- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 43
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.941
Ben kalp atışını duydum herşey normal hiç ama hiç bulantı yaşamadım...Arkadaslar
Midesi bulanmayipta kalp atisini duyan varmi ?
Herseyleri normal mi ?
hamilelikte tansiyon genelde düşüyor. Benim tansiyonum hep 10-6, 11-6 şeklindedir ama hamileliklerimde çok kez 8-4 hatta bazen daha da aşağıda bile gördüm. endişelenme. hamiellikte düşük tansiyondan öte yüksek tansiyon cok zararlı bir durum. erken doğumu bile tetikliyor. ama tabi doktoruna sor mutlaka. kadın doğum doktorunu ara da sor istersen. için rahatlasın direk.Ctesı kese için gıdıcem bakalım ne dıcek tansıyonda 8 e 4 düşmüş
bugün yazılarını görmeyince merak etmiştim seni. meğer çok özel bir buluşma varmış :9 gözün aydın canım :)Bugun bende duydum sukur kizlar minigimin kalp atisini7+0 misiz
ultrason fotosuna göre yapılıyor bu tahminler. sağ kese diyorsun ya sımdı kafam karıstı sağ kese kız ama. ayyyy bilmiyorum zaten hiç inandırıcı gelmiyor dediğim gibi sol sağ kese olayı bana. nubu bekleyelim hep birlikte.Nasıl yani benim sağ yumurtalığımda tutmuş yani bu inanca göre neyim olacak
acaba doktorumu değiştirsem mi ya sizler böyle konuşunca kötü bir doktor gibime gelmeye başladı.
neyini bilemez acaba? çok ilginçdeğil mi tavrı gerçekten doktorunun? bence içine gerçekten sinmediyse diğer randevunu iptal edip içine daha çok sinen bir doktordan randevu alman daha iyi olacak gibi geliyor bana. yok yere paranı da kaptırmamış oluırsun hem.yok bende memnun değilim aslında. 1 bardak kola içtim sorun olur mu dedim içmemem gerekiyordu. bilemeyiz dedi.
aaa ayakta kal daha iyi diyen bir doktor :) çoğu doktor da ayakta kalma der. şu doktorların tutumları çok ilginç. çok sevindim arkadasım pıt pıtları duymana. benim bebeğimle aynı gün senin bebeğin. demek benimki de 2 cm oldu şimdi. ay ne heyecanlı.kizlaaaaar bugun gordum bebisiimiiii 171 kalp hizi 2 cm olmus kalp atislarini dinletti cok mutlu oldum calisiyordum hep ayaktaydim korkmustum korkma dedi hatta devamli calisman ayakta kalman iyi dedi Allahim cok guzel bi duygu birdahaki ayada cinsini ogrenicekmisiz :))
yani aslında vajinal baktırmakta korkulacak kadar da çok büyük problemler yaratmıyor. sizin vajinusmusunuz varmıi siz ayrısınız ama mesela ben bu hamileliğimde 2 kere alttan baktırdım. bir sorun olmadı. diğer hamileliklerimde de baktırdım. çok korkmayın bebek etkilenmiyor aslında cok. ama tabi burada doktorun tarı da cok onemli. strese sokmamalı insanı. strese sokan doktorları hiç sevmiyorumYok artık ya nasıl güzel rahatlatmış sağolsun. Bu zaten çok stresli bi süreç sende 1 yıl bir bekleme uğraşma sonrası kavuşmuşsun. Kaybetmekten nasıl korktuğunu çok iyi anlıyorum. Bu kadar stresin üstüne doktorum bana böyle davransa nasıl korkardım düşünemiyorum. Vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok diyor bi çok doktor. Ama benim doktorum hep sabırla davrandı. Gittiğimde daha çok yeni olduğu halde karından baktı 10 gün sonra gel iyice büyüsün dedi. Vajinal bakmak baktırırdım ama illaki stres olurdum hiç sevmiyorumaraştır sen bence güven duyabileceğin seni rahatlatıcak bir doktor bulursun inşallah arkadaşım
Ben istanbuldayım geçtiğimiz pazartesi 11 gibi kan verdim toxoplazma rubella ve diğer tüm testler için 15 günde çıkar toxoplazmalar dediler ama bugün sonuçları almaya gittim hepsi çıkmış... eğer istanbuldaysan büyükşehir belediyesinin orada şehzadebaşı tıp merkezi var reşat nuri sahnesinin karşısında... hem ücretsiz hemde çok hızlılar tavsiye ederim...Kalp atışını duyan arkadaşlarım size sormak istiyorum muayene sonrası toksoplazma testleri yaptı mı doktorunuz ve bir sonraki muayene tarihini ne zamana verdi.benim kan testlerimi sağlık ocağında yaptırmamı söyledi bende yapmadığını belirttim oda tamam ben yazıyorum dedi .sonraki randevumu da 21 Temmuz’a verdi
Merhaba canım asla telaş etme benim oğlumda mide bulantısı yaşamadım bunda 7. Haftadan beri bulantı hissi hep var kusuyorumdaBence bu bulantı işi azıcık genetik... ben anneme sordum ne bende midesi bulanmamış ama erkek kardeşimde birazcık bulanmış. Yakın üç arkadaşımın birinin kızı oldu bir sn bile mide bulantısı yaşamadı.. diğer birinin oğlu oldu 7-24 midesi bulandı... bir diğer arkadaşımın kızı oldu ilk 12 hafta bulantıdan buzdolabı kapağı bile açamadı... yani bulantı biraz şans işi sağlıklı gebelikle bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. Yaniii benim hiç midem bulanmıyor şimdi telaş mı etmem gerekiyor...
Aynen bende bakirky devlette verdim.6 tup kan ve idrar hemen ayningun cikti bikacida diger gun. Ama bosluktan sanirim. Pek dolu degil hastaneler oyuzden sanirim.Ben istanbuldayım geçtiğimiz pazartesi 11 gibi kan verdim toxoplazma rubella ve diğer tüm testler için 15 günde çıkar toxoplazmalar dediler ama bugün sonuçları almaya gittim hepsi çıkmış... eğer istanbuldaysan büyükşehir belediyesinin orada şehzadebaşı tıp merkezi var reşat nuri sahnesinin karşısında... hem ücretsiz hemde çok hızlılar tavsiye ederim...
Allah bagislasin insallah kafasi karisanlarboldu onlribaydinlatmak istedm saol cnmBen kalp atışını duydum herşey normal hiç ama hiç bulantı yaşamadım...
İyiyim kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda 2 temmuzda tekrar randevum var bakalım ne olacak... sen nasılsın canım herşey yolunda mı?Merhaba canım asla telaş etme benim oğlumda mide bulantısı yaşamadım bunda 7. Haftadan beri bulantı hissi hep var kusuyorumda
Nasılsın arkadaşım
Tüm arkadaşlari Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah ben Ocak annesiyim
Canm dedigin tıp merkezinden randevu almaya gerek var mi ve kadinn dogumcuyaa mi giriş yaptırıp kan tahlili yaptirmamiz gerek. Yoksa direkt kan tahlili yaptırabilir miyiz?Ben istanbuldayım geçtiğimiz pazartesi 11 gibi kan verdim toxoplazma rubella ve diğer tüm testler için 15 günde çıkar toxoplazmalar dediler ama bugün sonuçları almaya gittim hepsi çıkmış... eğer istanbuldaysan büyükşehir belediyesinin orada şehzadebaşı tıp merkezi var reşat nuri sahnesinin karşısında... hem ücretsiz hemde çok hızlılar tavsiye ederim...
Maşallah minigine 2 temmuzda bizde tarama testi için Dr gideceğiz mide bulantısı dışında iyiyim şükürİyiyim kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda 2 temmuzda tekrar randevum var bakalım ne olacak... sen nasılsın canım herşey yolunda mı?
Inşallah yaşamazsınız bu hamileliginizde gerçekten çok zor ya hele çocukla şimdi daha zor oluyorIlk hamileligimde 6.hafta itibariyle ben de cok kotu olmustum. Hic birsey yiyip icemiyordum. Surekli bulanti halsizlik kusma. Parmagimi dahi oynatamiyordum. 14.haftaya kadar surdu. 7 kilo verdim. Bunda da olacak mi diye endiseyle 6.haftayi bekliyorum.
bulanti benide mahvetti ya cikarinca biraz rahatladim aksamMaşallah ya ne güzel vallahi bişey yesem de yemesem de çıkıyo çok zor oluyo şükret
tabi ki etmemen gerekiyor etmede zaten. arkadaşta yazmıştı yukarı da dikkat edersen bende ona katılıyorum dusuncesi ile benim dotorum da soyle soyle dedi dedim.Bence bu bulantı işi azıcık genetik... ben anneme sordum ne bende midesi bulanmamış ama erkek kardeşimde birazcık bulanmış. Yakın üç arkadaşımın birinin kızı oldu bir sn bile mide bulantısı yaşamadı.. diğer birinin oğlu oldu 7-24 midesi bulandı... bir diğer arkadaşımın kızı oldu ilk 12 hafta bulantıdan buzdolabı kapağı bile açamadı... yani bulantı biraz şans işi sağlıklı gebelikle bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. Yaniii benim hiç midem bulanmıyor şimdi telaş mı etmem gerekiyor...
Cok sagol canimbenim.... aynen cok guzeldi minigimin kalbihamilelikte tansiyon genelde düşüyor. Benim tansiyonum hep 10-6, 11-6 şeklindedir ama hamileliklerimde çok kez 8-4 hatta bazen daha da aşağıda bile gördüm. endişelenme. hamiellikte düşük tansiyondan öte yüksek tansiyon cok zararlı bir durum. erken doğumu bile tetikliyor. ama tabi doktoruna sor mutlaka. kadın doğum doktorunu ara da sor istersen. için rahatlasın direk.
bugün yazılarını görmeyince merak etmiştim seni. meğer çok özel bir buluşma varmış :9 gözün aydın canım :)
ultrason fotosuna göre yapılıyor bu tahminler. sağ kese diyorsun ya sımdı kafam karıstı sağ kese kız ama. ayyyy bilmiyorum zaten hiç inandırıcı gelmiyor dediğim gibi sol sağ kese olayı bana. nubu bekleyelim hep birlikte.
doktorun cok ilginç geldi bana da. başka seçenekler bulsaydın keşke kendine.
neyini bilemez acaba? çok ilginçdeğil mi tavrı gerçekten doktorunun? bence içine gerçekten sinmediyse diğer randevunu iptal edip içine daha çok sinen bir doktordan randevu alman daha iyi olacak gibi geliyor bana. yok yere paranı da kaptırmamış oluırsun hem.
aaa ayakta kal daha iyi diyen bir doktor :) çoğu doktor da ayakta kalma der. şu doktorların tutumları çok ilginç. çok sevindim arkadasım pıt pıtları duymana. benim bebeğimle aynı gün senin bebeğin. demek benimki de 2 cm oldu şimdi. ay ne heyecanlı.
yani aslında vajinal baktırmakta korkulacak kadar da çok büyük problemler yaratmıyor. sizin vajinusmusunuz varmıi siz ayrısınız ama mesela ben bu hamileliğimde 2 kere alttan baktırdım. bir sorun olmadı. diğer hamileliklerimde de baktırdım. çok korkmayın bebek etkilenmiyor aslında cok. ama tabi burada doktorun tarı da cok onemli. strese sokmamalı insanı. strese sokan doktorları hiç sevmiyorum
Genetik taraması yapıldığı zaman çıkmıştı ama tam olarak bilmiyorum isimlerini canımHangi değerlere baktı da kullanmama gerek yok dedi canım? Bende kanım sulu mu.degil mi merak ediyorum iğne baş ağrısı yapıyor bende bu da beni endiselendiriyor
Tuce genetik testlerinden homozigot ve heterezigot cikan var mi cnmGenetik taraması yapıldığı zaman çıkmıştı ama tam olarak bilmiyorum isimlerini canım
Teşekkür ederim canım hepsini Zeynep kamilde yapmışlar sordum bugün teşekkür ederimBen istanbuldayım geçtiğimiz pazartesi 11 gibi kan verdim toxoplazma rubella ve diğer tüm testler için 15 günde çıkar toxoplazmalar dediler ama bugün sonuçları almaya gittim hepsi çıkmış... eğer istanbuldaysan büyükşehir belediyesinin orada şehzadebaşı tıp merkezi var reşat nuri sahnesinin karşısında... hem ücretsiz hemde çok hızlılar tavsiye ederim...
İnan hiç bilmiyorum tüp bebek tedavisindeyken yaptırmıştım Bezmialem hastanesinde ama dosyam Memoriale de daha sonra Zeynep kamilde tekrar yapıldı ama kuzenim baktığı için sonuçlara hiç bakamadım isimlerineTuce genetik testlerinden homozigot ve heterezigot cikan var mi cnm
Nasip artık benim 3. Çocuğum olacakUzulmeyin gorursunuz insallah.sizin kacinci cocugunuz