elbet size soracak değilim. Beğenmeyen yanıtlamasın.Sen bilinçlimi oluyosun ne oluyosan ol
Bilgilerini kendine sakla zaten cevremizde bizi strese sokan insanlar var bide burda senin gibilere ihtiyacimiz yok
ama siz de okumuyorsunuz o zaman. Ben sağlıklı normal gebelikten bahsediyorum.Amin inşallah canım herkes sağ Salim kucağına alsın inşallah
Siz yazılanı da okumuyorsunuz anlaşılan. Ben kayıplardan bahsediyorum siz hala gitmenize sebep var mı diyorsunuz. Var hanımefendi ilaçları da boşuna kullanmıyorum . Ben 4. Tüp bebek denememde kavuştum bu bebeğe. vajinal ultrason ve ilaçlar konusunda da emin olun gayet bilgiliyim mesleğim gereği. Bu saatten sonrada cevap yazmayıp engin bilgilerinizi kendinize saklarsanız sevinirim.
Arkadaşım eğitiminiz ne düzeyde? Nerelerden bilimsel makale alip okuyorsunuz bilmiyorum ama google da yazan her bilgi doğru değildir.Psy
Söylediklerimin hepsini araştırıp bulabilirsiniz bilimsel raporlarda. Benim niyetimin kötü olduğunu düşünmenizle bence kendinizi gösteriyorsunuz. Bir hamile kadın neden başka hamile bir kadının kötülüğünü ister ya da onunla dalga geçer ki. Bunu ihtimal olarak düşünmek bile bunu düşünen kişinin psikolojisini eleverir. Bence bir sakin olun siz. Allah çocuğunuzu bağışlasın. iyi gebelikler.
Be karşınızda öyle bir gebe olmadığının farkında değilsiniz. Neyse dediğim gibi engin bilgileriniz sizde kalsın iyi akşamlarama siz de okumuyorsunuz o zaman. Ben sağlıklı normal gebelikten bahsediyorum.
Bilgi paylaşıp paylasmayacagimi elbet size soracak değilim. Beğenmeyen yanıtlamasın.[/QUOTE]B
Sen bilinçlimi oluyosun ne oluyosan ol
Bilgilerini kendine sakla zaten cevremizde bizi strese sokan insanlar var bide burda senin gibilere ihtiyacimiz yok
Google dan okumuyorum. Hollandaca ve ingilizce bilimsek makaleler okuyorum. Ama kimsenin kulak asmasına gerek yok. Herkes herşeyi paylaşma hakkına sahipse ben de bildiklerimi paylaşıyorum.Arkadaşım eğitiminiz ne düzeyde? Nerelerden bilimsel makale alip okuyorsunuz bilmiyorum ama google da yazan her bilgi doğru değildir.
Belli bilimsel veri tabanları vardır alip oradan okuyorsanız tamam ama onlarda bile ıstatistik sonuçları verilir. Herkesin bedeni farklıdır. Herkesteki genetik mutasyonlar, verilen cevap farklıdır. Sebepleri bulunamayan birçok durum vardır halen...O yüzden bu şekilde insanlara bilir kişi gibi ahkam kesemezsiniz...
2 çocuğumu da evde doğurdum zaten.Tebrikler yani akşam aksam migrenimi çıkardınız yaaa
Bilgilere bakkk sanarsın bilim kadını
İnsanları tedirgin etmeyin tamam doğurana kadar doktora gitmeyin siz hatta evde dogurun eskiden hastane mi varmiş
Aynen aynen en iyisi bu sizin için
Bilimsellikten bahsediyosak doktorlar boşuna doktor olmadı diye düşünüyorum bi önceki düşükle sonuçlandığı için nolur nokmaz diye verilmesi son derece mantıklı doktorum aksine ne zaman kontrol diye geçer o zaman gel para verme diyen bi insan :) yani zannettiğiniz gibi yürümüyor o işler hiç bi doktor katil değil sonuçta bebeklere zarar versinler o sizin düşünceniz siz gitmeyin ama yargılamayın bu annenin ve doktorun insiyatifinde başka kimsenin değil :)Üslubumde bir sorun yok gördüğüm kadarıyla. Ben kimse adına karar vermiyorum soruyorum sadece. Türkiye de diğer ülkelere kıyasen çok daha fazla ve aşırı takip var gebelerde. Fazla müdehale bebek için iyi değil. Çağırıyor diyorsunuz. Elbet çağırır doktorun işi hastaneye para kazandırmak (malesef). Ne olur ne olmaz gel diyor, ne olur ne olmaz bir daha bakalım, ne olur ne olmaz iç sen şu ilacı... Mesela Progestan önüne gelene yazıyor doktorlar. Düşük riski diye. Halbuki bilimsel yazıları okursanız Progestan etkisi kanıtlanmış bir ilaç değil. Ama binlerce kadin içiyor. Yan etkilerini düşünmeden prospektusu okumadan (çoğu kişi). Ben bunlardan bahsediyorum. Sistem zaten endişe üzerine kurulu. Çok üzücü.
Sadece bilinclendirme (ve rahatlatma) amaçlı yazılmış bir yazı idi benimki, kimse üstüne alınmasın. Size de iyi gebelikler hayırlı evlatlar diliyorum.
Benim kanamam başlamıştı, devlet hastanesindeki doktor hemen progesteron verdi kan değerlerime bile bakmadı. İçime sinmedi, aynı gün eski doktoruma gittim. Sağlıksız bir gebelik, progesteronu içme, kendiliğinden düşecek dedi. Bir hafta içinde düştü bebekEğer bebek sagliksizsa gebeliğin uzayıp annenin daha çok bağlanmasına sebep oluyor demişti bir hocamız ve gereksiz yere kullanılmaması gerektiğini söylemişti.
Yargılamadım fikrimi söyledim ve bu da en doğal hakkım. Tabi her doktor aynı değil ama genelinden bahsettim zaten.Bilimsellikten bahsediyosak doktorlar boşuna doktor olmadı diye düşünüyorum bi önceki düşükle sonuçlandığı için nolur nokmaz diye verilmesi son derece mantıklı doktorum aksine ne zaman kontrol diye geçer o zaman gel para verme diyen bi insan :) yani zannettiğiniz gibi yürümüyor o işler hiç bi doktor katil değil sonuçta bebeklere zarar versinler o sizin düşünceniz siz gitmeyin ama yargılamayın bu annenin ve doktorun insiyatifinde başka kimsenin değil :)
Hayır hakkınız yok bu konuda direk bizi hedef alıyorsunuz ve herşeyi geçtim alttan muayene düşük tehdidi demişsiniz bu herkese hakaret doktorlara siz kendinize saklayın bence fikirlerinizi zira sinir bozuyo gerçektenYargılamadım fikrimi söyledim ve bu da en doğal hakkım. Tabi her doktor aynı değil ama genelinden bahsettim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?