- 19 Ekim 2015
- 6.464
- 25.737
- 30
sagol canim belkide yediklerimdenGeçmiş olsun bağırsaklar hareketli oluyor ama cırcır yaparmı bilmiyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim belkide yediklerimdenGeçmiş olsun bağırsaklar hareketli oluyor ama cırcır yaparmı bilmiyorum ki
Daha muayeneye gitmedim ama yazisirken Bana yasak dedi ben sormadan. 2 dusugum var ondandir belki...Kızlar bişi sorcam daha doktora gitmedim ya. İlişki yasak mı şu dönemde? Düşüğe sebep olur mu? Doktorlar uyardı mı sizi?
Geçmiş olsun canım benimde bir kaybim var ama nedeni belli değil 10.haftada kalbi durdu Ekim'de kürtaj olmuştum. O zamandan beri bebe aspirini kullanıyorum hala devam ediyorum inşallah bir zararı olmaz.
Çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesinallah bidaha göstermesın benım 4 tane kaybım var bi tanesi 39 haftalıktı
allah bidaha göstermesın benım 4 tane kaybım var bi tanesi 39 haftalıktı
Canımm içim nasıl yandı anlatamam bu sefer sağlıkla alalım kulaklarımıza benimde 3 düşüğün var suan hep korku içindeyimallah bidaha göstermesın benım 4 tane kaybım var bi tanesi 39 haftalıktı
amın canım ınsÇok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin
amin canım çok sağol o yzden cok paniğim bu aralarAminn canimm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir acı
Bol bol dinlen portakal falan sık bol su iç uzat ayaklarını yat bebiş yerleşiyor ondan ağrıyor annesiMerhaba arkadaşlar bu gün sağ kasıkta çok batma var ve ilk mide bulantısı oldu grip çok etkiliyor Dr aradım HCG bildirdim randevu verecek kese için
aynen canım inşCanımm içim nasıl yandı anlatamam bu sefer sağlıkla alalım kulaklarımıza benimde 3 düşüğün var suan hep korku içindeyim
Canım senin sat ne zaman Dr ne zaman gideceksin benim sat düşük kanaması 11 Nisan'diAminn canimm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir acı
Canım inşallah tez vakitte kavusursun yavruna bu ay olmazsa öbür ay inşallah belki kimyasal yaşamışsındırarkadaslar merhaba bi kac gun once yazmistim hayalet cizgiler goruyorum diye ki ozaman daha adetim gecmemisti. simdi adetim iki gun gecti ne gelen var ne de testlerde cizgi inanin her gun yaptim ama yok hala beklemekteyim son haberleri vereyim dedim
Sağol arkadaşım kivi portakal tüketiyorumBol bol dinlen portakal falan sık bol su iç uzat ayaklarını yat bebiş yerleşiyor ondan ağrıyor annesi
Günaydın canım bizlerede haber ver güzel haberlerle inşallah stres yok:)Günaydın ben bugün 5+5im ve dr bugün kalp atısını görmeliyiz diyip beni çağırdı aslında normal olan 6. 7. Haftalar arası çağırması gözükmezse feci stres yaşıysam
Evet pazartesi gördüm bugünde kalp atışı için çağırdı dr dua edin lütfen göreyim attıgınıSağol arkadaşım kivi portakal tüketiyorum
Maşallah 6 haftalık olmuşsunuz keseyi gördün mu
Dualarimiz seninle..iyi haberini bekliyoruzEvet pazartesi gördüm bugünde kalp atışı için çağırdı dr dua edin lütfen göreyim attıgını
Canım banada 10 gün sonra gel dedi. Bende 22 sine randevu aldmPazartesi gittim canım 4+4 gibi konuştu daha çok küçük dedi hemen hemen aynıyız seninle
22 mayısa gel dedi sana ne zaman dedi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahEvet pazartesi gördüm bugünde kalp atışı için çağırdı dr dua edin lütfen göreyim attıgını