HADI GÖZUN AYDIN DARISI BIZEkızlarr bana ceza vermıslerr ben de mecbur gırdım tekrar baska hesapla bugun bebişimizi gördükk kese bebiş ve yolc sac goründüü :)Eki Görüntüle 2146352
Ama bebis bu insallah bnde gorurum cok guzl bsy ya masallah allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin cnmkızlarr bana ceza vermıslerr ben de mecbur gırdım tekrar baska hesapla bugun bebişimizi gördükk kese bebiş ve yolc sac goründüü :)Eki Görüntüle 2146352
kızlarr bana ceza vermıslerr ben de mecbur gırdım tekrar baska hesapla bugun bebişimizi gördükk kese bebiş ve yolc sac goründüü :)Eki Görüntüle 2146352 masallah annesi bak mini minnacik daha darisi bana ins yarina rabbim kismet ederse
kiiz ikimizin bebeisin dogum tatihide ayniiHADI GÖZUN AYDIN DARISI BIZE
kiiz ikimizin bebeisin dogum tatihide aynii
Ama bebis bu insallah bnde gorurum cok guzl bsy ya masallah allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin cnm
darısı başına canım saglıklaHADI GÖZUN AYDIN DARISI BIZE
Ayy cokk sevindim insallah darisi basimiza yaçokk sağolunn saglıkla görunn canlar hem de nasıl güzel karsımda da ekran vardı bı görduk Allahım eşim bıle aglıcaktı 3hafta sonra kalp atışı dedı benım dr.um bıraz garantıcı adet günü 12gun snra gel dedı dıye uzulmustum ama smdı bebişi de gördük ılk gidişte oyuzden 3hafta gecer ınsallah bıaonce kalbı de duyarız:)
darısı başına canım saglıkla
Canım tahmini doğum ne zamandı?çokk sağolunn saglıkla görunn canlar hem de nasıl güzel karsımda da ekran vardı bı görduk Allahım eşim bıle aglıcaktı 3hafta sonra kalp atışı dedı benım dr.um bıraz garantıcı adet günü 12gun snra gel dedı dıye uzulmustum ama smdı bebişi de gördük ılk gidişte oyuzden 3hafta gecer ınsallah bıaonce kalbı de duyarız:)
İcin rahat olsun ben perşembe gunu aydindan izmire gittim 120 km sonra vana uctum 2 saat 5 dk sonra oradada ayni gun içinde 200 km daha yol gittim cumartesi geziye katildim 400 km yol sabah 7 de evden ciktik aksam 22 de vardik cok sonra ayni yollari geri dondum şükür sorun olmadi bizimde haziran sonu tatil planımız var ben kızımda cok paniktim evden disari cikmamistim aylarca neredeyseHaziranin 2 sinde kendi aracimizla yola cikacagiz ve yol 9 saat suruyor ankaradan bodruma gececegiz cok korkuyorum
7 ocak canmCanım tahmini doğum ne zamandı?
Benimde 5 ocak bugun gittim kese 14 mm olmuştu doktor haftaya tekrar çağırdı umarım herşey yolunda gidiyordur. Seninde gözün aydın7 ocak canm
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz biraz daha rahatim artik allah razi olsunİcin rahat olsun ben perşembe gunu aydindan izmire gittim 120 km sonra vana uctum 2 saat 5 dk sonra oradada ayni gun içinde 200 km daha yol gittim cumartesi geziye katildim 400 km yol sabah 7 de evden ciktik aksam 22 de vardik cok sonra ayni yollari geri dondum şükür sorun olmadi bizimde haziran sonu tatil planımız var ben kızımda cok paniktim evden disari cikmamistim aylarca neredeyse
O
Kdr heycanliyim ki anlatamam ve tatil almistik aylar oncesinden iptal bile edebilirim sizce ne yapmaliyim
Yaş 33 bat 5 nisan ama benim tüp bebek olduğu için 1 hafta fazla oluyor Doğum 6 ocak İstanbul
Haziranin 2 sinde kendi aracimizla yola cikacagiz ve yol 9 saat suruyor ankaradan bodruma gececegiz cok korkuyorum
Geceden beri agrım vardı kızlar eşim dayanamadı hastaneye getirdi yaklaşık 1cm sağ tarafta kist varmış o ağrı yapmış kesemizide görmüş olduk oda 6mm mis inşallah sıkıntı olmaz
kızlarr bana ceza vermıslerr ben de mecbur gırdım tekrar baska hesapla bugun bebişimizi gördükk kese bebiş ve yolc sac goründüü :)Eki Görüntüle 2146352
Inşallah cnm sağolRahatsızlığına üzüldüm
Keseyi görmenize çok sevindim sağlıkla inşallah