- 9 Temmuz 2016
- 2.098
- 2.179
- 33
BEN GİDİM KAZEN MI GELSIN BANA DEVRETTI CNM :)Merhaba bu topik kazene ait değil miydi nasıl oldu? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN GİDİM KAZEN MI GELSIN BANA DEVRETTI CNM :)Merhaba bu topik kazene ait değil miydi nasıl oldu? :)
insallajh bir sikintim cikmaz ya bebegimi sag saglim kucagima almak istiyorumCANIM ÖNEMLİ OLAN 2 GÜNDE 2 KATI ARTMASI ONU KONTROL ET ISTERSEN SAYILARA TAKILMA HERKESIN FARKLI OLABILIR 29. GÜNDE 314 CIKTI 32 GUNUN SABAHI 752 CIKTI
Ayy gercekten mi cok sevindim allah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimiziAramızda 1 gün var benim beta 11 Mayısta 432 çıktı canım gayet iyiyiz merak etme :))
Yok ya anlayamadım o yüzden sordum ilk defa devredilen topik gördüm Yok iyi olmuş hoşgeldin :)BEN GİDİM KAZEN MI GELSIN BANA DEVRETTI CNM :)
Ayy gercekten mi cok sevindim allah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi
İNS İÇİNİ FERAH TUT STRES YAPMA KEYFINI CIKARinsallajh bir sikintim cikmaz ya bebegimi sag saglim kucagima almak istiyorum
Doktor tavsiyesindeyse bir sikinti olacagini dusunmuyorum icini rahat tut senin strese girmen onu daha cok uzer annesiKızlar o kadar mide bulantısı yaşıyorum ki artık dayanılmaz hale geldi çok kötüyüm doktorum bi ilaç önerdi korka korka kullandım çaresiz bi şekilde İnşâAllah bebeğime bi zararı olmaz
TSK EDERIM CNM 1. SAYFADA LISTEMIZ VAR BILGILERINI YOLLA EKLEYELIMYok ya anlayamadım o yüzden sordum ilk defa devredilen topik gördüm Yok iyi olmuş hoşgeldin :)
Sacma sapan ruyalar goruyorum ben ama psikolojik galibaİNS İÇİNİ FERAH TUT STRES YAPMA KEYFINI CIKAR
Çok geçmiş olsun canım doktora en son ne zaman gittin kalp atışları için bişi dedi mi?Kızlar o kadar mide bulantısı yaşıyorum ki artık dayanılmaz hale geldi çok kötüyüm doktorum bi ilaç önerdi korka korka kullandım çaresiz bi şekilde İnşâAllah bebeğime bi zararı olmaz
OLABILIR KAFANI TAKIYON ONDANDA OLABILIR RAHAT OLSacma sapan ruyalar goruyorum ben ama psikolojik galiba
Çok sağol canım çok çaresiz kAlmasaydım içmezdim Rabbime emanetDoktor tavsiyesindeyse bir sikinti olacagini dusunmuyorum icini rahat tut senin strese girmen onu daha cok uzer annesi
Kdr heycanliyim ki anlatamam ve tatil almistik aylar oncesinden iptal bile edebilirim sizce ne yapmaliyimAminn canım inşallahh :))
TATILE GIDEBILIRSIN DAHA IYI GELIR DOKTORUNA SOR YINE DEO
Kdr heycanliyim ki anlatamam ve tatil almistik aylar oncesinden iptal bile edebilirim sizce ne yapmaliyim
INsallah bnm kuruntularimdirOLABILIR KAFANI TAKIYON ONDANDA OLABILIR RAHAT OL
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım doktora en son ne zaman gittin kalp atışları için bişi dedi mi?
Haziranin 2 sinde kendi aracimizla yola cikacagiz ve yol 9 saat suruyor ankaradan bodruma gececegiz cok korkuyorumTATILE GIDEBILIRSIN DAHA IYI GELIR DOKTORUNA SOR YINE DE
Yaş 33 bat 5 nisan ama benim tüp bebek olduğu için 1 hafta fazla oluyor Doğum 6 ocak İstanbulTSK EDERIM CNM 1. SAYFADA LISTEMIZ VAR BILGILERINI YOLLA EKLEYELIM