2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar son bi kac gündür pek yazamadım..
Saat 9 da doktora gidiyorum kese icin gecen çarşamba gittigimde cok minik bieey vardi ama doktorum emin olmak icin 2 gun sonra yine bakalim demişti bende sehir disinda olduğum icin bugun gidiyorum. Cok heyecanıyım saatler geçmiyor inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir sekilde keseyi görürüz.

Saat 9 da doktora gidiyorum kese icin gecen çarşamba gittigimde cok minik bieey vardi ama doktorum emin olmak icin 2 gun sonra yine bakalim demişti bende sehir disinda olduğum icin bugun gidiyorum. Cok heyecanıyım saatler geçmiyor inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir sekilde keseyi görürüz.
Günaydın canım bizlerede haber ver kaç haftalık şuan:)

aayy inşallah güzel haberlerini alırız bu gün arkadaşım

günaydıın :anneadayı:
anneler günü bahanesiyle ailelerimize söyledik :KK48:
19 aylık oğlum için endişelendiler kıskanacak falan diye ama yine de çoook sevindiler. oğlum 5 yıl sonra tedaviyle olmuştu. bu kendi çıktı geliyor:KK68:

grupta ileri yaş anneleri görünce sevindim ben de 32 yaşındayım. grubun en büyüğü olacağımı düşünmüştüm. sağlıkla sıhatle gelsin bebikleeer:KK200:

günaydıın :anneadayı:
anneler günü bahanesiyle ailelerimize söyledik :KK48:
19 aylık oğlum için endişelendiler kıskanacak falan diye ama yine de çoook sevindiler. oğlum 5 yıl sonra tedaviyle olmuştu. bu kendi çıktı geliyor:KK68:

grupta ileri yaş anneleri görünce sevindim ben de 32 yaşındayım. grubun en büyüğü olacağımı düşünmüştüm. sağlıkla sıhatle gelsin bebikleeer:KK200:
hayırlı olsun gebeliğiniz arkadaşım

bende ikinci evladım için6 yıldır uğraşıyordum. bu süreçte geçen ay bende tüp bebek denedim. tuttu ama kimyasal gebelik ile sonlandı düşük kanaması üzerine geçen zaman içinde hamile kaldım.

Bende aksam 5 de gidicem .. 2 gundurde ne agri ne sizi hicbir seyim yok .korkuyorum .
Ben gördüm canım darısı başına benimde sun 3-4 gündür kasik ağrım bile geçmişti bel ağrısından eser kalmadı ama cok şükür kesemizi gördük
Günaydın canım bizlerede haber ver kaç haftalık şuan:)
5+3 canım cok şükür gördük keseyi:)
aayy inşallah güzel haberlerini alırız bu gün arkadaşım
Gordum canım 10 gun sonra kalp atışları için çağırdı haftaya perşembe yada cuma giderim sanırım:)

Ben gördüm canım darısı başına benimde sun 3-4 gündür kasik ağrım bile geçmişti bel ağrısından eser kalmadı ama cok şükür kesemizi gördük

Gordum canım 10 gun sonra kalp atışları için çağırdı haftaya perşembe yada cuma giderim sanırım:)
oyy maşallah maşallah çok sevindim darısı bizlere olsun bir tanem

senin bebiş ne kadarlık şimdi

Ay super.....cok sevindim.
Bana aksam olmaz simdi

Senin degerin baya yuksek aslinda...gorunme ihtimali yuksek..
Aksam 5 de randavum. En son gecen sali 209 hcg ..
Cok meraklardayim :anne:
bende yarına gelmek istediğimi söyledim ama cumaya demiş dr belki kalp atışıgörürüz dinletmesede dr umud ediyorum

çıkınca yaz canım oldumu

X