- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Allah saglıkla tamamuna erdirsin canım. Hayırlı evlat olsun inşallah cok sevindim darısı bize olsunMerhaba kızlar bende dün kan verdim adetime 3 gün vardı 19.9 çıktı 19.5aylik bir oğlum var bu ay korunmayı bırakalım dedik bakalım ne olacak Rabbim her isteyene versin insallah
Hayırlı olsun canm sağlıcakka kucağına al inş bize de nasip etsn Rabbim belirti var mıyfı ?Merhaba kızlar bende dün kan verdim adetime 3 gün vardı 19.9 çıktı 19.5aylik bir oğlum var bu ay korunmayı bırakalım dedik bakalım ne olacak Rabbim her isteyene versin insallah
Amin canım Allah razı olsun sizlerden de inşallah hayırlı haberler alalimAllah saglıkla tamamuna erdirsin canım. Hayırlı evlat olsun inşallah cok sevindim darısı bize olsun
Amin canım sagolasin Rabbim sizlere de nasip etsin hiç bir belirtim yok şimdi şimdi sağ kasigim agrimaya basladi sadece ilk gebeligimde aşırı sirt, göğüs ve karın agrım vardi birde cok sivilcelenmistimHayırlı olsun canm sağlıcakka kucağına al inş bize de nasip etsn Rabbim belirti var mıyfı ?
Hmm anladm canm topiğimizin ilk hamisi sen oldun tebriklerAmin canım sagolasin Rabbim sizlere de nasip etsin hiç bir belirtim yok şimdi şimdi sağ kasigim agrimaya basladi sadece ilk gebeligimde aşırı sirt, göğüs ve karın agrım vardi birde cok sivilcelenmistim
Allah razı olsun canım inşallah sizlerde hemen arkamdan gelirsinizHmm anladm canm topiğimizin ilk hamisi sen oldun tebrikler
Hmm Allah evladını bağışlasn sana canm bu sefer çok beklemişsn kucağına almak da nasip olur inşşMerhaba , ilk defa bir ‘’anneler’’ topiğine yazıyorum. Bu 2. Hamileliğim olacak nasip olursa ilk bebeğimi 2017/haziranda rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim , Tüp bebek tedavisi İlk seferde tutmuştu oğlum. 2.tüp bebek hemen Doğumdan 4 ay sonra denedik olmadı malesef, ve geçen ay başladığımız 3.tüp bebek tedavimiz sonuçları düşük hcg değerleri ile başladı düzeli artış oldu iki gün ara ile hcg 17, 39 bu bugün 111 10 gün sonra kesemizi görmeye çağırdı doktorumuz :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekler nasip etsin , yeni yılın ilk beybileri bizimle olsun :) herşey yolunda giderse tahmini Doğum tarihi 02.01.2019
Teşekkür ederim canım aminn hepimizin inşlh :)Hmm Allah evladını bağışlasn sana canm bu sefer çok beklemişsn kucağına almak da nasip olur inşş
gözün aydınn. hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsinKızlar benimde bat 2 gün geçti beta 154 cıktı ıns bende ocak annişi olacam
Teşekkür ederim canmmm:)gözün aydınn. hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin
Hayırlı olsun allh dağlımla kucağına almayı nasip etsin , kese görmek için ne zaman gideceksin?Kızlar benimde bat 2 gün geçti beta 154 cıktı ıns bende ocak annişi olacam
Saol canm açıkçası bi sorun olmadıkça perşembeden önce gitmeyi düşünmüyorum ama bakalimHayırlı olsun allh dağlımla kucağına almayı nasip etsin , kese görmek için ne zaman gideceksin?
Hayırlı olsun inşlh baya erken olmuş :) kan testi yaptırdınız mı?Herkese merhaba bir aksilik olmaz ise bende ocak annesi olucam cok erken öğrendim adetime 1 hafta kala idrar testinde cıktı hala şoktayım