2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydın kızlar bende bu sabah kan testini tekrarladım cuma gunu 314 dü bu sabah 752 cıktı artıs gayet normal ilaç larımı alcam bugun doktor progestron ve hıbor3500 verdı onları alcam kullanmaya baslıycam yarında ilk kez doktora gıdıcem keseyı anca görürüz sanırım bende 4 gundur erken uyumaya basladım bırazda halsızlık var sizlerde durum nasıl

21 inde tam 6 haftalık olacak kalp atışı duyan var mı 6 haftalıkken

canım kese içihn 2000li hcg değer bence çarşamba perşembeyi bekle derim benimde doğum tarihi 16 ocak olacak

bende uyku bir haftadır var birde girip oldum tadından yenmiyor hafta sonu yattım hep

canım kese içihn 2000li hcg değer bence çarşamba perşembeyi bekle derim benimde doğum tarihi 16 ocak olacak

bende uyku bir haftadır var birde girip oldum tadından yenmiyor hafta sonu yattım hep

ya canım pıhtılaşma var 4 tane kaybım var cok tedirgınım daha sonra tekrar giderım olmadı cok panık oluyorum artık

progestrona da baslıycam cok uyku yapıyo o

tamam cnm bende ramazan gelmeden gidim diyorum kalp atısısı varmı yokmu bakayım diyrum sağlkla gelsnler bende sezeryan oldum ama ben son dakikada karar verilmşti
Canım gittin mi doktora günlerimiz aynıydu

Günaydın kızlar, ben keseyi gördükten sonra doktorun istediği test sonuçlarına baktirmaya gittim, vitamin vs. Yazmıyorum bir sorun yok dedi, 10 gün veya 15 gün sonra gel dedi de çıkana kadar unuttum kaç gün olduğunu
Oruç için aşağı tükursem bıyık yukarı tükursem sakal, tutmasan iyi olur dedi
Birde bende kuru beyaz akıntı oluyor kokulu, yeşil, kahverengi değil kasinti yoksa normalmis o da

Merhaba.. 2010 yılında tüp bebek yöntemiyle bir kızım oldu çok şükür.. hiç korunmamıza rağmen hamile kalamadım hiç.. reglim iki gün gecikti diye dün öylesine test taptım hiç umudum yoktu ama birden çift çizgi çıktı bayılıyorum sandım eşime gösterdim oda inanamadı. Sonra hemen hasteneye gidip kan testi yaptırdık sonuç 1008 pozitif çıktı. Hamileyimdir değil mi ? Yani dış gebelik falan olabilir mi? Kramplarım var belimde ağrıyor. Bu akşam doktor randevum var ama nasıl sabredeceğim bilmiyorum.. dua edin nolur kızım o kadar çok istiyor ki bir kardeşi olmasını

Korkma canım aynı korkuyu ben de yaşadım kaç gündür. Bence normal değerin. İlk gün genelde 700-800 civarı çıkar 2. Gün içinde 1000 ler çok iyi :) İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir kucağına alırsın :)

selam kızlar ben de bugün keseyi gördüm. minnoşumun ilk resmini de aldım kalp atışı için 10 gün sonraya çağırdı.
çok şükürr..
Yaa super maşallah :) canım kaçıncı gününde gördün keseyi. Benm reglim geçeli 4 gün oldu daha çok erken haftaya gitcem kese için :)

çok sevindim gözünüz aydın arkadaşım nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum benimde ilk test 1211 çıktı
hamilesin rabbime binlerce şükür benim geçmişte dış gebelik var senin korkularını çok iyi anlıyorum rabbim korktuğumuzla sınamasın inşallah

rabbim kuzularımıza hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin inşallah

Maşallah yaa bu topik ne kadar bereketli bir topik oldu tüp bebeklerden sonra dogal gelrn bir sürü bebisimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…