2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar bende 4+6 haftadayım sat’a görr. Doktorrum bu hafta için çağırmıştı inşallah keseyi görmek için. Tabi benim için zaman geçmiyor ve çok stresliyim kötü birşey olacak diye. Sanırım kalp atışlarını duymadan da rahatlayamayacağım.
Bana doktorum geçen hafta folik asit başladı ve çay kahve yi tamamen yasakladı. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bu süreçte çay kahve tüketiminiz varmı

Hayırlısı olsun canım :) İnşâAllah güzel ve sıkıntısız bi hamilelik yaşarız bulantılar olmasa iyidi ama
Merhaba, bizim günler aynı. :) Ben de 17sinde gidecegim kalp atisi icin. Doktor o zaman cagirdi. Duyariz insallah.
Hadi hayırlısı olsun canım Amin İnşâAllah
Yok canım acıbademde bi dr buldum ona gidicem. Zorunlu da diil buraya gelmeniz dediler, ben de takibimi yapacak drla başlıyom dedim
Tamam canım hayırlı olsun

Yarın gideceğim doktora. Çay-kahve tüketimini ben de soracağım. Ben çok içerdim. Şimdi doktora sormadan içemiyorum

Kızlar merhaba. Cuma gunu beta olcturmustum 943 cıkmıstı. Ikıncı bi olcum daha yaptırmak istiyorum ama yarın yanı ptesi yaptırsam olr mu bu olcumu yoksa illa bugun mj?ıkı gun arayla denıyordu ya o yuzden soruyorum

Ben cay cok fazla tüketen biriyim. Tamamen kesmesem de daha az icmeye calisiyorum

Bence yarin yaptirmanizda bi sakinca yok. Iki katindan biraz fazla cikar

Snn sat neydi. Cok sevındım. O zmn bnde bgn gdeyım kan vereyim. Bide aynı saatlerde mı gtsem:/
Ben bir saat geç verebildim sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum

Ben kimyasal gebelik sonrası hamile kaldım düşük kanamasi 11 Nisan'di

benim adetim bir hafta geçti idrar testi çift çizgi çıkıyor ilk beta 53 2.beta 78 çıktı sizce düşükmü değerler kızlar biraz korkuyorum açıkçası kimyasal olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…