2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bedeniniz ne durumda
Benim regl olacakmış gibi kasılmalarım var
Sürekli gerinmek istiyorum gibi
Ayrıca beyaz renkli akıntım var
o gerinme bende de var normalde olmaz şimdi ise her an yapasım var yatakta yatarken hep var o istek
kasık ağrısı bende var canım normal

Ben cok sikinti cektim canim 3 senelik evliyim cocuk istiyorduk duzenli adet goren biriyim hep ayin 3 de adet olurum nisam adinda 8 gun gecikmeyle 11 nisanda 1 gunluk adet gibi bir kanamam oldu 18 nisanda hastaneye gittim beta negatifti doktoru sevmedim 26 nisanda tekrar gittim kan testi yapilmadi ultrason da gebelik yok dendi ve adet sokturucu verdi ben killandigim ocon kullanmadim 10 mayista tekrar doktorumu degistirdim ve hormon testiyle birlikte gebelik testi istedi alttan ultrosonda yapildi ve sonuc hamilelik beta 443.1 carsamba tekrar randevum var insallah bir sikinti cikmaz suan 4+5 oluyor

hayırlı olsun arkadaşım sat tarihlerimiz aynı benimde bu gün 4+5

Kızlar o kadar mide bulantısı yaşıyorum ki artık dayanılmaz hale geldi çok kötüyüm doktorum bi ilaç önerdi korka korka kullandım çaresiz bi şekilde İnşâAllah bebeğime bi zararı olmaz
çok geçmiş olsun dr bildin mi canım ilacı iç ihmal etme bu kadar kötü isen arkadaşım

o gerinme bende de var normalde olmaz şimdi ise her an yapasım var yatakta yatarken hep var o istek
kasık ağrısı bende var canım normal

İkinci hamileliğim olmasına rağmen gerginim ..
Tüp bebekte çok daha farklı evrelerden geçtik ne nasıldı ne zaman kese ne zaman kalp atışı inanın hatırlayamıyorum.. böylesi bambaşkaymış.. şükürler olsun Allah’ıma..
Ben bu akşam doktora gideceğim ama anladığım kadarıyla kese için erken

Hiç korkma canım biz tedbirimizi alalım takdiri allaha bırakalım bende cleaxsan 6000lik yapıyorum hergün bide coraspin inşallah kavuşursa cocuklarımıza

Herşey yolunda gidecek inşallah hepimiz bebeklerinizi kucağımıza alacağız Allah’ın izniyle

İkinci hamileliğim olmasına rağmen gerginim ..
Tüp bebekte çok daha farklı evrelerden geçtik ne nasıldı ne zaman kese ne zaman kalp atışı inanın hatırlayamıyorum.. böylesi bambaşkaymış.. şükürler olsun Allah’ıma..
Ben bu akşam doktora gideceğim ama anladığım kadarıyla kese için erken
kese için hcg 2000 üstü olması gerekiyor canım

kızlar benım dr hıc progesterona fln bakıcaz demedi bebegı gördu dıye mı acaba şikayetm yom dıye mı normalde neden akıyorlar progesterona

Rahim duvarın ile ilgili canım. Muayene de sorun görmemiş birde lekelenme vs. sıkıntın olmadığı için gerek duymamıştır. Herşey yolunda yani merak etme :)

canım progestran geçmişte düşükleri olan lekelenmesi olanlara veriyorlar
benım kımyasalım vardı ama vermedı bana suan hersey guzel dedı canım tesekkur edwrim buaradaa :KK200: ayrıca ilişki yasak da demedi bız de soramadkk eşim soracaktı ben susturdum.haha:) dr.um erkek nedense cekınmem ama sorduramadm

canım çok sağol yolc sac kesenin ıcınde ikinci kesedir kese 13mm olunca gorunurmus o da ıcınde. ben sana gözunaydın demıs mıydım kuzum ya kbakma unuttysam gozunaydnnn smdı okudum tekrsr msjlarını keseyı gormustun cok untkanlk var bende su sıra Papatyalardaguzel Papatyalardaguzel
Mühim değil canm benim düşünmen yeterli. Kese de 11.4 mm cıktı bakalım haftaya nasıl cikacak:dua::KK49::KK54:

X