2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
çok iyi yapmışsın..ben d gitmek istiyorum aslında ama o kadar bıktım ki diyet yapmaktan..
gittim evet de çok sinir bozucu yaaa..hep açım ve sinir sistemim bozuk sadece protein ağırlıklı besleniyorum sıfır karbonhidrat.ama bu sabah açma aldım canım çok istedi ya napim her zaman yemiyorum sonuçta ...

Benimde canım fıstıklı sarma falan istiyor. Ama korkumdan yiyemiyorum bir de şeker deposu o. Vucuduma da şeker yüklemesi yapmak istemiyorum. Sanırım 1 kere bile olsa yiyeceğim. Umarım çok bulanmaz sonrasinda midem.
Abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz bence :) ben Eylül'de 70 kiloyla diyetisyene başladım 2,5 ayda 60 oldum boyuma göre ideal kiloymuş. Sonra onu baya bi korudum üzerine sigarayı bıraktım dünyaları yedim Ramazan'da oruç tuttum iftarları şenlendirdim sonuç evde 62 doktorun tartısında 63 kilo evet hep dikkat edilmesi gerekiyor hem bebek hem de kendimiz için ama arada sırada olandan bir şey olmaz

herkese günaydın. kızlar ben 6+1'deyim. hala adet sancısı gibi sancılarım oluyor. sanki her an adet olacakmışım gibi. bu durumu yaşayan var mı

Evet arkdaşım ben 5. haftada yaşadım, kese için doktora gittiğimde durumu belirttim ve sabah - akşam kullanmam için Progestan verdi. 10 gün kullandım, kullanmaya başladığımdan beri bir daha ağrım olmadı. Genişlemeye çalışan rahim duvarlarını güçlendiriyor sanıyorum. Doktoruna danışırsan sana da önerebilir.

Canlar gunaydin.. saglik ocagu hemen yanimdq gecerken ugradim.biraz once kayit yaptirdim. Cokta iyi oldu sanki cok ilgilendiler. Herseyi anlattilar. Kitapciklar verdiler. Tum testleri nerde yaptiririm ogrenmis oldum. Ozellerde pahali cunku. Kalp atisi icin aricaklar olunca kayda giriyolarmis. Bakalim hayirlisi bi duyalimda minik kalbi

evet insan bazen dur diyemiyor kendine..ben de açıkçası hamilelik sürecinde sıkmak istemiyorum kendimi..öncesinde çok diyet yaptığım için iyi bilirim o bunaltıyı..

Bende kalp atışını duyduktan sonra gittim hemen kaydımı yaptırdım kuzum bence de iyi oldu. Orda da tarttılar tansiyona falan baktılar aynı şekilde kitapçık verdiler. Eve dönüncede hemen ilk aşı için ne zaman gitmem gerektiğini mesaj attılar

Aynen cnm cok iyi oldu takip etsinler onlarda bakalim

ben zaten kullanıyorum canım progestan. hatta bugün bitti. ama bende ağrıya pek bir etkisi olmadı

Bugün doktora gittim geldim ve kalp atışını duydum.Rutin yaptıgm testler var dedi ama adını söylemedi kan verdim geldim öğleden sonra çıkacakmış
Bir ay sonra gel dedi
Eğer bulantı halsizlik gibi belirtiler olursa sıkıntı etme gebelik kendini gösteriyor ve devam ediyor demektir dedi sanırım düşük tehlikesi yaşadığımi söylediğim için böyle bir açıklama yaptı
Durumlar böyle

5 seanslık bir anlaşmam vardı 3üne gittim sattan önce gitmiştim
Eski yöntemlere geri dönsem sıkıntı olmaz değil mi

5 seanslık bir anlaşmam vardı 3üne gittim sattan önce gitmiştim
Eski yöntemlere geri dönsem sıkıntı olmaz değil mi
mecbur ağdaya döndüm çünkü iplik ile o acıya çok katlanamıyorum. tabi geriye atıyor ama yinede danışın merkeze bakalım ne kullan diyecekler

glutensiz besleniyorsun yani. baya zor bir diyet gerçekten. biz de glutensiz besleniyoruz.

bende bugun sağlık raporu almak için gidiyorum hamile olduğumu de soyleyeceğim. zırt pırt arayacaklatr ama gıcık oluyorum bu kadar aranmaya ben

Herkese merhaba canım biraz sıkkın kahverengi akıntı geldi yarın doktora kalp atışı var mi diye gidicem. Şu an yazliktayim buradaki doktorları bilmiyorum ilk defa gidicem özel bir hastanede buldum. Hoş ankara da da doktorum yok çünkü ilk dogumumu yaptıran doktor istanbula taşındı.Yani telefonla a rayabilecegim birisi de yok. Sizce bir sıkıntı olur mu karnım agrimiyor ama lekenmeyi görünce canım sıkıldı ışte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…