2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
90kg 1.75 boyum

90 kg yum canım 1.75boyum ama ideal olmam gereken en iyisi 75 80 kg kontrollü gitmeye çalışıyorum şekerden dolayı.
Tatalim bende kiloluyum gebeligi ogrenir ogrenmez diyetisyene gitmeye basladim.hersey yasak meyve bile...sekerim hic olculmedi bakim sker yuklemesinde belli olur sanırım durum

benim ilk hamileligimde şekerim vardı. Gestasyonel diyabet diyorlar. Ben cok daha kiloluydum o zaman 115 kilo filandim. Şeker yuklemesinde öğrenmiştim.Şekerim düşmedi. Hemen insuline başladık. O bile bazen düşürmüyordu. Üstüne bir de yuksek tansiyon eklendi. Onun icin de ilaca başladım. Şeker olunca bebek iri oluyor. Kizim 4350gr doğmuştu. Bir de erken almışlardı. Normal dogsa 5 kilo olurdu herhalde. Ben herhafta endokrine gidip takip ettiriyordum. İnsulin dozunu ayarliyorduk. Tabi ki bir de diyetisyen. Her hafta ona da gidiyordum. Cok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu. Ama ölü dogum yapma riskim çok fazlaydı. 8. Aydan sonra 3 gune bir nstye girdim. Sonra hergün girmeye başladım. Zaten normal dogum tarihinden 10 gün önce de sezaryenle aldılar. Sezaryenle dogum yapma olasiligin fazla çünkü iri bir bebek oluyor. Gerçi benim bir de tansiyonum vardı. Bence ara ara sende tansiyonunu ölçtür. Seker yükselince bazen yükselebiliyor. Bir de doğumdan sonra bebegi mutlaka küveze almak zorundalar çünkü bebek vücuttaki fazla şeker icin fazla insulin üretiyormus. Dogunca tabi vücudunda o kadar seker olmadığı için sekeri düşüp komaya girebiliyormuş. Bebegi kuveze alıp hemen beslemeye başlıyorlar ki sekeri dusmesin diye. Benim sana tavsiyem iyi bir doktor bul ve de iyo bir hastane yeni dogan ünitesi de iyi olsun. Ben sıkı bir takiple süreci sıkıntısız atlattım. İnşallah siz de hiç bir sorun yaşamazsınız.

Çok sevindim kuzum senin adına :) ama bir teori saha duydum şimdi bak doğru olabilir aslında. Benim oğlumda da gece bulantilarim çok oluyordu. Ilayda sabah bulantiları fazla idi ama şimdi ki bebekte de sabah bulantilarim fazla . %99 erkek olacağını düşünüyorum bu yüzden bence bu teori de yanlış gibu :) yalnız kız çıkarsa karnımda ki bebe asrın suprizi olur bizim için :)

Evet ben de de şuan tüm teoriler erkek diyor ama hissiyatim kiz hep kiz ismi düşünüyorum. Eğer tersleri çıkarsa bu teori tutuyor demektir.az kaldı hayırlı evlatlarımız,saglicakla gelsin insallah

Günaydın kizlar her sabah uyandigimda telefonumu alır yatakta mesajlarınizi okurum cok guzel ya iyiki burdayim diyorum
Aynen canim ne güzel bir şey aynı anda mucizevi değişimlere ortak tanıklık ediyoruz. Sanki ilk doğumum gibi yine heyecanliyim kesin hormonlardan bizi yeniden anne olmaya hazırlıyor. Her çocuğa yeniden yenilenmiş bir anne oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…