2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar bende dün kan verdim adetime 3 gün vardı 19.9 çıktı 19.5aylik bir oğlum var bu ay korunmayı bırakalım dedik bakalım ne olacak Rabbim her isteyene versin insallah
Hayırlı olsun canm sağlıcakka kucağına al inş bize de nasip etsn Rabbim belirti var mıyfı ?

Hayırlı olsun canm sağlıcakka kucağına al inş bize de nasip etsn Rabbim belirti var mıyfı ?
Amin canım sagolasin Rabbim sizlere de nasip etsin hiç bir belirtim yok şimdi şimdi sağ kasigim agrimaya basladi sadece ilk gebeligimde aşırı sirt, göğüs ve karın agrım vardi birde cok sivilcelenmistim

Merhaba , ilk defa bir ‘’anneler’’ topiğine yazıyorum. Bu 2. Hamileliğim olacak nasip olursa ilk bebeğimi 2017/haziranda rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim , Tüp bebek tedavisi İlk seferde tutmuştu oğlum. 2.tüp bebek hemen Doğumdan 4 ay sonra denedik olmadı malesef, ve geçen ay başladığımız 3.tüp bebek tedavimiz sonuçları düşük hcg değerleri ile başladı düzeli artış oldu iki gün ara ile hcg 17, 39 bu bugün 111 10 gün sonra kesemizi görmeye çağırdı doktorumuz :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekler nasip etsin , yeni yılın ilk beybileri bizimle olsun :) herşey yolunda giderse tahmini Doğum tarihi 02.01.2019

Hmm Allah evladını bağışlasn sana canm bu sefer çok beklemişsn kucağına almak da nasip olur inşş

Herkese merhaba bir aksilik olmaz ise bende ocak annesi olucam cok erken öğrendim adetime 1 hafta kala idrar testinde cıktı hala şoktayım
Hayırlı olsun inşlh baya erken olmuş :) kan testi yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…