Yaptırdım ve sonuc 1970 . Cumagunu 943 tu bnce ii:) sizceeBen bir saat geç verebildim sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum
Ben kimyasal gebelik sonrası hamile kaldım düşük kanamasi 11 Nisan'di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdım ve sonuc 1970 . Cumagunu 943 tu bnce ii:) sizceeBen bir saat geç verebildim sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum
Çok iyi canım maşallah hayirlisi ile kese ve kalp atışını duyalun insallahYaptırdım ve sonuc 1970 . Cumagunu 943 tu bnce ii:) sizcee
Eğer iki gün ara ile yaptıysanız malesef değerler güzel ilerlememiş kimyasal olma ihtimali yüksek tez vakitte pozitif sonuc alırsınız insallahbenim adetim bir hafta geçti idrar testi çift çizgi çıkıyor ilk beta 53 2.beta 78 çıktı sizce düşükmü değerler kızlar biraz korkuyorum açıkçası kimyasal olacak diye
Ah o kalp atışlarını bir duysak Ben biraz sabırsızlanıyorum galibaaBeklerim Dr çok yoğun belki kalp atışını duyamaz istekte görürüz cumaya
benim adetim bir hafta geçti idrar testi çift çizgi çıkıyor ilk beta 53 2.beta 78 çıktı sizce düşükmü değerler kızlar biraz korkuyorum açıkçası kimyasal olacak diye
Bende cuma gideceğim inşallah çok merak ediyorum devlet hastanesinden randevu almıştım geç görür diye ileri tarihe almıştım inşallah gözükür yoksa dayanamaz aynı gün özele uçarımBende kalp atisini gormeye duymayi cok isyiyorum sali gunu cok heyecanliyim rabbim.kismet ederse bebegimi gorecegim ilk kez ultrasyonda
Ben bir saat geç verebildim sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum
bende cuma aldim randevuyu sali gdcem bnm doktorum ozelde yine ona gidicegim. InsallahBende cuma gideceğim inşallah çok merak ediyorum devlet hastanesinden randevu almıştım geç görür diye ileri tarihe almıştım inşallah gözükür yoksa dayanamaz aynı gün özele uçarım
Hayırlı haberler alalım inşallah cnm bende çok heyecanlıyımbende cuma aldim randevuyu sali gdcem bnm doktorum ozelde yine ona gidicegim. Insallah
Canım oncelikle sana geçmiş olsun geçen ay yaşadıklarını yaşadım benim ilk değer geçen ay 56 -112-250 oldu birden kahverengi lekelenme ile HCG önce yerinde saydı sonra düşüşe geçtiBende bugün kimyasal sonucu kanama başladı,inş darısi banada ,böyle yazıları okuyunca daha da umutlaniyorum.degerleriniz nasil
Bende cumaya gideceğim inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip ederBende cuma gideceğim inşallah çok merak ediyorum devlet hastanesinden randevu almıştım geç görür diye ileri tarihe almıştım inşallah gözükür yoksa dayanamaz aynı gün özele uçarım
Hayırlı olsun canım maşallah değerin iyi canımKızlar cuma 241 idi
Bugün 591 çıktı. Ama 48 saat değil 46 saat sonra bu sayı çıktı. Nasıl sizce ???
Canım oncelikle sana geçmiş olsun geçen ay yaşadıklarını yaşadım benim ilk değer geçen ay 56 -112-250 oldu birden kahverengi lekelenme ile HCG önce yerinde saydı sonra düşüşe geçti
Şimdi ben bile inanamıyorum maşallah cuma 1211 idi bugün 3224 olmuş darısı sana olsun sağlıkla
İnş cnm hayırlısyla duyalımÇok iyi canım maşallah hayirlisi ile kese ve kalp atışını duyalun insallah
Hoş geldin canım benimde ikinci evladım olacak İnşallah bizde kimseye soylemedikMerhaba tüm anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..benim 2.bebeğim olacak inşallah ...3 yol öncede bir düş K yapmıştım...1 hafta geçince direk keseyi gördük..şimdi 5+3 ...24 ümde randevum var..inş hepimiz kalp atışını duyarız...ben ve eşim dışındaki kimse bilmiyor hamileliğimi...özellikle kızım çok kardeş istiyordu..kalp atışını duyunca ona da söyleyeceğin..heyecanlı ımhünü bekliyorum
Gayet iyi canım 2-3 güne kesesini görürsün bebisinin inşallahKızlar cuma 241 idi
Bugün 591 çıktı. Ama 48 saat değil 46 saat sonra bu sayı çıktı. Nasıl sizce ???