Burda birkaç arkadaş daha var ağustos annesi topiğinden demekki bu ay bizlerin uğurlu ayı imiş inşallah güzelce ilerliyecek bu defa benim inancım tam hepimizeBende 150 mg ecopirin ve 0.4 mg clexane kullanıyorum bi genimde heterezigot çıktı ama 2 düşüm olduğu için doktor riske atmayalım dedi. Herşeyin hayırlısı olsun cnm. Ben seni Ağustos topiğinden tanıyorum. Bende Ağustos annesiydim ama kısmet olmadı inş ocak annesi oluruz cnm
Bugün çok uzun sürünce çok korktum. İşten geldim uzandım hiç kalkmadım bi kaç saate hafifledi durdu ara ara geldi. Bide sanırım gaz sancısı da regl sancısı yapıyor. Tam anlayamıyorum da off ne zormuş annem hep derdi seni 9 ay karnımda taşıdım diye ne haklıymış ..Hayırlı olsun canım gönlünü ferah tut hepimiz ara ara kaşık ağrısı yaşıyoruz kanama olmadığı sürece normal
Aynıyız sizle doktora gittiniz mi kese gözüktümü beta değerleriniz nasıl acabaCanım benim tüp bebek olduğu için zaten folik asite fln b
aaa bizim senle aynı:)
Amin cnm insallah. Sen de coraspin kullandigini yazmıştın sanirim. Ben bir kac gundur kullaniyorum basta tereddut ettim alip almamakta cunku pihtilasmam olup olmadigini bilmiyorum. Ilk.3 ay ne olursa olsun ilac kullanma taraftari degildim
Ama daha sonra Allah korusun.almadığım icin pisman olmak istemedim.
Çok şükür darısı kalp atışını duymayı nasip etsin rabbim darısı bizlere
SelamlarAynıyız sizle doktora gittiniz mi kese gözüktümü beta değerleriniz nasıl acaba
Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sat tarihlerimiz aynı bende perşembe günü idrardan cuma günü HCG 1211 çıkması ile öğrendim bu gün testi tekrarlayacagimGünaydın herkeseeBenim de sat 11 nisan. Bat tan günler önce öğrendim hamileliğimi, beklemek çok heyecanlı sabırsızlanıyorum doktorum pazartesi keseyi görmek için çağırdı. Dün farklı bir branşta doktora gittim. Hcg de istedim. 4451 çıktı. Her gün 2 kat artsa 1800 ler civarında olması gerekiyor diye hesaplamıştım. Çok şaşırdım değeri görünce Hepinize sağlıklı bebişler diliyorum
İnşallahh canım hepimizin yavruları sağlıkla sıhhatle gelsinHoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sat tarihlerimiz aynı bende perşembe günü idrardan cuma günü HCG 1211 çıkması ile öğrendim bu gün testi tekrarlayacagim
Artık keseyi görürsünüz bu değerle hayırlı olsun
Merhaba canım ilk kontrole memoriale mi gideceksiniz?Selamlar
Yok gitmedim henüz, 26sında gidicem. 3 kez birer gün arayla kan testi yaptırdım son değerim 528di tekrarlamadım canım. Sen gittin mi?
Canımm beklemek insanı cidden yaşlandırıyor düşünmekten stresten ben salı günü tekrar gidicem cok küçük gördü dr daha çok yeni diye salı günü tam belli olur dedi hayırlısı inşallah zaman cabuk gecerDido44 canım mâşâAllah kalp atışlarını duymuşsunuz aramızda bi gün var beni 28 Mayıs'a çağırdı nasıl sabredeyim bilemedim :)
Merhaba, bizim günler aynı. :) Ben de 17sinde gidecegim kalp atisi icin. Doktor o zaman cagirdi. Duyariz insallah.Dido44 canım mâşâAllah kalp atışlarını duymuşsunuz aramızda bi gün var beni 28 Mayıs'a çağırdı nasıl sabredeyim bilemedim :)
Merhaba kızlar Allah nasip ederse insallah bende Ocak annesi olacagim
İnşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrularimizi kucagimiza alırız.Rabbim tüm dileyenlerede tez zamanda nasip etsin