MAŞALLAH BETA HCG KAC CIKTI DOKTORA GİTTİNMI :) ANLATSANAEvet ogreneli 1 hafta oldu
BEN BUGUN BASLIYCAM İĞNEYE KORKUYOMkızlar 4 düşügüm var pıhtılaşma çıkmadı ve kromozom testlerimde temiz ama ne olur ne olmaz kan pıhtılaşması ignesi vurulmya başladım igne olan varmı aranızda
Ben cok sikinti cektim canim 3 senelik evliyim cocuk istiyorduk duzenli adet goren biriyim hep ayin 3 de adet olurum nisam adinda 8 gun gecikmeyle 11 nisanda 1 gunluk adet gibi bir kanamam oldu 18 nisanda hastaneye gittim beta negatifti doktoru sevmedim 26 nisanda tekrar gittim kan testi yapilmadi ultrason da gebelik yok dendi ve adet sokturucu verdi ben killandigim ocon kullanmadim 10 mayista tekrar doktorumu degistirdim ve hormon testiyle birlikte gebelik testi istedi alttan ultrosonda yapildi ve sonuc hamilelik beta 443.1 carsamba tekrar randevum var insallah bir sikinti cikmaz suan 4+5 oluyorMAŞALLAH BETA HCG KAC CIKTI DOKTORA GİTTİNMI :) ANLATSANA
İNŞ CIKMAZ CANIM DOKTOR ÖNEMLI AH BENDE NELER NELER ATLATTIM ANLATSAM ROMAN OLUR DA ANLATMAYIM BOŞVER :)Ben cok sikinti cektim canim 3 senelik evliyim cocuk istiyorduk duzenli adet goren biriyim hep ayin 3 de adet olurum nisam adinda 8 gun gecikmeyle 11 nisanda 1 gunluk adet gibi bir kanamam oldu 18 nisanda hastaneye gittim beta negatifti doktoru sevmedim 26 nisanda tekrar gittim kan testi yapilmadi ultrason da gebelik yok dendi ve adet sokturucu verdi ben killandigim ocon kullanmadim 10 mayista tekrar doktorumu degistirdim ve hormon testiyle birlikte gebelik testi istedi alttan ultrosonda yapildi ve sonuc hamilelik beta 443.1 carsamba tekrar randevum var insallah bir sikinti cikmaz suan 4+5 oluyor
ignede sıkıntı yok cnm her sabah eşim vuruyor bana da umarım fayda saglarBEN BUGUN BASLIYCAM İĞNEYE KORKUYOMHİBOR 3500
ignede sıkıntı yok cnm her sabah eşim vuruyor bana da umarım fayda saglar
Ve inanir misin canim her ay hamilelik sikintim vardi acaba var mi suphesiyle yedim bitirdim kendimi bu ay hic orali olmadim olmuyor ztn diye hastaneye gitme sebebimde acaba bir problemim mi var diye hastanede durasim bile yoktu arkadasim bekle belki bsy cikar dedi bnde telefondan kan sonucuma baktim ve sok oldum iceriye girdim doktor hamilesiniz hayirli olsun diyince elim ayagim bosaldiİNŞ CIKMAZ CANIM DOKTOR ÖNEMLI AH BENDE NELER NELER ATLATTIM ANLATSAM ROMAN OLUR DA ANLATMAYIM BOŞVER :)
:) NE GÜZEL ZATEN KAFAYA TAKINCA OLMUYO BENDE BU AY DOKTORA GITTIM REGLI 15 GUN VARDI DOKTOR YUMURTALIKLARIN IYI FALAN DEDI REGLIYE 8 GUN VARKEN GEBELIK TESTI YAPTIRDIM BISI CIKMADI SONRA BAKTIM GUNUM GECIYO KENDIMI Bİ TUHAF HISSETMEYE BASLADIM TEST POZITIF CIKTI BEN SOK OLDUM HİÇ UMIDIM YOKTU EN IYISI TAKMAMAK :)Ve inanir misin canim her ay hamilelik sikintim vardi acaba var mi suphesiyle yedim bitirdim kendimi bu ay hic orali olmadim olmuyor ztn diye hastaneye gitme sebebimde acaba bir problemim mi var diye hastanede durasim bile yoktu arkadasim bekle belki bsy cikar dedi bnde telefondan kan sonucuma baktim ve sok oldum iceriye girdim doktor hamilesiniz hayirli olsun diyince elim ayagim bosaldi
katiliyorum artik kendimde bir sikinti oldugunu dusunmeye baslamistim hastaneye gitme amacimda bir sikintim var mi yok mu ogrenmekti:) NE GÜZEL ZATEN KAFAYA TAKINCA OLMUYO BENDE BU AY DOKTORA GITTIM REGLI 15 GUN VARDI DOKTOR YUMURTALIKLARIN IYI FALAN DEDI REGLIYE 8 GUN VARKEN GEBELIK TESTI YAPTIRDIM BISI CIKMADI SONRA BAKTIM GUNUM GECIYO KENDIMI Bİ TUHAF HISSETMEYE BASLADIM TEST POZITIF CIKTI BEN SOK OLDUM HİÇ UMIDIM YOKTU EN IYISI TAKMAMAK :)
CNM HANGI ŞEHİR BİRDE SON ADET TARİHİN NEDİRKızlar merhaba bende aşılama ile hamile kaldım.cok şükür bat 4 Mayısti 10 Mayıs'ta keseyi gördük hcg de 4558 di benide listeye eklersiniz sevinirim yaşım 25 ilk bebegim
BENIMDE AYNI ŞEKİLDE OLDUkatiliyorum artik kendimde bir sikinti oldugunu dusunmeye baslamistim hastaneye gitme amacimda bir sikintim var mi yok mu ogrenmekti
katiliyorum artik kendimde bir sikinti oldugunu dusunmeye baslamistim hastaneye gitme amacimda bir sikintim var mi yok mu ogrenmekti
Sana bsy sormak istiyorum acaba benim yumurtlamam gec mi olmustur beta dusuk muBU ARADA 1. SAYFADA LİSTEMİZ VAR ORDAKI ISTENEN BİLGİLERİ YAZ LİSTEYE SENI DE EKLEYELİM
Canim
Sana bsy sormak istiyorum acaba benim yumurtlamam gec mi olmustur beta dusuk mu
Merhaba bu topik kazene ait değil miydi nasıl oldu? :)BU ARADA 1. SAYFADA LİSTEMİZ VAR ORDAKI ISTENEN BİLGİLERİ YAZ LİSTEYE SENI DE EKLEYELİM
CNM HANGI ŞEHİR BİRDE SON ADET TARİHİN NEDİR
Canim
Sana bsy sormak istiyorum acaba benim yumurtlamam gec mi olmustur beta dusuk mu