2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bu arada benim riskli gebelikmiş açlık tokluk şekerim ölçüldü ve çok yüksek çıktı:KK43: dahiliye bölümüne yönlendirildim ve şeker ölçme makinası raporu çıkardılar hergün açlık tokluk ölçüyorum bebek için çok sakıncalıymış aynı zaman da diyetisyene de gidiyorum kontrol altında olmazsam bebeğe çok zararlıymış.var mı şekeri olan ?
Kaç çıktı canım kontrol altında olursan bi sıkıntı olmaz inşallah dikkat et kendine

ben de kanama yaşadım. Hatta düşük önleyici igne oldum. Düşük tehlikem var. Daha önce ki hamileligim de seker ve tasiyon sıkıntım oldugu icin doktor önlem amaçlı coraspirin başlamıştı. Ben de korkuyorum şimdi acaba kanı sulandirdigi icin mi kanama yasiyoruz.
Aynen öyle korkumdan atmamıştım bende ama bi bildiği olmasa da vermez herhalde

Açlık 293 çıktı evde ölçtüğümde de 190 falan açlık ama fazla düşmüyor yürüyüş yapıyorum ama stres sanırım çıkarıyor
Stres malesef her konuda bitiriyo bizi inşallah her şeye rağmen bebeğinde sende sağlıklı bir şekilde tamamlarsınız bu serüveni ❤️ Kontrol altındasın Allahında izniyle iyi gidecek :dua:

efendim karından ultrasonla kalp atışı duyulmazmış denemedi bile. alttan duyulurmuş. belki de öyledir gittiğimde 6+2ydim çünkü.
biz ilk randevuyu 8.haftada yaptigimiz icin direk karindan oluyor ama cok erken gidersen o alttan anca gorunur falan dediklerini duymustum baskalarinin. ama 2kafta bekleyeceksem beklemek mantikli :)

Hepinize iyi geceler.
Ben de kesemi gördüm çok şükür. Yalniz iki çocuğumu da doğurtan doktoruma değil yanındaki doktora gittim arkadaşımın ısrarıyla. Şimdi kendi doktoruma dönüş yapmak istiyorum. Geçmişimi, beni biliyo ve başkasına gittiğimi görecek. Ne desemde durumu düzeltsem bilemedim. Uyku tutmadi:KK57: bunu nasil kafama takmayi basardim bilmiyorum ama taktim işte
Birde arkadaşlar bir kız bir erkek annesi olarak şunu söylemeliyim ki genel geçer tahminlere göre iki çocuğumu da farklı bekliyordum.yani hakikaten 3. mesela ne olur tahmin edemiyorum. Iki çocuğumun da ultrasonlari aynı mesela ikisi de solda. Sadece ve sadece şuna biraz inanıyorum sabah bulantısı yasayan arkadaşlarımın kızı oldu ben gece bulantısı yaşarken oğlum oldu. Bu sefer de gece bulantım var Şimdi de kızım olursa bu kaideyi de bozacagim:KK48:

Hepinize iyi geceler.
Ben de kesemi gördüm çok şükür. Yalniz iki çocuğumu da doğurtan doktoruma değil yanındaki doktora gittim arkadaşımın ısrarıyla. Şimdi kendi doktoruma dönüş yapmak istiyorum. Geçmişimi, beni biliyo ve başkasına gittiğimi görecek. Ne desemde durumu düzeltsem bilemedim. Uyku tutmadi:KK57: bunu nasil kafama takmayi basardim bilmiyorum ama taktim işte
Birde arkadaşlar bir kız bir erkek annesi olarak şunu söylemeliyim ki genel geçer tahminlere göre iki çocuğumu da farklı bekliyordum.yani hakikaten 3. mesela ne olur tahmin edemiyorum. Iki çocuğumun da ultrasonlari aynı mesela ikisi de solda. Sadece ve sadece şuna biraz inanıyorum sabah bulantısı yasayan arkadaşlarımın kızı oldu ben gece bulantısı yaşarken oğlum oldu. Bu sefer de gece bulantım var Şimdi de kızım olursa bu kaideyi de bozacagim:KK48:
Gozun aydin cnm.hayirli olsun.kese boyutun kac cikti.yolk saci gordunmu

Inşallah yaşamazsınız bu hamileliginizde gerçekten çok zor ya hele çocukla şimdi daha zor oluyor

Insaallah hepimiz rahat guzel bir hamilelik geciririz. Bulantisi olanlarin da hafifler kisa surede insaallah.

Kızlar bu arada benim riskli gebelikmiş açlık tokluk şekerim ölçüldü ve çok yüksek çıktı:KK43: dahiliye bölümüne yönlendirildim ve şeker ölçme makinası raporu çıkardılar hergün açlık tokluk ölçüyorum bebek için çok sakıncalıymış aynı zaman da diyetisyene de gidiyorum kontrol altında olmazsam bebeğe çok zararlıymış.var mı şekeri olan ?

Nerden suphelendiler de aclik tokluk sekeri olctuler peki? Takipte olduguna gore eger diyetine uyarsan kisa surede duzene girer degerlerin bence. Hic kotusunu dusunme o yuzden.

Hepinize iyi geceler.

Icine sinmiyorsa size randevu bulamadim. Keseyi gormek icin de acele ettim diyebilirsin. Aklima bu geldi benim :)

Canım korkmakorkma Allahın izni ile birşey olmaz. Kilon varmıydı

Nerden suphelendiler de aclik tokluk sekeri olctuler peki? Takipte olduguna gore eger diyetine uyarsan kisa surede duzene girer degerlerin bence. Hic kotusunu dusunme o yuzden.

Hamilelik öncesi insülin direncim yüksekti belirttim ama zaten bakılmıyor mu açlık tokluk şekerine hamilelikte .evet diyetime uymam gerekiyor teşekkür ederim düzene girer inşallah

Kac kilosun ki canim...tamam cok sonra gordum okuduklarimda ... benimde kilom var insaAllah bende de birsey cikmaz ..brnde hamileligimi ogrenince diyetisyene gitmeye basladim ..

Son düzenleme:
X