Dört defa test yaptım pozitif açıkçası adet günümün geçmesini beklemek istiyorum 3 mayısa randevu aldım hic o hcg stresini yaşamayı istemiyorum okadar çok hüsran yaşadımki sabredip görümem allah izin verirseHayırlı olsun inşlh baya erken olmuş :) kan testi yaptırdınız mı?
Sabır en zor şey oluyor bu durumda , benim tüp bebek hcg düşük başlayıp sonda artmaya başladı gerçekten büyük stress hayırlısıyla inşşh bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanaDört defa test yaptım pozitif açıkçası adet günümün geçmesini beklemek istiyorum 3 mayısa randevu aldım hic o hcg stresini yaşamayı istemiyorum okadar çok hüsran yaşadımki sabredip görümem allah izin verirse
İnşalahhhhh rabbim ağzından duysun senin adınada cok sevindim benim sat 2 nisan bat 3 mayıs inşallah gözükür bebişimiz
Sabır en zor şey oluyor bu durumda , benim tüp bebek hcg düşük başlayıp sonda artmaya başladı gerçekten büyük stress hayırlısıyla inşşh bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanaBenimde doktor randevum 8 Mayıs hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını duyalım rahat bir nefes alacağız
Canm senin kaç haftalık ve beta kaç cıktı
Sabır en zor şey oluyor bu durumda , benim tüp bebek hcg düşük başlayıp sonda artmaya başladı gerçekten büyük stress hayırlısıyla inşşh bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanaBenimde doktor randevum 8 Mayıs hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını duyalım rahat bir nefes alacağız
Benim daha 4 + 4 şuanda sat a göre , 5.gün tek emriyo transfer edildi , transferden sonra 7.gün 17 , 9. Gün 36 , 12.gün 111 düşük başladık ama artık oldu 10 gün sonrasına kese için gideceğiz nasipseCanm senin kaç haftalık ve beta kaç cıktı
Benimde sata göre 4+3 canm bende persmbe ya da cuma gitmeyi düşünüyorm canmBenim daha 4 + 4 şuanda sat a göre , 5.gün tek emriyo transfer edildi , transferden sonra 7.gün 17 , 9. Gün 36 , 12.gün 111 düşük başladık ama artık oldu 10 gün sonrasına kese için gideceğiz nasipse
Hayırlı olsun sizde benim gibi erkenden öğrenmişsiniz inşallah sağlıkla doğar genellerimizBende aylardır buralarda bi umutla gezinen bi bayanım adetime bir hafta varken dün hamilelik testi ile pozitifi gördüm çok şükürrrr. Buralarda bi umutla gez inenler çok iyi anlıyorum Allahım herkese nasip kısmet etsin inşallahhhh
Amin inşallahhhhhh ben rüyamda gördüm ve öyle test yaptımHayırlı olsun sizde benim gibi erkenden öğrenmişsiniz inşallah sağlıkla doğar genellerimiz
Dido merhaba bu ne güzel tesadüf oldu çok sevindim canım benim :)) Hatırlarsın belki babyonthego ben :) dün bu konuya girmiştim ben de inşallah bu aya uğur getirsin diye bugün seni gördüm çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al kuzumHayırlı olsun sizde benim gibi erkenden öğrenmişsiniz inşallah sağlıkla doğar genellerimiz
Canımm merhaba inşallah burası sanada uğur getirir güzel haberlerini alırız inşallahhDido merhaba bu ne güzel tesadüf oldu çok sevindim canım benim :)) Hatırlarsın belki babyonthego ben :) dün bu konuya girmiştim ben de inşallah bu aya uğur getirsin diye bugün seni gördüm çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al kuzum
Görürsün görünmese bile vajinal baktımanda hicbir sakınca yokHerkese selam arkadaslar. Benim sat 30 mart. Regle 5 gun kala ogrendim, bayagi erkenciyim yani :) bat a 3 gun kala beta hcg 80, 2 gun sonra 304 ve 2 gun sonra da 640 cikti. Cuma 4+6 oluyorum ve ilk kontrolum var. Karindan keseyi gorur müyüz acaba?
Ilk hamileligimde vajinal baktirdiktan sonra lekelenmelerim basladi ve 11.haftada kaybettim. Bunla kesin bir baglantisi olmasa da icim rahat etmeyecek o yuzden allah korusun mecbur kalinmadikca vajinal baktirma taraftarı degilimGörürsün görünmese bile vajinal baktımanda hicbir sakınca yok
Canım cok üzüldüm kötü bir tecrübe yaşamışsın allah birdaha yaşatmasınIlk hamileligimde vajinal baktirdiktan sonra lekelenmelerim basladi ve 11.haftada kaybettim. Bunla kesin bir baglantisi olmasa da icim rahat etmeyecek o yuzden allah korusun mecbur kalinmadikca vajinal baktirma taraftarı degilim
Ben bu hamileliğini tam bir hafta kala öğrendim baya erken oldu sizinki çıkmasa bile adet zamanınızda tekrar edin ben predictör ile öğrendimBenim de adetine 1 hafta kaldı idrar testi yapsam çıkar mi sizce
Teşekkürler bende erken öğrenmek istiyorum riskli bir gebelik olucak çünkü ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi. Sizde belirti olmuş muyduBen bu hamileliğini tam bir hafta kala öğrendim baya erken oldu sizinki çıkmasa bile adet zamanınızda tekrar edin ben predictör ile öğrendim