- 23 Ağustos 2012
- 14.229
- 37.406
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.001
Hepinize iyi geceler.
Ben de kesemi gördüm çok şükür. Yalniz iki çocuğumu da doğurtan doktoruma değil yanındaki doktora gittim arkadaşımın ısrarıyla. Şimdi kendi doktoruma dönüş yapmak istiyorum. Geçmişimi, beni biliyo ve başkasına gittiğimi görecek. Ne desemde durumu düzeltsem bilemedim. Uyku tutmadibunu nasil kafama takmayi basardim bilmiyorum ama taktim işte
Birde arkadaşlar bir kız bir erkek annesi olarak şunu söylemeliyim ki genel geçer tahminlere göre iki çocuğumu da farklı bekliyordum.yani hakikaten 3. mesela ne olur tahmin edemiyorum. Iki çocuğumun da ultrasonlari aynı mesela ikisi de solda. Sadece ve sadece şuna biraz inanıyorum sabah bulantısı yasayan arkadaşlarımın kızı oldu ben gece bulantısı yaşarken oğlum oldu. Bu sefer de gece bulantım var Şimdi de kızım olursa bu kaideyi de bozacagim
Evet senınde öyle olcak canımm :)) vallaha bende şaşırdım normalde dinlen derler ama bu doktor öyle birşey demedihamilelikte tansiyon genelde düşüyor. Benim tansiyonum hep 10-6, 11-6 şeklindedir ama hamileliklerimde çok kez 8-4 hatta bazen daha da aşağıda bile gördüm. endişelenme. hamiellikte düşük tansiyondan öte yüksek tansiyon cok zararlı bir durum. erken doğumu bile tetikliyor. ama tabi doktoruna sor mutlaka. kadın doğum doktorunu ara da sor istersen. için rahatlasın direk.
bugün yazılarını görmeyince merak etmiştim seni. meğer çok özel bir buluşma varmış :9 gözün aydın canım :)
ultrason fotosuna göre yapılıyor bu tahminler. sağ kese diyorsun ya sımdı kafam karıstı sağ kese kız ama. ayyyy bilmiyorum zaten hiç inandırıcı gelmiyor dediğim gibi sol sağ kese olayı bana. nubu bekleyelim hep birlikte.
doktorun cok ilginç geldi bana da. başka seçenekler bulsaydın keşke kendine.
neyini bilemez acaba? çok ilginçdeğil mi tavrı gerçekten doktorunun? bence içine gerçekten sinmediyse diğer randevunu iptal edip içine daha çok sinen bir doktordan randevu alman daha iyi olacak gibi geliyor bana. yok yere paranı da kaptırmamış oluırsun hem.
aaa ayakta kal daha iyi diyen bir doktor :) çoğu doktor da ayakta kalma der. şu doktorların tutumları çok ilginç. çok sevindim arkadasım pıt pıtları duymana. benim bebeğimle aynı gün senin bebeğin. demek benimki de 2 cm oldu şimdi. ay ne heyecanlı.
yani aslında vajinal baktırmakta korkulacak kadar da çok büyük problemler yaratmıyor. sizin vajinusmusunuz varmıi siz ayrısınız ama mesela ben bu hamileliğimde 2 kere alttan baktırdım. bir sorun olmadı. diğer hamileliklerimde de baktırdım. çok korkmayın bebek etkilenmiyor aslında cok. ama tabi burada doktorun tarı da cok onemli. strese sokmamalı insanı. strese sokan doktorları hiç sevmiyorum
Sağol canım benimmm :))Gözün aydın canm
Benimde 2.hamileligim cok ozlemisim bugunleri gercekten hele doğduğu anlar emzirdiginde kokusunu icine çektiğinde dunyalar senin oluyor♥Aynen canim ne güzel bir şey aynı anda mucizevi değişimlere ortak tanıklık ediyoruz. Sanki ilk doğumum gibi yine heyecanliyim kesin hormonlardan bizi yeniden anne olmaya hazırlıyor. Her çocuğa yeniden yenilenmiş bir anne oluyoruz
evet istedi 3 hafta sonrasına da randevu verdi..sonuçları tlfla görüştük ama..Kalp atışını duyan arkadaşlarım size sormak istiyorum muayene sonrası toksoplazma testleri yaptı mı doktorunuz ve bir sonraki muayene tarihini ne zamana verdi.benim kan testlerimi sağlık ocağında yaptırmamı söyledi bende yapmadığını belirttim oda tamam ben yazıyorum dedi .sonraki randevumu da 21 Temmuz’a verdi
bana çok ii geldi..normalde ben de sevmem tatlı hiç aramam..şimdi şerbetli yiyemiyorum da pastane ürünleri ii oluo..hayatta yiyemem. kiraz bile yiyemiyorum tatlı diye. tüm tatlılardan midem bulanıyor
tamam canım teşekkür ederimBu seni hiç endiselendirmesin sanırım psikolojik oluyor ilk çocukta ben de yaşıyordum şimdi olmuyor
Benimde canım fıstıklı sarma falan istiyor. Ama korkumdan yiyemiyorum bir de şeker deposu o. Vucuduma da şeker yüklemesi yapmak istemiyorum. Sanırım 1 kere bile olsa yiyeceğim. Umarım çok bulanmaz sonrasinda midem.bana çok ii geldi..normalde ben de sevmem tatlı hiç aramam..şimdi şerbetli yiyemiyorum da pastane ürünleri ii oluo..
gözünaydın canım...rahatlıyo insan..Bugun bende duydum sukur kizlar minigimin kalp atisini7+0 misiz
Esime bakıyorum o kadar rahat o kadar rahat ki. sonda bir de dönüp kendime bakıyorum tamam takıntılı değilim ama incik cincik herşeyi araştırır ederim. Keşke rahat olabilsek biraz . Bende urazin doğum doktorunu degistireyim medicale gideyim bu sefer dedim ama her seferinde yarım saat bekliyoruz hastanede randevum uz olduğu halde. 2 çocukla da inanılmaz zor oluyir beklemek işkence gibi. Eski doktoruma geri döneceğim gibi gözüküyorcanım yeni doktorunla çokta uyşmadıysanız geç kendi doktoruna direkt. bende şahsen ilk doğumumda çok rahattım, ne doğurduğumu bildim ne ağrım sızım oldu, o yüzden denediğim doktora devam diyorum.
kadınların doktoru, kuaförğ önemli, değiştirince insan kötü oluyor, niye kafaya takarız bu kadar bilmem
böyle takık bir doktorla 9 ay zor geçebilir ya..doktorun anneyi rahatlatması lazım sonuçta..ben senin yerinde olsam değiştirirdim kesinlikle..yok bende memnun değilim aslında. 1 bardak kola içtim sorun olur mu dedim içmemem gerekiyordu. bilemeyiz dedi.
Aynen öyle direk doktorumu aldatmış moduna girdimcanım yeni doktorunla çokta uyşmadıysanız geç kendi doktoruna direkt. bende şahsen ilk doğumumda çok rahattım, ne doğurduğumu bildim ne ağrım sızım oldu, o yüzden denediğim doktora devam diyorum.
kadınların doktoru, kuaförğ önemli, değiştirince insan kötü oluyor, niye kafaya takarız bu kadar bilmem
paketli gıda,şekerli şeyler ve karbonhidratı azaltıp , yürüyüşü çoğaltırsan bişi olmaz hiç merak etme..Kızlar bu arada benim riskli gebelikmiş açlık tokluk şekerim ölçüldü ve çok yüksek çıktıdahiliye bölümüne yönlendirildim ve şeker ölçme makinası raporu çıkardılar hergün açlık tokluk ölçüyorum bebek için çok sakıncalıymış aynı zaman da diyetisyene de gidiyorum kontrol altında olmazsam bebeğe çok zararlıymış.var mı şekeri olan ?
çok iyi yapmışsın..ben d gitmek istiyorum aslında ama o kadar bıktım ki diyet yapmaktan..Kac kilosun ki canim...tamam cok sonra gordum okuduklarimda ... benimde kilom var insaAllah bende de birsey cikmaz ..brnde hamileligimi ogrenince diyetisyene gitmeye basladim ..
Hemde nasil canim ya..... hersey normal yolk sac kesesinide gosterdi.ilk 3 ay bu keseden beslenecek sonra plesantaya gececek dedi ..insaAllah boyke guzelce devam edergözünaydın canım...rahatlıyo insan..
Tamam canım teşekkür ederim :)Canım imkanın varsa sor lütfen. Kan sulandırıcının kanamayla etkisi olmaz, bebeğin daha iyi beslenmesi için o.
ye gitsin ayh..çok sık tüketilmediği için bişi olmaz bence..yemeden de bulanıyosa ye de bari bulandığına değsinBenimde canım fıstıklı sarma falan istiyor. Ama korkumdan yiyemiyorum bir de şeker deposu o. Vucuduma da şeker yüklemesi yapmak istemiyorum. Sanırım 1 kere bile olsa yiyeceğim. Umarım çok bulanmaz sonrasinda midem.
inşallah canım..3 ayı bi atlatsaydık..hem ruhen hem fiziken rahatlayacağımıza inanıyorum..Hemde nasil canim ya..... hersey normal yolk sac kesesinide gosterdi.ilk 3 ay bu keseden beslenecek sonra plesantaya gececek dedi ..insaAllah boyke guzelce devam eder
Esime bakıyorum o kadar rahat o kadar rahat ki. sonda bir de dönüp kendime bakıyorum tamam takıntılı değilim ama incik cincik herşeyi araştırır ederim. Keşke rahat olabilsek biraz . Bende urazin doğum doktorunu degistireyim medicale gideyim bu sefer dedim ama her seferinde yarım saat bekliyoruz hastanede randevum uz olduğu halde. 2 çocukla da inanılmaz zor oluyir beklemek işkence gibi. Eski doktoruma geri döneceğim gibi gözüküyor
Aynen öyle direk doktorumu aldatmış moduna girdim