2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım hayirli olsun bu arada çok sevindim adınıza :) nisan annelerinde birlikte yazmıştık ilk :) nasibiniz bu ayaymis sukur :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasib etsin inşallah :)
canım ben nisan annelerine yazmadım benim kayıplarım 2017 ekim ve 2018 aralık aylarından
oralarda yazdım rabbim hayırlısı ile sizede nasip etsin inşallah

bende şişlik var karnımda kızlar yaa kocaman bir göbüş paltalon düğmelerini kapatsam sıkıştırıyor
yakın zamanda paltalon almalıyım

Bn sifir bedenim 1.66 47 kiloyum ve 2 ay sonra hic bir pantolonum olmayacak zayif olunca cabuk kilo alirmisim tstlerim bile olmayacak :olamaz::olamaz:
yav sen bana göre tüy sikletsin canım yaa :KK70::KK70:ben 174 cm 84 kgyim gebelikte alacağım kilolar ile shrekin karısı prenses fiona gibi olacağım :KK70::KK70::KK70:

canım ben nisan annelerine yazmadım benim kayıplarım 2017 ekim ve 2018 aralık aylarından

Kayıp değil zaten çocuk istediğinizi falan yazmıştınız en ilk sayfalarda oradan hatırladım sizi.. ilk sayfalarda :) ikimizde zaten regl olarak ayrıldık sayfadan... Amin inşallah tüm isteyenlere :)

X