- 17 Ocak 2018
- 10.297
- 9.807
kiiz ikimizin bebeisin dogum tatihide aynii
Ayy cokk sevindim insallah darisi basimiza ya
Maşallah şahane bir haber bu
o gerinme bende de var normalde olmaz şimdi ise her an yapasım var yatakta yatarken hep var o istekKızlar bedeniniz ne durumda
Benim regl olacakmış gibi kasılmalarım var
Sürekli gerinmek istiyorum gibi
Ayrıca beyaz renkli akıntım var
Ben cok sikinti cektim canim 3 senelik evliyim cocuk istiyorduk duzenli adet goren biriyim hep ayin 3 de adet olurum nisam adinda 8 gun gecikmeyle 11 nisanda 1 gunluk adet gibi bir kanamam oldu 18 nisanda hastaneye gittim beta negatifti doktoru sevmedim 26 nisanda tekrar gittim kan testi yapilmadi ultrason da gebelik yok dendi ve adet sokturucu verdi ben killandigim ocon kullanmadim 10 mayista tekrar doktorumu degistirdim ve hormon testiyle birlikte gebelik testi istedi alttan ultrosonda yapildi ve sonuc hamilelik beta 443.1 carsamba tekrar randevum var insallah bir sikinti cikmaz suan 4+5 oluyor
hayırlı olsun keseyide görmüşsün allah tamamına erdirsin arkadaşımKızlar merhaba bende aşılama ile hamile kaldım.cok şükür bat 4 Mayısti 10 Mayıs'ta keseyi gördük hcg de 4558 di benide listeye eklersiniz sevinirim yaşım 25 ilk bebegim
çok geçmiş olsun dr bildin mi canım ilacı iç ihmal etme bu kadar kötü isen arkadaşımKızlar o kadar mide bulantısı yaşıyorum ki artık dayanılmaz hale geldi çok kötüyüm doktorum bi ilaç önerdi korka korka kullandım çaresiz bi şekilde İnşâAllah bebeğime bi zararı olmaz
Hiç korkma canım biz tedbirimizi alalım takdiri allaha bırakalım bende cleaxsan 6000lik yapıyorum hergün bide coraspin inşallah kavuşursa cocuklarımızaBEN BUGUN BASLIYCAM İĞNEYE KORKUYOMHİBOR 3500
o gerinme bende de var normalde olmaz şimdi ise her an yapasım var yatakta yatarken hep var o istek
kasık ağrısı bende var canım normal
kızlarr bana ceza vermıslerr ben de mecbur gırdım tekrar baska hesapla bugun bebişimizi gördükk kese bebiş ve yolc sac goründüü :)Eki Görüntüle 2146352
İNŞ CANIM İNŞ CORASPIN DE VAR BIDE PROGESTRON BU KADAR ILACLA NOLCAK BILMIYOMHiç korkma canım biz tedbirimizi alalım takdiri allaha bırakalım bende cleaxsan 6000lik yapıyorum hergün bide coraspin inşallah kavuşursa cocuklarımıza
Hiç korkma canım biz tedbirimizi alalım takdiri allaha bırakalım bende cleaxsan 6000lik yapıyorum hergün bide coraspin inşallah kavuşursa cocuklarımıza
kese için hcg 2000 üstü olması gerekiyor canımİkinci hamileliğim olmasına rağmen gerginim ..
Tüp bebekte çok daha farklı evrelerden geçtik ne nasıldı ne zaman kese ne zaman kalp atışı inanın hatırlayamıyorum.. böylesi bambaşkaymış.. şükürler olsun Allah’ıma..
Ben bu akşam doktora gideceğim ama anladığım kadarıyla kese için erken
kızlar benım dr hıc progesterona fln bakıcaz demedi bebegı gördu dıye mı acaba şikayetm yom dıye mı normalde neden akıyorlar progesterona
canım progestran geçmişte düşükleri olan lekelenmesi olanlara veriyorlarkızlar benım dr hıc progesterona fln bakıcaz demedi bebegı gördu dıye mı acaba şikayetm yom dıye mı normalde neden akıyorlar progesterona
kese için hcg 2000 üstü olması gerekiyor canım
benım kımyasalım vardı ama vermedı bana suan hersey guzel dedı canım tesekkur edwrim buaradaacanım progestran geçmişte düşükleri olan lekelenmesi olanlara veriyorlar
tamamm canımm ben dıger konuda msjları okuuamadım sen kan verdın mı canmRahim duvarın ile ilgili canım. Muayene de sorun görmemiş birde lekelenme vs. sıkıntın olmadığı için gerek duymamıştır. Herşey yolunda yani merak etme :)
Mühim değil canm benim düşünmen yeterli. Kese de 11.4 mm cıktı bakalım haftaya nasıl cikacakcanım çok sağol yolc sac kesenin ıcınde ikinci kesedir kese 13mm olunca gorunurmus o da ıcınde. ben sana gözunaydın demıs mıydım kuzum ya kbakma unuttysam gozunaydnnn smdı okudum tekrsr msjlarını keseyı gormustun cok untkanlk var bende su sıraPapatyalardaguzel