2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hepinize iyi geceler.
Ben de kesemi gördüm çok şükür. Yalniz iki çocuğumu da doğurtan doktoruma değil yanındaki doktora gittim arkadaşımın ısrarıyla. Şimdi kendi doktoruma dönüş yapmak istiyorum. Geçmişimi, beni biliyo ve başkasına gittiğimi görecek. Ne desemde durumu düzeltsem bilemedim. Uyku tutmadi:KK57: bunu nasil kafama takmayi basardim bilmiyorum ama taktim işte
Birde arkadaşlar bir kız bir erkek annesi olarak şunu söylemeliyim ki genel geçer tahminlere göre iki çocuğumu da farklı bekliyordum.yani hakikaten 3. mesela ne olur tahmin edemiyorum. Iki çocuğumun da ultrasonlari aynı mesela ikisi de solda. Sadece ve sadece şuna biraz inanıyorum sabah bulantısı yasayan arkadaşlarımın kızı oldu ben gece bulantısı yaşarken oğlum oldu. Bu sefer de gece bulantım var Şimdi de kızım olursa bu kaideyi de bozacagim

canım yeni doktorunla çokta uyşmadıysanız geç kendi doktoruna direkt. bende şahsen ilk doğumumda çok rahattım, ne doğurduğumu bildim ne ağrım sızım oldu, o yüzden denediğim doktora devam diyorum.

kadınların doktoru, kuaförğ önemli, değiştirince insan kötü oluyor, niye kafaya takarız bu kadar bilmem:KK48:

hamilelikte tansiyon genelde düşüyor. Benim tansiyonum hep 10-6, 11-6 şeklindedir ama hamileliklerimde çok kez 8-4 hatta bazen daha da aşağıda bile gördüm. endişelenme. hamiellikte düşük tansiyondan öte yüksek tansiyon cok zararlı bir durum. erken doğumu bile tetikliyor. ama tabi doktoruna sor mutlaka. kadın doğum doktorunu ara da sor istersen. için rahatlasın direk.

bugün yazılarını görmeyince merak etmiştim seni. meğer çok özel bir buluşma varmış :9 gözün aydın canım :)

ultrason fotosuna göre yapılıyor bu tahminler. sağ kese diyorsun ya sımdı kafam karıstı sağ kese kız ama. ayyyy bilmiyorum zaten hiç inandırıcı gelmiyor dediğim gibi sol sağ kese olayı bana. nubu bekleyelim hep birlikte.

doktorun cok ilginç geldi bana da. başka seçenekler bulsaydın keşke kendine.

neyini bilemez acaba? çok ilginçdeğil mi tavrı gerçekten doktorunun? bence içine gerçekten sinmediyse diğer randevunu iptal edip içine daha çok sinen bir doktordan randevu alman daha iyi olacak gibi geliyor bana. yok yere paranı da kaptırmamış oluırsun hem.

aaa ayakta kal daha iyi diyen bir doktor :) çoğu doktor da ayakta kalma der. şu doktorların tutumları çok ilginç. çok sevindim arkadasım pıt pıtları duymana. benim bebeğimle aynı gün senin bebeğin. demek benimki de 2 cm oldu şimdi. ay ne heyecanlı.

yani aslında vajinal baktırmakta korkulacak kadar da çok büyük problemler yaratmıyor. sizin vajinusmusunuz varmıi siz ayrısınız ama mesela ben bu hamileliğimde 2 kere alttan baktırdım. bir sorun olmadı. diğer hamileliklerimde de baktırdım. çok korkmayın bebek etkilenmiyor aslında cok. ama tabi burada doktorun tarı da cok onemli. strese sokmamalı insanı. strese sokan doktorları hiç sevmiyorum
Evet senınde öyle olcak canımm :)) vallaha bende şaşırdım normalde dinlen derler ama bu doktor öyle birşey demedi :KK70:

Aynen canim ne güzel bir şey aynı anda mucizevi değişimlere ortak tanıklık ediyoruz. Sanki ilk doğumum gibi yine heyecanliyim kesin hormonlardan bizi yeniden anne olmaya hazırlıyor. Her çocuğa yeniden yenilenmiş bir anne oluyoruz
Benimde 2.hamileligim cok ozlemisim bugunleri gercekten hele doğduğu anlar emzirdiginde kokusunu icine çektiğinde dunyalar senin oluyor♥

Kalp atışını duyan arkadaşlarım size sormak istiyorum muayene sonrası toksoplazma testleri yaptı mı doktorunuz ve bir sonraki muayene tarihini ne zamana verdi.benim kan testlerimi sağlık ocağında yaptırmamı söyledi bende yapmadığını belirttim oda tamam ben yazıyorum dedi .sonraki randevumu da 21 Temmuz’a verdi
evet istedi 3 hafta sonrasına da randevu verdi..sonuçları tlfla görüştük ama..

bana çok ii geldi..normalde ben de sevmem tatlı hiç aramam..şimdi şerbetli yiyemiyorum da pastane ürünleri ii oluo..
Benimde canım fıstıklı sarma falan istiyor. Ama korkumdan yiyemiyorum bir de şeker deposu o. Vucuduma da şeker yüklemesi yapmak istemiyorum. Sanırım 1 kere bile olsa yiyeceğim. Umarım çok bulanmaz sonrasinda midem.

canım yeni doktorunla çokta uyşmadıysanız geç kendi doktoruna direkt. bende şahsen ilk doğumumda çok rahattım, ne doğurduğumu bildim ne ağrım sızım oldu, o yüzden denediğim doktora devam diyorum.

kadınların doktoru, kuaförğ önemli, değiştirince insan kötü oluyor, niye kafaya takarız bu kadar bilmem:KK48:
Esime bakıyorum o kadar rahat o kadar rahat ki. sonda bir de dönüp kendime bakıyorum tamam takıntılı değilim ama incik cincik herşeyi araştırır ederim. Keşke rahat olabilsek biraz . Bende urazin doğum doktorunu degistireyim medicale gideyim bu sefer dedim ama her seferinde yarım saat bekliyoruz hastanede randevum uz olduğu halde. 2 çocukla da inanılmaz zor oluyir beklemek işkence gibi. Eski doktoruma geri döneceğim gibi gözüküyor

Aynen öyle direk doktorumu aldatmış moduna girdim:eek:

Kızlar bu arada benim riskli gebelikmiş açlık tokluk şekerim ölçüldü ve çok yüksek çıktı:KK43: dahiliye bölümüne yönlendirildim ve şeker ölçme makinası raporu çıkardılar hergün açlık tokluk ölçüyorum bebek için çok sakıncalıymış aynı zaman da diyetisyene de gidiyorum kontrol altında olmazsam bebeğe çok zararlıymış.var mı şekeri olan ?
paketli gıda,şekerli şeyler ve karbonhidratı azaltıp , yürüyüşü çoğaltırsan bişi olmaz hiç merak etme..

Benimde canım fıstıklı sarma falan istiyor. Ama korkumdan yiyemiyorum bir de şeker deposu o. Vucuduma da şeker yüklemesi yapmak istemiyorum. Sanırım 1 kere bile olsa yiyeceğim. Umarım çok bulanmaz sonrasinda midem.
ye gitsin ayh..çok sık tüketilmediği için bişi olmaz bence..yemeden de bulanıyosa ye de bari bulandığına değsin :deli:

Esime bakıyorum o kadar rahat o kadar rahat ki. sonda bir de dönüp kendime bakıyorum tamam takıntılı değilim ama incik cincik herşeyi araştırır ederim. Keşke rahat olabilsek biraz . Bende urazin doğum doktorunu degistireyim medicale gideyim bu sefer dedim ama her seferinde yarım saat bekliyoruz hastanede randevum uz olduğu halde. 2 çocukla da inanılmaz zor oluyir beklemek işkence gibi. Eski doktoruma geri döneceğim gibi gözüküyor

ya hem randevu alıp hemde beklemek gerçekten sinir bozucu oluyor, ben zaten çalıştığım için ilk randevuyu almaya çalışıyorum saat:9'u, sadece doktorun bir kaç dk gecikmesi olursa oluyor yoksa 9'a orada oluyorlar genelde. bi de ilk sıra olunca öncekini beklemediğimden direkt giriyorum doktorla. tavsiye ederim.
Aynen öyle direk doktorumu aldatmış moduna girdim:eek:

dimi ya, kesinlikle haklısın. eğer yeni doktorun bariz bi şekilde iyi değilse eskiye devam et, yok cidden güzel ilgilendi ise o zaman kaçış yok, küserse de küssün (çokta umrunda olduğumuzu sanmıyorum ama :KK48:)

X