2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar cuma 241 idi
Bugün 591 çıktı. Ama 48 saat değil 46 saat sonra bu sayı çıktı. Nasıl sizce ???
Zeynep bence bugün 30.gunya bence değerin çok iyi sen bunlara takılma canım olumlu düşün ne zaman doktora gideceksin yine(buarada ben redrise1515 adımı değiştirdim :). )

Bende daha kızıma söylemedim öyle heyecanla istiyorki kardeşi olmasını :) 5.5 yas fark olacak aralarında bklm nasıl olacak.. bu arada ben de 37 yaşındayım. İleri yaş gebelik çok korkutuyor beni..

Zeynep bence bugün 30.gunya bence değerin çok iyi sen bunlara takılma canım olumlu düşün ne zaman doktora gideceksin yine(buarada ben redrise1515 adımı değiştirdim :). )
Teşekkürler cnm bilmiyorum Perşembe’ye giderim inşşş diye düşünüyorum. Sen ne zaman test yapacaksın cnm ???? En az bi 1500 olsun diyorum.

Valla bunları okuyunca hepten korkuyorum yavrularımız bize tutunsun inşallah

Bende daha kızıma söylemedim öyle heyecanla istiyorki kardeşi olmasını :) 5.5 yas fark olacak aralarında bklm nasıl olacak.. bu arada ben de 37 yaşındayım. İleri yaş gebelik çok korkutuyor beni..
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz...benim kızım 8 yaşında...bende 35 yaşındayım..ileriki yaşlarında daha da riskli inş sıkıntı olmadan alırız kucağımıza..benim bir düşük var sonra 3 yıl olmadı...tam tedaviye başlayacaktık..bu ay sürpriz bir haberle hamile olduğumu öğrendim..hemde eşimin Doğum gününde

Senin kaç haftalık cnm

4+4 canım 16 Ocak görünüyor doğum tarihi

Hayırlı olsun canım bende 40 yaşındayım benide urkutuyor geç kaldım ikinci için 6 yıldır istiyorum ben

4+4 canım 16 Ocak görünüyor doğum tarihi

Hayırlı olsun canım bende 40 yaşındayım benide urkutuyor geç kaldım ikinci için 6 yıldır istiyorum ben
Çok yok aramızda inşallah ikimizde bebişleri keseleri görürüz yazarız zaten kesin güzel haberlerini bekliyorum

Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin yawrularimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…