- 22 Kasım 2010
- 11.057
- 19.344
Ayni seyleri yasamisiz. Ben de ekimde 11.haftada kaybettim kalbi durdugu icin. Mayis annesi olamadik ama ocak annesi olacagiz inşGeçmiş olsun canım benimde bir kaybim var ama nedeni belli değil 10.haftada kalbi durdu Ekim'de kürtaj olmuştum. O zamandan beri bebe aspirini kullanıyorum hala devam ediyorum inşallah bir zararı olmaz.
Neden bu kdr sık cagiriyor doktorun cnm?Günaydın ben bugün 5+5im ve dr bugün kalp atısını görmeliyiz diyip beni çağırdı aslında normal olan 6. 7. Haftalar arası çağırması gözükmezse feci stres yaşıysam
Kanımda plt değeri cok yüksek cıktı hematolojiye tarama testlerim bitene kadar sürekli gözlem altında tutmaya çalışıyorlar bu değerler hoş olmayan adını anmak istemediğim hastalıkların habercisi olabilirmiş bu sebepten sık sık kontrole cagırıyolarNeden bu kdr sık cagiriyor doktorun cnm?
Kanımda plt değeri cok yüksek cıktı hematolojiye tarama testlerim bitene kadar sürekli gözlem altında tutmaya çalışıyorlar bu değerler hoş olmayan adını anmak istemediğim hastalıkların habercisi olabilirmiş bu sebepten sık sık kontrole cagırıyolar
850bin cıktı beni biraz korkuttu doktorlar ayın 18ine kadar bekleyecegimKaç çıkıyor plt ???
Canım benim tüp bebek olduğu için zaten folik asite fln bSagol canimm
Ayy bide karnjmiz buyuyecek tekmelerini duyucaz ayy
gecikyirme bence cjnku doktor rutin kontrolleri yapip folik asit kan hapi veriyo bebek icin
aaa bizim senle aynı:)Benim de 9 Nisan canım 4+5 günlük yavrular
Ayni seyleri yasamisiz. Ben de ekimde 11.haftada kaybettim kalbi durdugu icin. Mayis annesi olamadik ama ocak annesi olacagiz inş
Amin cnm insallah. Sen de coraspin kullandigini yazmıştın sanirim. Ben bir kac gundur kullaniyorum basta tereddut ettim alip almamakta cunku pihtilasmam olup olmadigini bilmiyorum. Ilk.3 ay ne olursa olsun ilac kullanma taraftari degildimÇok geçmiş olsun canım sana da Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın kimseye.. belki de karşılaştık Mayıs annelerinde ama hikayemiz kısa sürdü. Burada sonuna dek birlikte oluruz inşallah :)
Anladim cnm gozun aydin bu arada bebegi görmüşsünüz darisi basimizaKanımda plt değeri cok yüksek cıktı hematolojiye tarama testlerim bitene kadar sürekli gözlem altında tutmaya çalışıyorlar bu değerler hoş olmayan adını anmak istemediğim hastalıkların habercisi olabilirmiş bu sebepten sık sık kontrole cagırıyolar
Hayırlı olsun canım gönlünü ferah tut hepimiz ara ara kaşık ağrısı yaşıyoruz kanama olmadığı sürece normalKızlar selam, Ben daha çok yeniyim gebelikte. Allah izin verirse doğum ocak görünüyor. Batım dündü kan değerim normaldi şükürler olsun ama bugun saat 16dan beri regl sancısı çekiyorum kasıklarımda. Çok korkuyorum inşallah düşük yaşamam
Cnm bildiğim kadarıyla 150-450 bin arası normal. Benimde trombosit değerlerim hep düşük çıkardı. Itp hastasıydım dalağım alındı 3.5 senedir trombositlerim normal seyrinde 362 binlerde. Allah şifa versin. Peki bu plt yüksekliği pıhtılaşma yapmaz değil mi ???850bin cıktı beni biraz korkuttu doktorlar ayın 18ine kadar bekleyecegim
Canim geçen ay tüp bebek denedim önerilen havuç suyu havucta yiyebilirsiniz bol bol su için avakado kelle paça çorbası önerilmisti tutunma için
Gebelik icin kavrulmamış badem ceviz fındık
Yememiz önerilmisti
Tencere yemeği yeyin hazır gıdalardan uzak durun denilmişti
Çok şükür darısı kalp atışını duymayı nasip etsin rabbim darısı bizlerehamd olsun keseyi gorduk bugun bel agrilarm var diye gittim acile kanda guzel artmis Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah bebegi ve kalp atisinida duyariz hayirlisiyla
Malesefki pıhtılaşmada yapıyor zaten benim trombofili panel testlerimdede iki genimde homozigot saptandı üstüne pt yüksekliği resmen zirve yaptı 6000lik cleaksen ve coraspin kullanıyorum inşallah bu defa işe yarar sanada çok geçmiş olsun negüzel değerlerin normale dönmüşCnm bildiğim kadarıyla 150-450 bin arası normal. Benimde trombosit değerlerim hep düşük çıkardı. Itp hastasıydım dalağım alındı 3.5 senedir trombositlerim normal seyrinde 362 binlerde. Allah şifa versin. Peki bu plt yüksekliği pıhtılaşma yapmaz değil mi ???
Dido44 hayırlı olsun canım kalp atışlarını duymuşsunuz yolu açmışsınız bize
darısı başımıza inşallah
Bende 150 mg ecopirin ve 0.4 mg clexane kullanıyorum bi genimde heterezigot çıktı ama 2 düşüm olduğu için doktor riske atmayalım dedi. Herşeyin hayırlısı olsun cnm. Ben seni Ağustos topiğinden tanıyorum. Bende Ağustos annesiydim ama kısmet olmadı inş ocak annesi oluruz cnmMalesefki pıhtılaşmada yapıyor zaten benim trombofili panel testlerimdede iki genimde homozigot saptandı üstüne pt yüksekliği resmen zirve yaptı 6000lik cleaksen ve coraspin kullanıyorum inşallah bu defa işe yarar sanada çok geçmiş olsun negüzel değerlerin normale dönmüş