- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Allah bağışlasın paşayıAaaa Allah bağışlasın benim oğlumda yaşında
Hayırlı olsun ayrıca keseyi gördün mü canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın paşayıAaaa Allah bağışlasın benim oğlumda yaşında
Cuma günü çok kişi Dr gidecek anlaşılan inşallah güzel haberler veririz birbirimizeÇok yok aramızda inşallah ikimizde bebişleri keseleri görürüz yazarız zaten kesin güzel haberlerini bekliyorum
Günaydın canım bizlerede haber ver kaç haftalık şuan:)Günaydın kızlar son bi kac gündür pek yazamadım..
Saat 9 da doktora gidiyorum kese icin gecen çarşamba gittigimde cok minik bieey vardi ama doktorum emin olmak icin 2 gun sonra yine bakalim demişti bende sehir disinda olduğum icin bugun gidiyorum. Cok heyecanıyım saatler geçmiyor inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir sekilde keseyi görürüz.
Amin canım hepimizinkini inşallahAllah bağışlasın paşayı
Hayırlı olsun ayrıca keseyi gördün mü canım
aayy inşallah güzel haberlerini alırız bu gün arkadaşımGünaydın kızlar son bi kac gündür pek yazamadım..
Saat 9 da doktora gidiyorum kese icin gecen çarşamba gittigimde cok minik bieey vardi ama doktorum emin olmak icin 2 gun sonra yine bakalim demişti bende sehir disinda olduğum icin bugun gidiyorum. Cok heyecanıyım saatler geçmiyor inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir sekilde keseyi görürüz.
hayırlı olsun gebeliğiniz arkadaşımgünaydıın
anneler günü bahanesiyle ailelerimize söyledik
19 aylık oğlum için endişelendiler kıskanacak falan diye ama yine de çoook sevindiler. oğlum 5 yıl sonra tedaviyle olmuştu. bu kendi çıktı geliyor
grupta ileri yaş anneleri görünce sevindim ben de 32 yaşındayım. grubun en büyüğü olacağımı düşünmüştüm. sağlıkla sıhatle gelsin bebikleeer
Ben gördüm canım darısı başına benimde sun 3-4 gündür kasik ağrım bile geçmişti bel ağrısından eser kalmadı ama cok şükür kesemizi gördükBende aksam 5 de gidicem .. 2 gundurde ne agri ne sizi hicbir seyim yok .korkuyorum .
5+3 canım cok şükür gördük keseyi:)Günaydın canım bizlerede haber ver kaç haftalık şuan:)
Gordum canım 10 gun sonra kalp atışları için çağırdı haftaya perşembe yada cuma giderim sanırım:)aayy inşallah güzel haberlerini alırız bu gün arkadaşım
oyy maşallah maşallah çok sevindim darısı bizlere olsun bir tanemBen gördüm canım darısı başına benimde sun 3-4 gündür kasik ağrım bile geçmişti bel ağrısından eser kalmadı ama cok şükür kesemizi gördük
5+3 canım cok şükür gördük keseyi:)
Gordum canım 10 gun sonra kalp atışları için çağırdı haftaya perşembe yada cuma giderim sanırım:)
Ay super.....cok sevindim.Ben gördüm canım darısı başına benimde sun 3-4 gündür kasik ağrım bile geçmişti bel ağrısından eser kalmadı ama cok şükür kesemizi gördük
5+3 canım cok şükür gördük keseyi:)
Gordum canım 10 gun sonra kalp atışları için çağırdı haftaya perşembe yada cuma giderim sanırım:)
Çeşitli soylentiler var bana göre 5+4 ama takvimlere gore 5+3oyy maşallah maşallah çok sevindim darısı bizlere olsun bir tanem
senin bebiş ne kadarlık şimdi
bende düşük kanaması 10-11 nisanda mı başladı emin değilim iyimiÇeşitli soylentiler var bana göre 5+4 ama takvimlere gore 5+3
sende mi bu gün gidiyorsun canım bende cumayı nasil yapacağım bilmiyorumAy super.....cok sevindim.
Bana aksam olmaz simdi
Senin degerin baya yuksek aslinda...gorunme ihtimali yuksek..sende mi bu gün gidiyorsun canım bende cumayı nasil yapacağım bilmiyorum
dün hcg yaptırırken bakarlarmı dedim dr bakmadı yaaa
bende yarına gelmek istediğimi söyledim ama cumaya demiş dr belki kalp atışıgörürüz dinletmesede dr umud ediyorumSenin degerin baya yuksek aslinda...gorunme ihtimali yuksek..
Aksam 5 de randavum. En son gecen sali 209 hcg ..
Cok meraklardayim