- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
Tm canımCarsamba sorar sana haber ederim tatlim merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm canımCarsamba sorar sana haber ederim tatlim merak etme
canım ben nisan annelerine yazmadım benim kayıplarım 2017 ekim ve 2018 aralık aylarındanCanım hayirli olsun bu arada çok sevindim adınıza :) nisan annelerinde birlikte yazmıştık ilk :) nasibiniz bu ayaymis sukur :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasib etsin inşallah :)
bız de 3hafta sonra gıdecez kalp atısı ıcın 3hafta yaa hahah rısk olsa derdı dr mutlaka dedı ablam :)Valla bende tavann sadece dr a danışmak istiyorum ıns haftaya sorarim
Canım az az yemeye çalış yaBe
N acikiyorum ama canim hic bsy yemek istemiyor yiyemiyorum hic bsy begenmiyorum nasil olacak bilmiyorum normalde boyle biri degilim
Bizede bise söylemedi belki özellikle sormak gerekir diye dusunuyormbız de 3hafta sonra gıdecez kalp atısı ıcın 3hafta yaa hahah rısk olsa derdı dr mutlaka dedı ablam :)
Valla meyveyle besleniyorum sadece tavuk hic yiyemiyorum ozellikleCa
Canım az az yemeye çalış ya
Aynısı bende de var kıyafetlerin şimdiden dar pantolanlRin düğmesi kemer kısmı çok sıkıyor yabende şişlik var karnımda kızlar yaa kocaman bir göbüş paltalon düğmelerini kapatsam sıkıştırıyor
yakın zamanda paltalon almalıyım
bıcok yakınıma ilişki yasak demıs drları bunlardan bırı de bnm dr.um yenı dogum yapan bı arkm var ona yasak demıstı bnm dr. ultrasonda rısk gorunce dıyorlardır belkı ay bılemedm yaBizede bise söylemedi belki özellikle sormak gerekir diye dusunuyorm
Bn sifir bedenim 1.66 47 kiloyum ve 2 ay sonra hic bir pantolonum olmayacak zayif olunca cabuk kilo alirmisim tstlerim bile olmayacakbende şişlik var karnımda kızlar yaa kocaman bir göbüş paltalon düğmelerini kapatsam sıkıştırıyor
yakın zamanda paltalon almalıyım
Tavuk yeme başka şeyler ye canm ama yeterki kendini aç birakmaValla meyveyle besleniyorum sadece tavuk hic yiyemiyorum ozellikle
bıcok yakınıma ilişki yasak demıs drları bunlardan bırı de bnm dr.um yenı dogum yapan bı arkm var ona yasak demıstı bnm dr. ultrasonda rısk gorunce dıyorlardır belkı ay bılemedm ya
Cok cabaliyorum ama basaracagim yiyecegim midem de normalde cok hassas bnm meyve suyunu bile kusuyorum afedersinizTavuk yeme başka şeyler ye canm ama yeterki kendini aç birakma
AMİN İNŞALLAHCanım her sabah 3 tane tiroid ilacı alıyorum sonra kan ilacı folic asit progesteron iğne coraspin hepsi bendede mevcut sonu güzel olacak inşallah
Ins kısa sürede gecerCok cabaliyorum ama basaracagim yiyecegim midem de normalde cok hassas bnm meyve suyunu bile kusuyorum afedersiniz
yav sen bana göre tüy sikletsin canım yaa ben 174 cm 84 kgyim gebelikte alacağım kilolar ile shrekin karısı prenses fiona gibi olacağımBn sifir bedenim 1.66 47 kiloyum ve 2 ay sonra hic bir pantolonum olmayacak zayif olunca cabuk kilo alirmisim tstlerim bile olmayacak
Insallah daha ilk haftalarda boyleyim snrasi nasil olacak bilmiyorumIns kısa sürede gecer
canım ben nisan annelerine yazmadım benim kayıplarım 2017 ekim ve 2018 aralık aylarından
oralarda yazdım rabbim hayırlısı ile sizede nasip etsin inşallah
Kayıp değil zaten çocuk istediğinizi falan yazmıştınız en ilk sayfalarda oradan hatırladım sizi.. ilk sayfalarda :) ikimizde zaten regl olarak ayrıldık sayfadan... Amin inşallah tüm isteyenlere :)canım ben nisan annelerine yazmadım benim kayıplarım 2017 ekim ve 2018 aralık aylarından
oralarda yazdım rabbim hayırlısı ile sizede nasip etsin inşallah
Ay oyle deme hamile her kadin guzeldir bn top gibi olurum pemguen gibi yururum artk hamile arkadaslarimla cok dalga gecerdim bn nasil olcm allah biliryav sen bana göre tüy sikletsin canım yaa ben 174 cm 84 kgyim gebelikte alacağım kilolar ile shrekin karısı prenses fiona gibi olacağım