- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.073
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.021
inşaAllah zira göğüslerimin ağrısı devam ediyor .. yanlışlıkla bişeye çarpsam ah diyorum millet bakıyor ..iç çamasırını çıkarında dah açok acıyor .inşallah canım..3 ayı bi atlatsaydık..hem ruhen hem fiziken rahatlayacağımıza inanıyorum..
gittim evet de çok sinir bozucu yaaa..hep açım ve sinir sistemim bozukçok iyi yapmışsın..ben d gitmek istiyorum aslında ama o kadar bıktım ki diyet yapmaktan..
Abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz bence :) ben Eylül'de 70 kiloyla diyetisyene başladım 2,5 ayda 60 oldum boyuma göre ideal kiloymuş. Sonra onu baya bi korudum üzerine sigarayı bıraktım dünyaları yedim Ramazan'da oruç tuttum iftarları şenlendirdimBenimde canım fıstıklı sarma falan istiyor. Ama korkumdan yiyemiyorum bir de şeker deposu o. Vucuduma da şeker yüklemesi yapmak istemiyorum. Sanırım 1 kere bile olsa yiyeceğim. Umarım çok bulanmaz sonrasinda midem.
herkese günaydın. kızlar ben 6+1'deyim. hala adet sancısı gibi sancılarım oluyor. sanki her an adet olacakmışım gibi. bu durumu yaşayan var mı
evet insan bazen dur diyemiyor kendine..ben de açıkçası hamilelik sürecinde sıkmak istemiyorum kendimi..öncesinde çok diyet yaptığım için iyi bilirim o bunaltıyı..gittim evet de çok sinir bozucu yaaa..hep açım ve sinir sistemim bozuksadece protein ağırlıklı besleniyorum sıfır karbonhidrat.ama bu sabah açma aldım canım çok istedi ya napim her zaman yemiyorum sonuçta ...
Bende kalp atışını duyduktan sonra gittim hemen kaydımı yaptırdım kuzum bence de iyi oldu. Orda da tarttılar tansiyona falan baktılar aynı şekilde kitapçık verdiler. Eve dönüncede hemen ilk aşı için ne zaman gitmem gerektiğini mesaj attılarCanlar gunaydin.. saglik ocagu hemen yanimdq gecerken ugradim.biraz once kayit yaptirdim. Cokta iyi oldu sanki cok ilgilendiler. Herseyi anlattilar. Kitapciklar verdiler. Tum testleri nerde yaptiririm ogrenmis oldum. Ozellerde pahali cunku. Kalp atisi icin aricaklar olunca kayda giriyolarmis. Bakalim hayirlisi bi duyalimda minik kalbi
Aynen cnm cok iyi oldu takip etsinler onlarda bakalimBende kalp atışını duyduktan sonra gittim hemen kaydımı yaptırdım kuzum bence de iyi oldu. Orda da tarttılar tansiyona falan baktılar aynı şekilde kitapçık verdiler. Eve dönüncede hemen ilk aşı için ne zaman gitmem gerektiğini mesaj attılar
ben zaten kullanıyorum canım progestan. hatta bugün bitti. ama bende ağrıya pek bir etkisi olmadıEvet arkdaşım ben 5. haftada yaşadım, kese için doktora gittiğimde durumu belirttim ve sabah - akşam kullanmam için Progestan verdi. 10 gün kullandım, kullanmaya başladığımdan beri bir daha ağrım olmadı. Genişlemeye çalışan rahim duvarlarını güçlendiriyor sanıyorum. Doktoruna danışırsan sana da önerebilir.
Bugün doktora gittim geldim ve kalp atışını duydum.Rutin yaptıgm testler var dedi ama adını söylemedi kan verdim geldim öğleden sonra çıkacakmışKalp atışını duyan arkadaşlarım size sormak istiyorum muayene sonrası toksoplazma testleri yaptı mı doktorunuz ve bir sonraki muayene tarihini ne zamana verdi.benim kan testlerimi sağlık ocağında yaptırmamı söyledi bende yapmadığını belirttim oda tamam ben yazıyorum dedi .sonraki randevumu da 21 Temmuz’a verdi
5 seanslık bir anlaşmam vardı 3üne gittim sattan önce gitmiştimbence lazeri bırak tehlikeli eğer öğrendikten sonra gittiysen bence güzel olmamış. çünkü her türlü bir radyasyonu mevcut bence...
bende 2 yıl gittim sonra 2,5 yıldır çocuk istiyoruz bıraktım gitmeyi çünkü denk düşüremiyorsun tarihleri sıkıntı oluyor. peşin para ödediysen haklarını doğumdan sonraya sakla. hamile olduğunu dair rapor işe yarar. ertelemek zorundalar. ben kürtaj oldum 3 ay gidemedim 3 ay sonra gittim anlaşmada vardı 3 ay sebepsiz gelmeyenin sözleşmesi fesh edilir diye kabul etmediler. bende kürtaj raporum vardı tak koydum önlerine ok dediler.... demek zorunda kaldılar.
hergün sabaha karşı 4-5 arası uyanıyorum geri uyuyamıyorum sabah bulantılarının süresi uzuyorGünaydın kızlar bu saatte kalkıyorum hergun sonrada tekrar uykuya dalamıyorum
mecbur ağdaya döndüm çünkü iplik ile o acıya çok katlanamıyorum. tabi geriye atıyor ama yinede danışın merkeze bakalım ne kullan diyecekler5 seanslık bir anlaşmam vardı 3üne gittim sattan önce gitmiştim
Eski yöntemlere geri dönsem sıkıntı olmaz değil mi
glutensiz besleniyorsun yani. baya zor bir diyet gerçekten. biz de glutensiz besleniyoruz.gittim evet de çok sinir bozucu yaaa..hep açım ve sinir sistemim bozuksadece protein ağırlıklı besleniyorum sıfır karbonhidrat.ama bu sabah açma aldım canım çok istedi ya napim her zaman yemiyorum sonuçta ...
aynen ama bu sabah bi açma yedim valla zaten normalde de çok severdim ..herkeste harıl harıl kahvaltı yapıyor iş yerinde...15 günde 1 taneden birşey olmaz sanırımglutensiz besleniyorsun yani. baya zor bir diyet gerçekten. biz de glutensiz besleniyoruz.
bende bugun sağlık raporu almak için gidiyorum hamile olduğumu de soyleyeceğim. zırt pırt arayacaklatr ama gıcık oluyorum bu kadar aranmaya benBende kalp atışını duyduktan sonra gittim hemen kaydımı yaptırdım kuzum bence de iyi oldu. Orda da tarttılar tansiyona falan baktılar aynı şekilde kitapçık verdiler. Eve dönüncede hemen ilk aşı için ne zaman gitmem gerektiğini mesaj attılar