2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım benimde bir kaybim var ama nedeni belli değil 10.haftada kalbi durdu Ekim'de kürtaj olmuştum. O zamandan beri bebe aspirini kullanıyorum hala devam ediyorum inşallah bir zararı olmaz.
Ayni seyleri yasamisiz. Ben de ekimde 11.haftada kaybettim kalbi durdugu icin. Mayis annesi olamadik ama ocak annesi olacagiz inş

Neden bu kdr sık cagiriyor doktorun cnm?
Kanımda plt değeri cok yüksek cıktı hematolojiye tarama testlerim bitene kadar sürekli gözlem altında tutmaya çalışıyorlar bu değerler hoş olmayan adını anmak istemediğim hastalıkların habercisi olabilirmiş bu sebepten sık sık kontrole cagırıyolar

Kaç çıkıyor plt ???

Ayni seyleri yasamisiz. Ben de ekimde 11.haftada kaybettim kalbi durdugu icin. Mayis annesi olamadik ama ocak annesi olacagiz inş

Çok geçmiş olsun canım sana da Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın kimseye.. belki de karşılaştık Mayıs annelerinde ama hikayemiz kısa sürdü. Burada sonuna dek birlikte oluruz inşallah :)

Çok geçmiş olsun canım sana da Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın kimseye.. belki de karşılaştık Mayıs annelerinde ama hikayemiz kısa sürdü. Burada sonuna dek birlikte oluruz inşallah :)
Amin cnm insallah. Sen de coraspin kullandigini yazmıştın sanirim. Ben bir kac gundur kullaniyorum basta tereddut ettim alip almamakta cunku pihtilasmam olup olmadigini bilmiyorum. Ilk.3 ay ne olursa olsun ilac kullanma taraftari degildim
Ama daha sonra Allah korusun.almadığım icin pisman olmak istemedim.

Anladim cnm gozun aydin bu arada bebegi görmüşsünüz darisi basimiza

Kızlar selam, Ben daha çok yeniyim gebelikte. Allah izin verirse doğum ocak görünüyor. Batım dündü kan değerim normaldi şükürler olsun ama bugun saat 16dan beri regl sancısı çekiyorum kasıklarımda. Çok korkuyorum inşallah düşük yaşamam

Hayırlı olsun canım gönlünü ferah tut hepimiz ara ara kaşık ağrısı yaşıyoruz kanama olmadığı sürece normal

850bin cıktı beni biraz korkuttu doktorlar ayın 18ine kadar bekleyecegim
Cnm bildiğim kadarıyla 150-450 bin arası normal. Benimde trombosit değerlerim hep düşük çıkardı. Itp hastasıydım dalağım alındı 3.5 senedir trombositlerim normal seyrinde 362 binlerde. Allah şifa versin. Peki bu plt yüksekliği pıhtılaşma yapmaz değil mi ???

cok tesekkur ederim canim

hamd olsun keseyi gorduk bugun bel agrilarm var diye gittim acile kanda guzel artmis Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah bebegi ve kalp atisinida duyariz hayirlisiyla
Çok şükür darısı kalp atışını duymayı nasip etsin rabbim darısı bizlere

Malesefki pıhtılaşmada yapıyor zaten benim trombofili panel testlerimdede iki genimde homozigot saptandı üstüne pt yüksekliği resmen zirve yaptı 6000lik cleaksen ve coraspin kullanıyorum inşallah bu defa işe yarar sanada çok geçmiş olsun negüzel değerlerin normale dönmüş

Bende 150 mg ecopirin ve 0.4 mg clexane kullanıyorum bi genimde heterezigot çıktı ama 2 düşüm olduğu için doktor riske atmayalım dedi. Herşeyin hayırlısı olsun cnm. Ben seni Ağustos topiğinden tanıyorum. Bende Ağustos annesiydim ama kısmet olmadı inş ocak annesi oluruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…