- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.961
Kaç çıktı canım kontrol altında olursan bi sıkıntı olmaz inşallah dikkat et kendineKızlar bu arada benim riskli gebelikmiş açlık tokluk şekerim ölçüldü ve çok yüksek çıktıdahiliye bölümüne yönlendirildim ve şeker ölçme makinası raporu çıkardılar hergün açlık tokluk ölçüyorum bebek için çok sakıncalıymış aynı zaman da diyetisyene de gidiyorum kontrol altında olmazsam bebeğe çok zararlıymış.var mı şekeri olan ?
Açlık 293 çıktı evde ölçtüğümde de 190 falan açlık ama fazla düşmüyor yürüyüş yapıyorum ama stres sanırım çıkarıyorKaç çıktı canım kontrol altında olursan bi sıkıntı olmaz inşallah dikkat et kendine
Zaten bugün 4.gün içmediğim eğer içersem 3 gün içmemiş olacagım arayayım mı yineCanım kafana göre de başlama sen, en iyisi doktoruna danış, içmedim ama başlayım mı yeniden de?
Aynen öyle korkumdan atmamıştım bende ama bi bildiği olmasa da vermez herhaldeben de kanama yaşadım. Hatta düşük önleyici igne oldum. Düşük tehlikem var. Daha önce ki hamileligim de seker ve tasiyon sıkıntım oldugu icin doktor önlem amaçlı coraspirin başlamıştı. Ben de korkuyorum şimdi acaba kanı sulandirdigi icin mi kanama yasiyoruz.
Aynen çıkınca çok rahatlıyo insanbulanti benide mahvetti ya cikarinca biraz rahatladim aksam(
Stres malesef her konuda bitiriyo bizi inşallah her şeye rağmen bebeğinde sende sağlıklı bir şekilde tamamlarsınız bu serüveniAçlık 293 çıktı evde ölçtüğümde de 190 falan açlık ama fazla düşmüyor yürüyüş yapıyorum ama stres sanırım çıkarıyor
İnşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla tamamlarızStres malesef her konuda bitiriyo bizi inşallah her şeye rağmen bebeğinde sende sağlıklı bir şekilde tamamlarsınız bu serüveniKontrol altındasın Allahında izniyle iyi gidecek
biz ilk randevuyu 8.haftada yaptigimiz icin direk karindan oluyor ama cok erken gidersen o alttan anca gorunur falan dediklerini duymustum baskalarinin. ama 2kafta bekleyeceksem beklemek mantikli :)efendim karından ultrasonla kalp atışı duyulmazmış denemedi bile. alttan duyulurmuş. belki de öyledir gittiğimde 6+2ydim çünkü.
Gozun aydin cnm.hayirli olsun.kese boyutun kac cikti.yolk saci gordunmuHepinize iyi geceler.
Ben de kesemi gördüm çok şükür. Yalniz iki çocuğumu da doğurtan doktoruma değil yanındaki doktora gittim arkadaşımın ısrarıyla. Şimdi kendi doktoruma dönüş yapmak istiyorum. Geçmişimi, beni biliyo ve başkasına gittiğimi görecek. Ne desemde durumu düzeltsem bilemedim. Uyku tutmadibunu nasil kafama takmayi basardim bilmiyorum ama taktim işte
Birde arkadaşlar bir kız bir erkek annesi olarak şunu söylemeliyim ki genel geçer tahminlere göre iki çocuğumu da farklı bekliyordum.yani hakikaten 3. mesela ne olur tahmin edemiyorum. Iki çocuğumun da ultrasonlari aynı mesela ikisi de solda. Sadece ve sadece şuna biraz inanıyorum sabah bulantısı yasayan arkadaşlarımın kızı oldu ben gece bulantısı yaşarken oğlum oldu. Bu sefer de gece bulantım var Şimdi de kızım olursa bu kaideyi de bozacagim
Inşallah yaşamazsınız bu hamileliginizde gerçekten çok zor ya hele çocukla şimdi daha zor oluyor
Kızlar bu arada benim riskli gebelikmiş açlık tokluk şekerim ölçüldü ve çok yüksek çıktıdahiliye bölümüne yönlendirildim ve şeker ölçme makinası raporu çıkardılar hergün açlık tokluk ölçüyorum bebek için çok sakıncalıymış aynı zaman da diyetisyene de gidiyorum kontrol altında olmazsam bebeğe çok zararlıymış.var mı şekeri olan ?
Hepinize iyi geceler.
Ben de kesemi gördüm çok şükür. Yalniz iki çocuğumu da doğurtan doktoruma değil yanındaki doktora gittim arkadaşımın ısrarıyla. Şimdi kendi doktoruma dönüş yapmak istiyorum. Geçmişimi, beni biliyo ve başkasına gittiğimi görecek. Ne desemde durumu düzeltsem bilemedim. Uyku tutmadibunu nasil kafama takmayi basardim bilmiyorum ama taktim işte
Birde arkadaşlar bir kız bir erkek annesi olarak şunu söylemeliyim ki genel geçer tahminlere göre iki çocuğumu da farklı bekliyordum.yani hakikaten 3. mesela ne olur tahmin edemiyorum. Iki çocuğumun da ultrasonlari aynı mesela ikisi de solda. Sadece ve sadece şuna biraz inanıyorum sabah bulantısı yasayan arkadaşlarımın kızı oldu ben gece bulantısı yaşarken oğlum oldu. Bu sefer de gece bulantım var Şimdi de kızım olursa bu kaideyi de bozacagim
Canım korkmakorkma Allahın izni ile birşey olmaz. Kilon varmıydıKızlar bu arada benim riskli gebelikmiş açlık tokluk şekerim ölçüldü ve çok yüksek çıktıdahiliye bölümüne yönlendirildim ve şeker ölçme makinası raporu çıkardılar hergün açlık tokluk ölçüyorum bebek için çok sakıncalıymış aynı zaman da diyetisyene de gidiyorum kontrol altında olmazsam bebeğe çok zararlıymış.var mı şekeri olan ?
Zaten bugün 4.gün içmediğim eğer içersem 3 gün içmemiş olacagım arayayım mı yine
Saol canım inşallah evet kilom var 15 kg verdim ve hamile kaldım.çok uzun yıllar tüp bebek tedavisinde almıştım hala da var.105 kg dan, 90kg oldum boyum da 1.75Canım korkmakorkma Allahın izni ile birşey olmaz. Kilon varmıydı
Kac kilosun ki canim...tamam cok sonra gordum okuduklarimda ... benimde kilom var insaAllah bende de birsey cikmaz ..brnde hamileligimi ogrenince diyetisyene gitmeye basladim ..Kızlar bu arada benim riskli gebelikmiş açlık tokluk şekerim ölçüldü ve çok yüksek çıktıdahiliye bölümüne yönlendirildim ve şeker ölçme makinası raporu çıkardılar hergün açlık tokluk ölçüyorum bebek için çok sakıncalıymış aynı zaman da diyetisyene de gidiyorum kontrol altında olmazsam bebeğe çok zararlıymış.var mı şekeri olan ?
Sen kontrollerini aksatma yediklerine de dikkat et allahın izni ile birsey olmazSaol canım inşallah evet kilom var 15 kg verdim ve hamile kaldım.çok uzun yıllar tüp bebek tedavisinde almıştım hala da var.105 kg dan, 90kg oldum boyum da 1.75
90kg 1.75 boyumKac kilosun ki canim
90 kg yum canım 1.75boyum ama ideal olmam gereken en iyisi 75 80 kg kontrollü gitmeye çalışıyorum şekerden dolayı.Kac kilosun ki canim