2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
11 bucuk kilosu bugün tarttım. Benımkı de kılo almıyor. Boyu da uzun zaman oldu ölçmeyeli yarın ölçeyim yazayım merak ettım bende sımdı. Senınkının kılosu kac
 
11 bucuk kilosu bugün tarttım. Benımkı de kılo almıyor. Boyu da uzun zaman oldu ölçmeyeli yarın ölçeyim yazayım merak ettım bende sımdı. Senınkının kılosu kac
iştah şurubu sayesinde 10600 gram olduk ama kak yapıp çıplakken 10300 e düşüyor, 11 e yaklaştık diye seviniyoruz işte
 
Mancar iyiyiz teşekkür ederim, hissedilen deprem 7 den aşağı değildi, zaten kandilli rasathanesi 6,9 açıkladı, amerikan kanalları 7 demiş. nedense 6,6 diyorlar. ben 25 saniye saydım henüz haberlere bakmadım ama 35 saniye sürdüğüne dair bizim kendi kameralarımızın güvenlik kayıtları var. Eşim söyledi, ben henüz seyretmedim.

şirketimizde ciddi zayiat oldu, şişeli ürünlerimizde kırılmalar çok oldu, şirket binası da tavandan çatlamış. bina boşaltmış, eşim 4,5 saatte eve gelebildi. bizde birşey yok çok şükür. az önce eve girdik, bucadakileri anonsla evden çıkarmışlar, bizim ev nispeten güvenli bölgede/ balçovada olduğu için bizim evde toplandık

deprem bitmek bilmedi, ben böyle deprem görmedim, çok uzun sürdü, biz 2. kattaydık, 5 saniye daha sürseydi binlerce bina yıkılırdı. bizim evde çatlak yok ama yan evlerin hemen hepsi çatlamış, adliye binası çökmüş diyorlar ama daha bakmadım haberlere, vitrinler yere döküldü resmen, kapı kirişinde depremin geçmesini bekledik, o anda aklımıza çanta falan gelmedi, artçılar da sertti, dışarıda dolaştık, yanımda annem vardı benim arabaya geçtik, sonra sitede dolaştık, eşim gelince de eve girdik

oğluma sarılıp dua edebildim sadece. oğluşum ise bunu oyun sanıp kahkahalar attı, sonra da telefonumu atmaca oynadı, telefonum kırık şu anda. O anda telefonu atmasına bile aldırmadım ama tüm gün arayanları cevaplayamadım, ekranın sağ yarısını kırmış.
 
Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canim Allah yardimcimiz olsun insallah
 
Gecmıs olsun canım, eve girdiniz mi ndrdesiniz? Bu arada benım oglusun boyu 88 cm imiş
 


Benimki de bazen gecede 2 3 kez uyanır emer, bazen de sabaha kadar belki 10 kez emer uyanıp uyanıp. 17., 18. aylardan sonra uyku gerilemesi oluyormuş ya zaten. Bazı bebeklerde 2buçuk yaşa kadar sürüyormuş. Emmeyi bıraksa uyanınca nasıl uyutacağım diyorum en iyisi emsin Benimkini 9da uyutmaya başlıyorum. 10a doğru ancak uyuyor. Gidip geziyor odada yine geliyor 3 4 kez. Sonra uyusa da memeyi bırakmıyor 10buçuğa kadar falan. Bu yüzden uyutmaya 8buçukta başlayacağım. Ama olsun en azından o saatten sonra sabah 7buçuk 8e doğru kalkıyor gece arada uyansa da. 8de uyanmazsa kaldırıyoruz. Öğlen de aynı şekilde ister 12de uyusun ister 2de yine de 3te kaldırıyoruz ki akşam erken uyusun.
iştah şurubu sayesinde 10600 gram olduk ama kak yapıp çıplakken 10300 e düşüyor, 11 e yaklaştık diye seviniyoruz işte
Aynı benimki. 10200 10600 arası değişiyor kilosu mayıstan beri. Boy da 85. Hemşire aramıştı geçen ay boyu uzuyor sonuçta sıkıntı yok dedi. Kendi kızı da aylarca aynı kiloda kalmış 2 yaşa kadar. Ama insan takıyor kafaya yine de tabi. Doktor da 1 yaş kontrolünde bundan sonra ayda 50 100 gr da alabilir, hiç almayabilir de bazı aylar demişti.

Geçmiş olsun bu arada kızlar.
 
Kızlar nasılsınız ya hıc sesınızcıkmıyor hamileler dogurdu mu? Yemeyen bebeler yemeye basladı mı? Benımkı artık laf dinliyor ama konusma yok henuz bır ara konusuyordu sımdı de bazen canı ısterse konusuyor anlamadım kafası ıle gözleri ile anlatmayı tercıh edıyor.
 
Merhaba canım. Yok doğuma az kaldı ama 4ü diye planladık. Bizimkinin iştah iyice gitti. Hala uykularımız düzene girmedi bazı geceler çok zorlanıyoruz. Sizde durumlar ne?
 
Ben doğum yaptım kızlar 10.günümüze gireceğiz

kızım bebi bebi diye sevme öpme peşinde
 
Merhaba canım. Yok doğuma az kaldı ama 4ü diye planladık. Bizimkinin iştah iyice gitti. Hala uykularımız düzene girmedi bazı geceler çok zorlanıyoruz. Sizde durumlar ne?
Maşalllah diyeyim ama benımkinin gece uykusu Duzeldı sabaha kadar uyuyor bazı geceler 1 kere kalkıyor. Kendıliginden Duzeldı bızde sasırdık bir anda. Hatta bır gece uyanmadı meme dıye kac kere gıttım yanına sabah kalktı. Sizinde bir anda düzelebilir. Bızımkı bile duzene gırdıyse.. Az kalmıs canım simdiden hayırlı saglıklı dogumlar canım
 
Ay ne ara dogurdun 3. Sezeryan nasıldı zor muydu? İyisiniz insallah atlatmısınız artık 4.yü yapma Allah analı babalı ablalarıyla saglıkla buyutmeyi nasip etsin canım.
Aman eşim tüpleri bağlatmaya bi yanaşmadı inşallah 4. Olmaz

annemler doğumdan 10 gün önce covid oldular doğum öncesi de doğumda da yanımda olamadılar maalesef, eşimle biz gittik hastaneye, biz kaldık, şükür rabbim güç verdi 2.den bile kolay geçti sezaryanım, bebişte yormadı bizi.

Darısı isteyenlere olsun inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…