Mancar iyiyiz teşekkür ederim, hissedilen deprem 7 den aşağı değildi, zaten kandilli rasathanesi 6,9 açıkladı, amerikan kanalları 7 demiş. nedense 6,6 diyorlar. ben 25 saniye saydım henüz haberlere bakmadım ama 35 saniye sürdüğüne dair bizim kendi kameralarımızın güvenlik kayıtları var. Eşim söyledi, ben henüz seyretmedim.
şirketimizde ciddi zayiat oldu, şişeli ürünlerimizde kırılmalar çok oldu, şirket binası da tavandan çatlamış. bina boşaltmış, eşim 4,5 saatte eve gelebildi. bizde birşey yok çok şükür. az önce eve girdik, bucadakileri anonsla evden çıkarmışlar, bizim ev nispeten güvenli bölgede/ balçovada olduğu için bizim evde toplandık
deprem bitmek bilmedi, ben böyle deprem görmedim, çok uzun sürdü, biz 2. kattaydık, 5 saniye daha sürseydi binlerce bina yıkılırdı. bizim evde çatlak yok ama yan evlerin hemen hepsi çatlamış, adliye binası çökmüş diyorlar ama daha bakmadım haberlere, vitrinler yere döküldü resmen, kapı kirişinde depremin geçmesini bekledik, o anda aklımıza çanta falan gelmedi, artçılar da sertti, dışarıda dolaştık, yanımda annem vardı benim arabaya geçtik, sonra sitede dolaştık, eşim gelince de eve girdik
oğluma sarılıp dua edebildim sadece. oğluşum ise bunu oyun sanıp kahkahalar attı, sonra da telefonumu atmaca oynadı, telefonum kırık şu anda. O anda telefonu atmasına bile aldırmadım ama tüm gün arayanları cevaplayamadım, ekranın sağ yarısını kırmış.