• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaa hanımlar cidden her hafta kontrole mi gidiyorsunuz siz?? Bu kadar evham yapmayın canım yaa. Ben daha hic gitmedim belki bir 7-8 hafta olsun inşallah dış gebelik değildir diye baktırırım. Sabredeceğiz bekleyeceğiz işte her hafta doktora gitmek ne yaa.. Çok gereksiz hele alttan muayene ise.. Alttan muayene ayrıca düşük riskini arttırıyor bilmem haberiniz var mı.. sakın kabul etmeyin, sabredin bir iki hafta öyle gidin.

Yaa hanımlar cidden her hafta kontrole mi gidiyorsunuz siz?? Bu kadar evham yapmayın canım yaa. Ben daha hic gitmedim belki bir 7-8 hafta olsun inşallah dış gebelik değildir diye baktırırım. Sabredeceğiz bekleyeceğiz işte her hafta doktora gitmek ne yaa.. Çok gereksiz hele alttan muayene ise.. Alttan muayene ayrıca düşük riskini arttırıyor bilmem haberiniz var mı.. sakın kabul etmeyin, sabredin bir iki hafta öyle gidin.
Ne kadar rahat konuşuyorsunuz keşke bende sizin kadar rahat olsam. Ama işte beş kayıp yaşayınca rahat olunmuyor. Herkesin durumu farklı siz isterseniz dört ay bekleyin gitmek için ama gidenleri de böyle gereksiz falan diye üzmeyin. İki haftaya bir yeri geliyor haftada bir ilaç dozu ayarlıyor drum. Gitmemem için bir sebep var mı

Am

Amin canım inşallah. Doktora da sinir oldum siz isteseniz kan tam kaç öğrenelim dedim. Artmış işte haftaya gel diyor. Allah korusun bi sıkıntı var mı yok mu diye bakması gerekmez mi. Zaten şok oldum hastaları üçer beşer içeri aliyor
İşte alternatif olmaması maalesef kötü canım olsun sen sıkma canını inşallah bişey olmaz

Bu ne uslüp? Bırakın da ona biz karar verelim gideriz gitmeyiz doktorlarımız çağırıyo ayrıca kafamıza göre gitmiyoruz sizde ki rahatlık başka bi boyut bu bizi ne kadar ilgilendirmiyosa bizim hallerimizde sizi ilgilendirmez yargılayamazsınız

Arkadaşım, dünyada kimse bir birine benzemiyor.Iyi ki de benzemiyor. Öneride buluna bilirsin anlarız ama üslubun insanlarla dalga geçer gibi. insanların hislerini duygularını bilmeksizin yargılar bir haldesin..kimler bir evlât icin neler yaşadı sen bunu bilmezsin...
Ve bilmeden de senin üzerine vazife olmayan bir şeye yorum yaparsın.Hos değil...

Ne kadar rahat konuşuyorsunuz keşke bende sizin kadar rahat olsam. Ama işte beş kayıp yaşayınca rahat olunmuyor. Herkesin durumu farklı siz isterseniz dört ay bekleyin gitmek için ama gidenleri de böyle gereksiz falan diye üzmeyin. İki haftaya bir yeri geliyor haftada bir ilaç dozu ayarlıyor drum. Gitmemem için bir sebep var mı
Yok canım sen okadar rahat olma , olduğun gibi ol.gercekten bu uslup , bu konuşma çok moralimi bozdu.herkes yerini haddini, seviyesini bilmeli.

hanımefendi lütfen yaaa gerçekten artık yeter bu baslıkta bu kacıncı bu tarz yazı.. dıs gebeliğin yedinci sekizinci haftaya kadar geldiğini de nerden cıkardınız önceki haftalarda tüp patlayacak olsa hıc bır önlem almamıs mı olacaksınız Allah ne derse öyle olur evet olacaksa olur ama Rabbimiz şifanızı arayın diyorsa ... hem siz tercih etmiyor olabilirsiniz ama gitmeyi tercih edenlerle boyle konusmamalısınız. Ve alttan baktırmayı sakın kabul etmeyın ne demek sankı boyle bır ıhtıml oldugunda doktorlar bile bile düşsün istiyorlar da alttan bkıyorlarmıs gibi.. artık gercekten LÜTFEN

Şimdi anlaşıldı hanımefendinin 3. Hamileliği olduğu için çok şükür şanssız bi durum yaşamamış çektiklerimizi çekmemiş he iyi ki çekmemiş o ayrı bişey ama bu rahatlık ondan geliyor. Herkesin aklı kendine yeter herkesin kendi bebeği herkesin kendi gebelik süreci hiç bi doktor katil değil manyak değil herşeyin bi sebebi var. Yargılamak kimseye düşmez. Hadlerimizi bilelim birbirimize destek amaçlı buradayız

Yok canım sen okadar rahat olma , olduğun gibi ol.gercekten bu uslup , bu konuşma çok moralimi bozdu.herkes yerini haddini, seviyesini bilmeli.
Canım okuyunca İnan bende üzüldüm. Sanki biz karnımızda taşıdığımız canın kötülüğünü istiyoruz vajinal ultrason baktırarak. Kaldı ki bakan dr yolların profu. O bilemedi düşük riski olacağını bayan çok bildi. Kesinlikle haklısın herkes yerini bilmeli

Şimdi anlaşıldı hanımefendinin 3. Hamileliği olduğu için çok şükür şanssız bi durum yaşamamış çektiklerimizi çekmemiş he iyi ki çekmemiş o ayrı bişey ama bu rahatlık ondan geliyor. Herkesin aklı kendine yeter herkesin kendi bebeği herkesin kendi gebelik süreci hiç bi doktor katil değil manyak değil herşeyin bi sebebi var. Yargılamak kimseye düşmez. Hadlerimizi bilelim birbirimize destek amaçlı buradayız
Allah kimseye yaşatmasın canım yaşadıklarımızı. Dediğin gibi bilmeden anlamadan yargıya varmak herkesin haddi değil.

Şaka yapıyorsunuz desem şaka için bile uygun bi üslup değil.Insanlar neler yaşamış haberiniz var mı?Ayrıca isteyen istediği zaman Dr gider.Bunu yargılamak kimsenin haddi degil.

Bugün 6+4 ve 6+3 olan keseciklerimin kalp atışlarını duydum çok şükür Alttan muayeneyi de sordum aklıma geldi, gittiğim doktorda herhangi bir zararı olmadığını söyledi, zaten tedirgin olan insanı daha da korkutmanın amacı ne anlamış değilim valla
Çok şükür gözün Aydın canımmm :) onlar Prof onlar ordinaryus çünkü :) boşver

Bugün 6+4 ve 6+3 olan keseciklerimin kalp atışlarını duydum çok şükür Alttan muayeneyi de sordum aklıma geldi, gittiğim doktorda herhangi bir zararı olmadığını söyledi, zaten tedirgin olan insanı daha da korkutmanın amacı ne anlamış değilim valla
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah :KK200:

Allah kimseye yaşatmasın canım yaşadıklarımızı. Dediğin gibi bilmeden anlamadan yargıya varmak herkesin haddi değil.
Her zaman söylüyorum düşmanıma vermesin şanssız bi süreç geçirmemiş ama geçirenleri yargılamak çok ayıp çok acımasız

Back