2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

canım yeni doktorunla çokta uyşmadıysanız geç kendi doktoruna direkt. bende şahsen ilk doğumumda çok rahattım, ne doğurduğumu bildim ne ağrım sızım oldu, o yüzden denediğim doktora devam diyorum.

kadınların doktoru, kuaförğ önemli, değiştirince insan kötü oluyor, niye kafaya takarız bu kadar bilmem

Evet senınde öyle olcak canımm :)) vallaha bende şaşırdım normalde dinlen derler ama bu doktor öyle birşey demedi

Benimde 2.hamileligim cok ozlemisim bugunleri gercekten hele doğduğu anlar emzirdiginde kokusunu icine çektiğinde dunyalar senin oluyor♥

evet istedi 3 hafta sonrasına da randevu verdi..sonuçları tlfla görüştük ama..

bana çok ii geldi..normalde ben de sevmem tatlı hiç aramam..şimdi şerbetli yiyemiyorum da pastane ürünleri ii oluo..
Benimde canım fıstıklı sarma falan istiyor. Ama korkumdan yiyemiyorum bir de şeker deposu o. Vucuduma da şeker yüklemesi yapmak istemiyorum. Sanırım 1 kere bile olsa yiyeceğim. Umarım çok bulanmaz sonrasinda midem.

Esime bakıyorum o kadar rahat o kadar rahat ki. sonda bir de dönüp kendime bakıyorum tamam takıntılı değilim ama incik cincik herşeyi araştırır ederim. Keşke rahat olabilsek biraz . Bende urazin doğum doktorunu degistireyim medicale gideyim bu sefer dedim ama her seferinde yarım saat bekliyoruz hastanede randevum uz olduğu halde. 2 çocukla da inanılmaz zor oluyir beklemek işkence gibi. Eski doktoruma geri döneceğim gibi gözüküyor

Aynen öyle direk doktorumu aldatmış moduna girdim

paketli gıda,şekerli şeyler ve karbonhidratı azaltıp , yürüyüşü çoğaltırsan bişi olmaz hiç merak etme..

Benimde canım fıstıklı sarma falan istiyor. Ama korkumdan yiyemiyorum bir de şeker deposu o. Vucuduma da şeker yüklemesi yapmak istemiyorum. Sanırım 1 kere bile olsa yiyeceğim. Umarım çok bulanmaz sonrasinda midem.
ye gitsin ayh..çok sık tüketilmediği için bişi olmaz bence..yemeden de bulanıyosa ye de bari bulandığına değsin

ya hem randevu alıp hemde beklemek gerçekten sinir bozucu oluyor, ben zaten çalıştığım için ilk randevuyu almaya çalışıyorum saat:9'u, sadece doktorun bir kaç dk gecikmesi olursa oluyor yoksa 9'a orada oluyorlar genelde. bi de ilk sıra olunca öncekini beklemediğimden direkt giriyorum doktorla. tavsiye ederim.
Aynen öyle direk doktorumu aldatmış moduna girdim

dimi ya, kesinlikle haklısın. eğer yeni doktorun bariz bi şekilde iyi değilse eskiye devam et, yok cidden güzel ilgilendi ise o zaman kaçış yok, küserse de küssün (çokta umrunda olduğumuzu sanmıyorum ama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…