- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
Yani 6. hafta mi olcak canmKızlar bende 14mayisa randevu aldım ilk hamileliğimde de öyle yapmıştım sadece çarşamba bir daha kan vercem
Evet canım ilk gebeligimde de boyle gitmistim gittiğimde kalp atışını da duymuştumYani 6. hafta mi olcak canm
Çok iyi yapmışsın allah nasip ederse bende o süreye kadar beklemeyi düşünüyorum ama belli olmzEvet canım ilk gebeligimde de boyle gitmistim gittiğimde kalp atışını da duymuştum
Ne güzel kese kalp atışı birkerede atlatırsın stresini bende kan vermicem diyodum ama merakıma yenik düştüm bata 5 kala 134 cıktıKızlar bende 14mayisa randevu aldım ilk hamileliğimde de öyle yapmıştım sadece çarşamba bir daha kan vercem
Ben 'e halsizlik oldu ve içim gecer gibi oldu tansiyonum düştü koku hasssiyeti oluşunca acabamı dedim cünki bunları hissetmek için cok erkendi cıkmaz diyip yaptım testi ama cıktı inşallah sizinde cıkarTeşekkürler bende erken öğrenmek istiyorum riskli bir gebelik olucak çünkü ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi. Sizde belirti olmuş muydu
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahMerhaba kızlar benim 3 ocak inşallah
İlk beta 52
2 gün arayla 115
Yarın tekrar vericem bir aksilik olmazsa ocak bebegi olacak inşallah
Amin teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallahNe güzel kese kalp atışı birkerede atlatırsın stresini bende kan vermicem diyodum ama merakıma yenik düştüm bata 5 kala 134 cıktı
Bizim tarihler aynı gözüküyor :) beta kaç çıktı acabaEvet canım ilk gebeligimde de boyle gitmistim gittiğimde kalp atışını da duymuştum
Benimde tahmini 3 ocakMerhaba kızlar benim 3 ocak inşallah
İlk beta 52
2 gün arayla 115
Yarın tekrar vericem bir aksilik olmazsa ocak bebegi olacak inşallah
Bende ikinci defa verdim canm aile hekimliğine gittim öğleden sonra çıkacak sonuçlar ıns yukselmistr:)Günaydın hayırlı olsun 3. Kan testimi de verdim sabah yükselmiştir diye umut ediyorum
154 canmİlk sonucun kaç çıkmıştı canım
Çok iyi canm maşallah ben hiç kadın doğuma gitmedim daha eğer değer saglikli artıyorsa geç gitmeyi dusunuyorm1 gün arayla beta
52
115
287
5 mayıs birdaha kan alalım diyor
22 mayısada randevu verdi emin olalım bekleyelim suan normal dedi
Inşallah sağlıkla ilerler canım hepimizn kiNe güzel kese kalp atışı birkerede atlatırsın stresini bende kan vermicem diyodum ama merakıma yenik düştüm bata 5 kala 134 cıktı
19.9 çıktı canım ilk idrar testim bir süre sonra belli olmaya başlamıştı şimdi hemen çıkmaya basldi çarşamba aile hekimliğinde her ihtimale karşı bir daha vercemBizim tarihler aynı gözüküyor :) beta kaç çıktı acaba