2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar 4 düşügüm var pıhtılaşma çıkmadı ve kromozom testlerimde temiz ama ne olur ne olmaz kan pıhtılaşması ignesi vurulmya başladım igne olan varmı aranızda

MAŞALLAH BETA HCG KAC CIKTI DOKTORA GİTTİNMI :) ANLATSANA
Ben cok sikinti cektim canim 3 senelik evliyim cocuk istiyorduk duzenli adet goren biriyim hep ayin 3 de adet olurum nisam adinda 8 gun gecikmeyle 11 nisanda 1 gunluk adet gibi bir kanamam oldu 18 nisanda hastaneye gittim beta negatifti doktoru sevmedim 26 nisanda tekrar gittim kan testi yapilmadi ultrason da gebelik yok dendi ve adet sokturucu verdi ben killandigim ocon kullanmadim 10 mayista tekrar doktorumu degistirdim ve hormon testiyle birlikte gebelik testi istedi alttan ultrosonda yapildi ve sonuc hamilelik beta 443.1 carsamba tekrar randevum var insallah bir sikinti cikmaz suan 4+5 oluyor

İNŞ CIKMAZ CANIM DOKTOR ÖNEMLI AH BENDE NELER NELER ATLATTIM ANLATSAM ROMAN OLUR DA ANLATMAYIM BOŞVER :)

İNŞ CIKMAZ CANIM DOKTOR ÖNEMLI AH BENDE NELER NELER ATLATTIM ANLATSAM ROMAN OLUR DA ANLATMAYIM BOŞVER :)
Ve inanir misin canim her ay hamilelik sikintim vardi acaba var mi suphesiyle yedim bitirdim kendimi bu ay hic orali olmadim olmuyor ztn diye hastaneye gitme sebebimde acaba bir problemim mi var diye hastanede durasim bile yoktu arkadasim bekle belki bsy cikar dedi bnde telefondan kan sonucuma baktim ve sok oldum iceriye girdim doktor hamilesiniz hayirli olsun diyince elim ayagim bosaldi

:) NE GÜZEL ZATEN KAFAYA TAKINCA OLMUYO BENDE BU AY DOKTORA GITTIM REGLI 15 GUN VARDI DOKTOR YUMURTALIKLARIN IYI FALAN DEDI REGLIYE 8 GUN VARKEN GEBELIK TESTI YAPTIRDIM BISI CIKMADI SONRA BAKTIM GUNUM GECIYO KENDIMI Bİ TUHAF HISSETMEYE BASLADIM TEST POZITIF CIKTI BEN SOK OLDUM HİÇ UMIDIM YOKTU EN IYISI TAKMAMAK :)

katiliyorum artik kendimde bir sikinti oldugunu dusunmeye baslamistim hastaneye gitme amacimda bir sikintim var mi yok mu ogrenmekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…