2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Benide Dr hemşiresi aradı cumaya çağırdı yarına kan testi vermemizi istedi iki katı yükselme varmı diye

Birde cirone jel kullanmami istemiş
Canım şimdi geldim 5+5 yolksac gözüktü cokk mininde kalp atışları gözüktü salı tekrar gidicem ozaman daha net gözükürmüş darısı sizlerin basına kaşık ve bel ağrılarını sordum taze kanama olmadığı sürece bu tarz agrıların gözükmesi cok normalmiş telaş yapmamalıymışız

Kızlar 4 gündür sadece uyurken progestan kullanıyordum. Bugün sabah bir tane aldım 200 mg. İlk kullandığım da baş dönmesi ve mide bulantısı yapmadı. İlaçı kullanmanın üzerinden üç dört saat geçti. Şu anda baş dönme ve mide bulantım var. Acaba ilaçı sabah kullanmamdan mı kaynaklanıyor. Yoksa gebelikten mı kaynaklanıyor? Gece kullandığım da yarım saat sonra uyuyordum. Böyle gibi bir etkisini( baş dönmesi ve mide bulantısı) görmedim.Şu an da ikisi de var .... neden olabilir kızlar ?

bende dusuk yapmadan once vermisti doktor aksam icsem bile acayip bas donduruyodu ilacin yan rtkisi canim bence doktorunun tlf varsa sor bir istersen

Gebelikten olabilir canım. Ben aynısını (200) mg günde 3 kez kullanıyorum. 8 saat arayla. Herhangi bir etkisi olmadı. 1 haftadır kullanıyorum yaklaşık.

O zaman zor günler beni bekliyor demek ki sizde de baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor muydu?
Hayır yapmadı. Geçen cumartesi şiddetli karın ve kasık ağrısıyla doktora gittiğimde, normal olduunu söyledi doktor yine de önlem amaçlı verdi. Kanamam da yoktu. Dediğim gibi günde 3 kere kullanıyorum. Baş dönmesi ve bulantı yapmadı. 5+6 yim bugün. Bulantılarım da başlamadı ilaç dışında. Halsizim sadece uykum geliyor sürekli. :)

O zaman zor günler beni bekliyor demek ki sizde de baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor muydu?
Progestan uyku sersemlik bas dinmesi yapabiliyor. Ben de kullandim daha once. Cok emin olmamakla birlikte fitil olarak kullanildiginda bu yan etkiler azaliyor diye biliyorum. Dr una da bi danis istersen belki kullanim seklini degistirir

Kanamaniz ve dusuk riskiniz yokken neden progestan verdi dr anlayamadim. Hem de gunde 3 defa. Benim suan kanamam var daha onceki gebeliklerimde kullandim ama dr um simdilik kullanmaya gerek yok dedi.

Kanamaniz ve dusuk riskiniz yokken neden progestan verdi dr anlayamadim. Hem de gunde 3 defa. Benim suan kanamam var daha onceki gebeliklerimde kullandim ama dr um simdilik kullanmaya gerek yok dedi.
Bilmiyorum ki. Kontrol ettiler kanama yok. Ağrılar şiddetliydi önlem olsun diye verdiler acilde. Kendi doktoruma da sordum tamam zaten önlem olarak verilir ilk gebeliklerde, sorun yok dedi. Kullanıyorum.

Vajinal fitil olarak kullanırsan yan etkisi olmaz canım.

Maşallah maşallah çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin

12 nisan canım. Haftaya ctesi gitmeyi dusunuyorum. Benim ovulasyon 14. Gün oldu senin ne zaman biliyor musun? Aramızda 1 gün var
Benim yumurtalama 25 Nisan'di
Bende cumaya gideceğim beta hcg kontrolü yapıyormuş Dr yarın test tekrarlamami istedi

Merhaba bende her ilacı aldığımda bi kaç saat sonra leyla oluyorum doktorum ilacın yan etkilerinin kusma baş dönmesi ve uyku eğilimi olduğunu söyledi keza bende aynılarını yasıyorum

kizlar 4 5 6 haftalarda ozellikle tukettiginiz yiyecekler neler .acaba bebegin saglikla.tutunmasi.icin yazarmisiniz

Slm kizlae. Benim de gecen kun kahverengi lekelenmelerim basladim dun dr gittim. Keseyi gorduk sukur. Lekeleri gormezden gel dedi. Daha oncekilerde de hep bu haftalarda basliyordu kanamalarim. Haftaya da kalp atislarini dinlemeye gidecez insaallah
benim.ilk gebeligimdede olmustu leke yerlesme kanmasi demisti doktor

kizlar 4 5 6 haftalarda ozellikle tukettiginiz yiyecekler neler .acaba bebegin saglikla.tutunmasi.icin yazarmisiniz
Canim geçen ay tüp bebek denedim önerilen havuç suyu havucta yiyebilirsiniz bol bol su için avakado kelle paça çorbası önerilmisti tutunma için

Gebelik icin kavrulmamış badem ceviz fındık
Yememiz önerilmisti

Tencere yemeği yeyin hazır gıdalardan uzak durun denilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…